Hjem og familieTilbehør

Magiske potion eller sæbebase

Butikkerne på hylderne i et stort udvalg af alle former for sæbe. Imidlertid er opmærksomheden altid tiltrukket en særlig kategori: håndlavet sæbe. Og her begynder det egentlige ferie af farver, dufte, former. Enhver køber kan vælge et stykke sæbe, som er perfekt til hans humør eller karakter. Men det er en fornøjelse meget dyrt, og har råd til at bruge det hele tiden, ikke alle kan. Hvis den finansielle situation ikke tillader at købe håndlavet sæbe, kan du gøre det selv.

Til dette har vi brug ikke for mange ingredienser. Sæben basen, samt smagsstoffer, farvestoffer, selvfølgelig, æteriske olier, urter, blomster og selvfølgelig forme.

Sæbebasen

Sæbe basen kaldes den færdige sæbe. Selv om det er farveløs og lugtfri. Det er en ideel komponent for at forberede sæbe derhjemme. Den består af en afbalanceret mængde af vegetabilske fedtstoffer, alkalier, glycerol og naturligt vand. Sæben base er af flere typer:

  • Gennemsigtig. Den adskiller sig fra hvid kun i mangel af titandioxid. Denne type af ramme er ideel til udarbejdelse af "sæbe i sæbe", en to- og farver, samt sæbe og kopier spækket med urter og blomster inde.
  • Hvid base. Det er ofte bruges til fremstilling af sæbe og blid lys pastelfarver og forskellige muligheder røgsky sæbe.
  • Cremet base. Dens anvendelse er normalt begrænset til udarbejdelse af krat.

Sæbebasen kan foretages både koldt og varmt metode imidlertid egenskaberne af det endelige produkt ikke påvirkes. Hvid base kan være let gullig. Dette skyldes de særlige kendetegn ved den råvare, så tror ikke, at fraværet af en ren hvid farve indikerer en overtrædelse af teknologien eller ansøgningsfrist.

Hvor kan man købe sæbe basen?

Dette spørgsmål bliver ofte spurgt af begyndere mylovar. Mange mennesker tror, at sæbe basen kun sælges i større byer og i nogle specialbutikker. Faktisk, nu kan købes næsten overalt. Hvis din by eller landsby har en butik, der sælger håndlavede sæber, kan du spørge rådgiveren hvor man kan købe basis. Ofte viser det sig, at dette kan gøres med dem. I betragtning af hvor populær er blevet gøre sæbe derhjemme, har mange butikker introduceret til sit sortiment af alle de nødvendige tilbehør.

Hvad andet kan bruge sæbe basen?

Brug af sæbe basen er ikke kun begrænset til forberedelsen af sæbe. Fra cremede fonde ofte forberede krat. Samt aktivt at udvikle en ny retning - at forberede deres egen shampoo sæbe-baseret. Mange producenter tilbyder en færdig base, der er fortykket og er klar til at indføre duftstoffer, farvestoffer eller naturlægemidler decoctions.

I øjeblikket kan du forberede din egen sæbe, krat, shampoo. Og det vil være produkter, hvis egenskaber, som vil være perfekt for dig, da du kan eksperimentere, at opnå det bedste resultat. Det hele afhænger af dine ønsker og fantasier!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.