SundhedOp med at ryge

MRC - er ikke kun den Ostankino tårnet. Hvilke andre værdier skal stå for?

Nu er mange i MRC hørelse forkortelse. Dette kan være ikke blot en international rehabiliteringscenter eller selskab i Ostankino tv-tårnet. Dette er også de maksimale detailpriser for cigaretter og en gren af den velkendte forsikringsselskab. Derfor, for at folk vidste, hvor mange der er værdier for denne forkortelse, har vi udarbejdet denne artikel.

MRC - det ...

Det viser sig, at en masse af de værdier, der gælder for disse breve. Lad os nævne de vigtigste, at vi støder oftest:

  • "Moskva regionale center" (herefter "MRC") - et datterselskab af RTRS (russisk tv og radio Broadcasting Network ")., Beskæftiger sig med udsendelse og er placeret på den berømte Ostankino tv-tårn, som vi alle ved, deres organisation på det tidspunkt skabt" ORT "og nu de sender mere end 20 forskellige video- og 20 radiokanaler. af den måde, i Rusland besøger Ostankino tv-tårnet anses for at være et højdepunkt, fordi det er placeret på en komfortabel visning platforme med udsigt over Kreml og den Røde Plads. et ophold der ønsker mange besøgende til byen.
  • "MRC" OJSC IC "RUSSISKE WORLD" - en gren af den berømte forsikringsselskab, der giver en bred vifte af forsikringsydelser. Virksomheden anses for at være temmelig hæderlige.
  • Vi husker alle, hvordan i 2007 en ny fælles ordning for distribution af priser for produkter blev indført i landet. I dette tilfælde, MRC - vedtages af Maximum udsalgspris, der angives på produktet, sammen med datoen for fremstillingen. Vi vil se på dette emne i flere detaljer.

Alkohol, cigaretter: MRC - hvad er det og hvorfor har vi brug for?

Denne pris distributionssystem er blevet vedtaget i Europa og Amerika, hvor denne oplevelse har været brugt i mange år. Fordele etablere MRC kan se dem overalt - cigaretter folk ryger, overvejer det en luksus uinteressant, og de kan forstås, fordi der i Tyskland Marlboro pack koster € 5. MRC for cigaretter blev taget til ikke blot at begrænse tobaksrygning, da denne vane har fanget millioner af mennesker, svække deres sundhed og ødelægge miljøet. En anden, men ikke mindre væsentlig årsag til oprettelsen er at fjerne ulovlige tobaksproducenter og vin-vodka produktion, den overflod af som vi kunne se op til i dag.

Hvem sætter pris?

MRC på cigaretter er sæt FTS - Federal Tax Service. Den nye lov "om Begrænsning af tobaksrygning" siger forbud mod salg af tobaksvarer ikke mærket med fremstillingsdato og MRC. Dette gælder ikke kun for cigaretter, men også til alkoholiske drikke, hvilket resulterede i den Minut frygt for, at prisen på embedsmænd, også vil hæve produktet. Men, som det viste sig, har alkohol besluttet ikke at røre ved. Bye.

For reference - det forbyder salg af varer til en pris over det, men hvis du sælger den nedenfor - vil du være ingenting, fordi loven ikke er fastsat. Mindst - indtil.

International Rehabilitation Centers

Et andet velkendt værdi, der gælder for forkortelsen IRC - er en international rehabiliteringscentre. Allerede mange mennesker ved, at i Ukraine, Rusland og dets regioner, der er mange rehabiliteringscentre (IRC). Denne fornemme resorts beliggende på bredden af floder og have, ofte - om at forbedre eller geotermiske kilder. De vil hjælpe dig med at forbedre dit helbred, der er fordelen ved kvalificerede specialister og læger, og de fleste sundhedscentre er forsynet med moderne medicinsk udstyr. Også der kan du foretage de nødvendige diagnosticering af sygdomme og deres behandling.

De fleste IRC har flere bygninger, hvoraf den ene bor vacationers. De lokaler, de skal have alle de nødvendige faciliteter og er designet til maksimal komfort. Lad os se på et sådant sted.

MRC, Mirgorod i Ukraine

I byen Mirgorod er et unikt kursted - MRC. Indenrigsministeriet i Ukraine udfører den centrale myndighed på det sted, som mange anser den vigtigste faktor, at folk her få kvalificeret hjælp. Resort ligger på øen har et areal på 46 acres. Island kyster vaskes ved floden Khorol, som på én gang sang Gogol selv. At være selvstændig forbedring center, MRC (Mirgorod) kan du give et komplet udvalg af tjenester i forbindelse med behandling og sundhedsfremme. Recovery teknikker i denne sanatorium er baseret på brugen af lægemidlet vand, der bærer navnet "Mirgorod", samt forskellige former for klimatoterapi, fysioterapi, psykoterapi. Det er også meget intens brug af fysioterapi og massage.

Bygningen 6 etager har 120 værelser med forskellig klassifikation:

  • standard enkelt-og dobbeltværelser;
  • polulyuksovye numre er beregnet for to personer;
  • "Lux" rum - dobbelt og tredobbelt.

Den udvej har sportshaller, dansegulve og biografer. Du kan også bruge swimmingpoolen, skiløb, leje en motorbåd eller katamaran. MRC ledelsen konstant anderledes om aftenen, især sjov er ukrainske nationale fester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.