Af teknologiElektronik

Sony e-bog: karakteristika, placering, anmeldelser, billeder

Selskabet "Sony" er klar til at tilbyde folk en masse e-bøger. Det bør dog være opmærksom på, at markedet er præsenteret som den gamle model og nye enheder. Parametrene er forskellige. Operativsystemet de brugte en serie af "Android".

Tasterne er normalt placeret på sidepanelet. Men der er en modifikation af knapperne under skærmen. I gennemsnit betyder det batteriet ikke overstige 800 mAh. Omkostninger af høj kvalitet e-bog-læser i området 10 tusind. Gnid.

Karakteristika Model PRS-T2

E-bog Sony PRS T2 anmeldelser hovedsageligt fra forbrugerne bliver god. Mange rose hende for den brede skærm. I dette tilfælde skrifttypen forandring er ganske enkel. Også producenten giver en bred vifte af stilarter. Video denne e-bog, desværre, det ikke understøtter. Det er også vigtigt at bemærke, at batteriets kapacitet er 650 mAh.

Hvis du mener, at ejerne, så det oplades i omkring 25 minutter. Nøgler er fastsat til at modificere sidepanelet. Højttaler på denne e-bog er ikke givet. Opløsning af denne enhed er 820 af 450 pixel. Processor er installeret direkte på 2,2 MHz. Køb de nævnte e-boghandlere kan være så lav som 12 tusind. Gnid.

Anmeldelser af bogen PRS-T1

E-bog Sony PRS T1 i de seneste år i høj efterspørgsel. Først og fremmest er det vigtigt at nævne tilstedeværelsen af arrangøren. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge accelerometer. Også, enheden har et stort ordforråd. Ifølge den funktionelle del af den nævnte e-bog er meget bedre end de andre modeller. Den første bruger er i stand til at vælge tekst. Også den model har en tegning funktion. Køb en enhed kan være for 15 tusind. Gnid.

Beskrivelse PRS-950-enhed

Sony e-bog på 950 udsagn fra købere kun modtager positiv. Hovedtelefonstik tilbydes. Det er også vigtigt at bemærke, at enheden understøtter wi-fi. Hvis det er nødvendigt, kan stilen i teksten let ændres. Crack i dette tilfælde er ikke påkrævet.

Accelerometeret i modellen nej. Det er også vigtigt at bemærke, at modellen mangler tegning funktioner. Men brugeren er i stand til at gøre notater i teksten. Hvis det er nødvendigt, kan du købe nye bøger gennem butikken. Køb e-bog, forudsat at brugeren er i stand til så lavt som 13 tusind. Rub.

Parametre PRS-900

Denne e-bog er lavet med en opløsning på 800 x 620 pixels. Hvis du mener ejeren, flipping sider er hurtig. Også mange købere sige interessant design af enheden. Men de mangler i modellen er der stadig. Først og fremmest er det vigtigt at nævne den manglende understregning funktion.

En anden model er ikke i stand til at prale af en god batteri. apparat skærmen anvendes med en diagonal på 6 inches. Hvis det er nødvendigt, kan du tænde for accelerometeret. Også den model, der anvendes af FM-modtager. Hovedtelefoner er tilsluttet til den e-bog er tilladt. Højttaler, denne model er ikke tilgængelig. Alligevel er det vigtigt at nævne en god ordbog. Også den e-bog har en stor butik, hvor du kan købe en masse nye interessante bøger. Til salg er en anordning til en pris af 9 ths. Gnid.

Karakteristika Model PRS-303

Denne e-bog mange købere gerne. Det har dog givet en skærm kun 5,5 inches. Til gengæld parameter opløsning er 560 af 400 pixel. Accelerometeret i denne e-bog mangler. fortjener også en kvalitet organisator. Om ønsket kan FM-modtageren bruge.

Alligevel denne model har en masse spil. Men systemet med at læse bøger er ikke tilgængelige. Alle de grundlæggende tekstformat e-bog support. Matrixindretning installeret i en serie af "Pearl". Operativsystemet bruger "Android". Hvis du mener ejeren, flipping sider er hurtig. Også modellen er sjældent et problem med wi-FEMA. Er dette en e-bog omkring 15 tusind. Rub.

Anmeldelser af bogen PRS-T5

Denne e-bog er i efterspørgslen. Funktioner det har en masse. Det er også vigtigt at bemærke, at enheden er indarbejdet en lang række stilarter for tekst. Selv bruger kan ændre skrifttype og skriftstørrelse. FM-modtager i apparatet desværre ikke eksisterer. Men arrangøren indstillet.

Også den e-bog har et par spil. Hovedtelefoner kan tilsluttes hvis det er nødvendigt. læst op i systemet fremlagt nogen ændringer. Ordbog base, der anvendes, men det kan opdateres, når det er nødvendigt. Står i dag sagde e-bog omkring 12 tusind. Rub.

Beskrivelse PRS-350-enhed

Sony 350 (e-bog) er en meget god indstillinger. producent af display fra 6 inches. Opløsning af nævnte elektroniske bog er lig med 820 ved 650 pixel. i indretningen matrix anvendes "Pearl" -serien. Hvis du mener ejerne, batterierne i modellen indgår i sættet er gode. En anden positiv om ejerne af enhedens design. Speaker det mangler. Det er også vigtigt at bemærke, at e-bogen ikke giver accelerometeret.

De stærke punkter bør omfatte høj kvalitet ordbog. Afvej nøjagtigt denne modifikation den interne hukommelse 180 i apparatet har en 2 GB, der er tilgængelig fra kun 1,7 GB. SVPs tastatur er det ikke givet. En anden bemærkelsesværdig fremragende boghandel. læst op i indretningen system er. Det bør være e-bog Sony PRS 350 omkring 9 tusind. Rub.

