HobbyHåndarbejde

Ikke nødvendigvis være i stand til strikke komplekse mønstre eger - fletninger pryder produkt

Selvfølgelig, alle os, voksne og børn, der elsker at klæde sig ud. En særligt originalt tøj trækker. Ting forbundet eller er forbundet med deres hænder, var altid på mode, da de er enestående og unikt. Håndværk hjælper opbygge dit billede og stil. Derfor strik så højt værdsat, især nu, i en alder af moderne teknologi. Mønstre eller hæklet gjort det muligt at gøre produkter er meget forskellige.

Maskiner efterbehandling fletninger

En af de oprindelige og forholdsvis enkle mønstre i strikning er en le. Det er nok at kunne udføre front og ulækker loop for at opnå det ønskede mønster. Hele hemmelighed - i at smide løkken gruppe i forskellige retninger og kombinationer.

Hvordan man udfører en vævede mønstre eger, overveje eksempel på strikke dobbelt fletninger. Det valgte motiv består af 16 sløjfer. Forkerte side af optælling på billedet, dvs over ansigtet sløjfer - ansigtsbehandling løbet vrang - vrang.

Forklaring: og. n -. vrang sløjfer L. n -. ansigts hængsel.

Den første, anden, tredje rækker - og 2. s. 12 l. s., 2, og. n.

Fjerde række - 2 og. n., til tre hængsler fjerne det ekstra nål og forlade på arbejdspladsen, 3 liter. n., facial strik løkke med de understøttende eger, tre sløjfer bo i hjælpereservoiret nål og forlade før arbejde, 3 liter. n., facial strik løkke med de understøttende eger, og 2. n.

Femte, sjette, syvende rækker - som den første.

Ottende række - som den fjerde.

Fortsat at væve Gentag rækker 1-4. Som et resultat, får du en opadgående grisehale stående af de to tilstødende. Hvis du ændrer princippet om at smide ekstra sløjfer 4 og lignende rækker, vil fletning rettes oppefra og ned.

Mønstre, med nåle fremstillet under anvendelse af forskellige vævninger, der ofte bruges i produkter som tæpper, puder, hatte, tørklæder, trøjer, sweatere. Måske en kombination af forskellige mønstre, der giver produktet elegant udseende.

Brug af forskellige farver mens strikning

En anden måde at dekorere produkt kan være en kombination af flere nuancer af filamenter. Tag for strikkegarn af to eller tre kontrasterende farver , der blander med hinanden. Den nemmeste løsning farve strikning - skiftende rækker, sværere - at udføre mønster ordning. Selv en lille trim at gøre produktet mere elegant. To-farvemønstre eger fryd for øjet med originalitet og glans.

Yderligere garn når strikning bruges også til at udføre et jacquard mønstre eger. Princippet for gennemførelsen af denne teknik er, at ved hjælp af garn af en anden farve på den forreste overflade af er strikket mønster, mens det på den modsatte side af indsnævringen er anbragt filamenter. Strukturen af materialet i dette tilfælde må nødvendigvis være identiske, dvs. have en tykkelse og kvalitet. Regnbuefarver kan komme tilbage i, hvis garnet i sin struktur - farverne, der passerer fra den ene til den anden. Der er relevante mønstre eger.

Selv en nybegynder syerske kan bruge i praksis enkle tips til at skabe unikke strik. Det hele afhænger af de ønsker og fantasier. Strikket tøj - det er moderne, smuk, moderigtigt. I dette tilfælde er det altid behageligt, fordi det følte varme hænder, der skabte ting til dine kære og pårørende. Derfor vil modellen lavet med sine egne hænder, give dig en god stemning og glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.