HobbyHåndarbejde

Unikke gaver med deres hænder veninder. hjemmelavet sæbe

Bedste ven besluttede at tillid til alle de mysterier og hemmeligheder. For at vi elsker dem og sætter pris på. I taknemmelighed, du altid ønsker at gøre noget rart for en god stemning var ikke bare en fødselsdag eller jul, men i den mest almindelige hverdag. Interessante gaver med dine hænder til at gøre en meget let, hvis du har lidt tålmodighed og fantasi.

Sæbe i en gave

Kosmetik lavet af naturlige ingredienser, er det betragtes som den mest nyttige for huden. Sæbe, kogt i hjemmet i hånden, med tilføjelse af urter og fugtgivende stoffer, ville være den perfekte gave til pigen. Gaver veninder med hænderne i form af sæbe kan tilberedes på tre forskellige måder: fra den færdige sæbe på en sæbe grundlag og alkali.

En gave fra børnenes sæbe

Den nemmeste måde at gøre en smuk produkt er velegnet til begyndere. For sæbe gør, skal du bruge et stykke af de sædvanlige børns sæbe, urte afkog, oliebaserede æterisk olie og kaffebønner. Revet sæbe sat i et vandbad, tilsæt olie base, og derefter den færdige urte afkog. Der omrøres, indtil blandingen bliver viskos og homogen. Nu, hvis du ønsker at tilføje gaver til sine venner med deres hænder i form af sæbe alle naturlige ingredienser såsom kaffebønner, chokolade eller honning. Nu er det nødvendigt at hælde massen i smukke dåser og sætte et par dage i køleskabet.

Surprise sæbe-baserede

Gaver veninder med hænderne i form af indenlandske sæbe kan ske på anden måde. Monter de samme ingredienser, men vi vil erstatte oliebaseret sæbe. oprindeligt også forberede et vandbad. Først tilføje sæbe base, så urte bouillon eller mælk. Efter skyde masse tykkere, tilføje æteriske olier og naturlige farvestoffer, der stadig omrøring. Forme behandlet med en alkohol, aftappet i deres fremtidige sæbe og lad for et par dage til at størkne.

Sæbe fra alkali

De mest kunstfærdige nytår eller julegaver med deres hænder er lavet af fedt og lud. Til denne proces, er du nødt til at bestanden op på elektroniske vægte, glas pot, et termometer, blender, flydende paraffin, kokos og olivenolie, sodavand. Da denne udførelsesform for fremstilling af sæbe er den farligste, anbefales det at udføre alle operationer i handsker, og bordservice, i kontakt med hvilken alkali skal være glas. Ifølge recepten af sæbe bør afvejes nøjagtigt alle ingredienserne. Tilberedt olie smeltes i et vandbad, bland grundigt. Derefter olie blev sat til den alkaliske opløsning. Masse fjerne fra vandbadet, stadig omrøring indtil det fortykket. Så hældte det på kopperne og forlade indtil fuldstændig hærdet.

Hjemmelavet sæbe, kogt deres egne hænder vil være nyttigt kosmetisk produkt, samt et sandt mesterværk af kunst sæbe gør. Gaver veninder med hænderne i form af den oprindelige sæbe vil nyde sin charmerende udseende og gode sunde egenskaber. Og du kan uden alvorlige omkostninger på ethvert tidspunkt af året at foretage en sådan nødvendig og sød gave til sin elskede kæreste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.