Parametre PRS-120

Denne e-bog er produceret med støtte bluetooth. Således kan du hurtigt dele oplysninger med venner. Med åbningen af de test dokument problemer er sjældne. Hvis du mener, køberne er FM-modtager godt forudsat. Også i e-bog bruger accelerometeret. Hvis det er nødvendigt, kan teksten på displayet producere. Alligevel lov til at skrive noter i bøgerne. Det er denne model kun 10 tusind. Rub.

Specifikationer PRS-360 model

Denne E-bog Sony er i høj efterspørgsel, og kan prale af sin alsidighed. I dette tilfælde skærmopløsningen er 600 af 450 pixel. På dette tidspunkt, CPU-frekvens er på omkring 2,1 MHz. Højttaler, denne model er ikke tilgængelig. Det er også vigtigt at bemærke, at apparatet ikke giver mulighed for spillet. Men der er en stor ordbog. understrege funktion af modellen er til rådighed. En ekstra skærm i e-bogen mangler. Det koster i øjeblikket omkring 15 tusind. Rub.

Anmeldelser af bogen PRS-T3

Model Sony T3 (e-bog) modtager feedback fra de forskellige brugere. Først og fremmest ejerne peger på den interessant design af enheden. De peger også på gode taster for at rulle. tegning funktion af modellen. Der lægges særlig vægt arrangør e-bog. accelerometer kan bruge, hvis det er nødvendigt. For at slutte enheden til en computer i bunden af huset ligger yusb stik. SVPs tastatur e-bog Sony PRS T3 er ikke udstyret.

Ordbogen anvendes i apparatet stor, og brugeren er i stand til at opdatere den, hvis det ønskes. Operativsystemet i e-bog standard sæt "Android". Batteri inkluderet i standarden. Hvis du mener, at ejerne, så det oplades i omkring 25 minutter. Matrix i anordningen brugt "Pearl" -serien. Hvis vi taler om e-bogen, opløsningen er lig med 700 af 540 pixel. Hovedtelefonstikket ligger i nærheden af knappen. Huset på denne model er ikke slettet og gjort ganske stærk. Blandt de mangler, er det vigtigt at nævne fraværet af FM-modtageren. Også den model har ingen spil. Det bør være en e-bog Sony PRS T3 omkring 8500 rubler.

Enhed Beskrivelse PRS-910

Denne e-bog Sony har alt hvad du behøver for et behageligt tidsfordriv. brugeren kan købe en ny bog gennem butikken, hvis det ønskes. Processor, anvendes modellen på 2,2 MHz, mens operativsystemet er installeret "Android". Nøgler i dette tilfælde er placeret kun på sidepanelet. Billede angivne e-bog support.

Det er også vigtigt at bemærke, at modellen er en funktion af teksten udvælgelse. Dog kan noterne ikke lade sig gøre. Ordbog installeret enhed omfattende. læst op i systemet e-bøger til rådighed. Tekstfiler enhed understøtter TXT formater og "Adob". Spil i denne sag, nej. Køb e-bog kan indsendes til en pris af 12500 rubler.

Parametre PRS-355

Denne E-bog Sony kan du hurtigt bladre gennem siderne. Hvis du mener ejerne, er problemerne med teksten valg ikke opstå. Taster i apparatet er anbragt på sidepanelet. Batterier har en e-bog under anvendelse af en lithium-ion type og deres kapacitet er 700 mAh. Det vejer præcis 172 repræsenteret ved et tilfælde af

En ekstra skærm, model nr. Det er også vigtigt at nævne tilstedeværelsen af wi-fi, bluetooth producent, men er ikke givet. Højttaleren er i dette tilfælde fraværende. Operativsystemet bruges i e-bogen "Android" -serien. Køb i vor tid specificeret model kan være for 13 tusind. Gnid.

Funktioner PRS-400 model

Denne e-bog Sony er i stand til at prale af at have en FM-modtager. Også den model er udstyret med forskellige spil. Operativsystemet på enheden giver en række "Android". Nøgler i dette tilfælde placeret sideværts. Vejer batterierne angivne e-bog er kun 192, skærmen hun bliver brugt af 6,5 inches.

Accelerometer i det illustrerede enheden er offline. Det er også vigtigt at bemærke, at der findes et system til højtlæsning. Af funktionaliteten nødvendigt at nævne teksten er understreget. En anden bruger kan efterlade noter i bogen uden problemer. Bluetooth-enhed understøtter ikke indsendes. Køb e-boghandlere kan være for 12 tusind. Gnid.

Anmeldelser af bogen PRS-650

E-bog Sony PRS 650 meget smag. Funktioner hun forudsat en lille smule, men det er vigtigt at bemærke kvaliteten arrangør. Også den enhed anvender en FM-modtager. accelerometer kan bruge, hvis du ønsker det.

En ekstra skærm i denne e-bog mangler. Matrix i anordningen brugt "Pearl" -serien. Tekstfiler model støtter udvidelsen af "The Reader", "Adob" og TXT. kan bruges Micro SD-kort i enheden. Køb i dag denne e-bog bruger er i stand til 9400 rubler.

Opsummering

Hvis vi overveje mulighederne for simple e-bøger, er det vigtigt at bemærke, PRS-T3 model. Det har en interessant design, og styre enheden nemt. Hvis du vælger en høj kvalitet e-bog, skal du overveje PRS-360. Først og fremmest, det adskiller alsidighed. Også, det giver ekstra kontrol knapper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.