ForretningSalget

Udsalgspris

Prisen er den mængde penge , som køberen skal redegøre til sælgeren for køb af varerne enheder.

De satser, der er alle omkostninger ved produktion af varer (råvarer, hjælpematerialer, brændsel, løn af deltagerne i produktion, omkostninger til drift og vedligeholdelse af udstyret, overskud af virksomheder, skatter mv). Afhængig af den fase af prisudviklingen varer er opdelt i indkøb (offentlige indkøb på statens gård), en gros (for andre produkter, der sælges i løs vægt) og detailhandel.

Udsalgspris - det er den pris, når de køber skal betale for varer detail købere de. Disse priser er indstillet på de sælges i små mængder til eget forbrug varer.

Denne pris inkluderer udover engros koste mere og ekstra afgifter, hvis størrelse bliver kendt på tidspunktet for modtagelsen af varerne på salg.

Der er to typer af detailpriserne: staten og markedsprisen. Den første type af prisen er sat planlægning (var typisk for planøkonomier). I den anden - de folder under indflydelse af faktorer som udbud og efterspørgsel frit, afhængigt af forholdene på markedet. Det skal erindres, at de planlagte statslige priserne kan have en indvirkning på markedspriserne.

Statens udsalgspris bruges til at bestemme prisen på varer, der sælges i staten eller kooperative handel. Med denne prissætning tager hensyn til de produktions- og distributionsomkostninger samt nettoindtægt, bestemt af de behov, udvidet reproduktion. Når der dannes regeringen priserne på forarbejdede varer er de vigtigste elementer - priserne for producenter, moms og rabatter (erhvervslivet og engros salg).

Udsalgspris for landbrugsprodukter dannes noget anderledes. I dette tilfælde de vigtigste elementer er købspriserne, margener, der produceres af organisationer indkøb, margin handelsorganisationer og handel rabatter.

detailhandlere modtager varer fra distributionscentre til engrospriser. Som vi bevæger os fra lageret til den brancheorganisation for produktionspris engros margen tilføjes at være til rådighed for distributionscentre til at dække deres udgifter til oplagring, levering og salg af varer.

Faktisk detailprisen er den mest komplette, da det omfatter alle omkostninger og planlagte ophobning af økonomiske forbindelser, der er involveret i produktion og salg af produkter. Hvis prisen indstillingen detail tager højde for de omkostninger, der er forbundet med fremme af varer fra producenten til sælger i forhold til hver mellemmand. Det vil sige, detailprisen inkluderer alle driftsomkostninger for producenter, distributører og egne detailbutikker.

Detail prisfastsættelse gøres ved at gange prisen på de omkostninger (til erhvervelse af varer) til en fast procentdel mark-up. For eksempel, hvis en vare købt på engrosprisen på 80 USD, derefter de avancerne i de 20% af detailprisen på 96 USD

Ofte producenter af produkter af høj kvalitet med store markeder sætte deres egen kontrol over dannelsen af detailpriser på deres produkter.

I dag er detailpriser beregnet af computere med specielle programmer, som er i stand til at tage hensyn til alle kategorier af avancerne, "layering" på den oprindelige kostpris af varerne.

Regnskab i detailhandelen kræver nøje registrering af alle transaktioner (hvis de er dokumenteret), der er forbundet med dannelsen af detailpriser. Unified formularen "Register over detailpriserne" til dato, nej - der er kun anbefalet til brug i detailhandelen (formen er indeholdt i et brev til ministeriet for økonomi N 7-10.260 den 20. december 1995). Men de fleste revisorer er af den opfattelse, at dens ansøgning ikke opfyldte moderne krav. Derfor bør hver organisation udvikle et register formular på egen hånd, under hensyntagen til de særlige forhold i deres egne aktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.