SundhedSygdomme og betingelser

Stofmisbrug - er der nogen måde at slippe af med?

Stofmisbrug - er en alvorlig sygdom. Cure det er meget vanskeligt, næsten umuligt. Det er på grund af brugen af lægemidlet med følgende dannelse af permanente forbrug. I sin kurs, der er en ukontrollabel attraktion over for virkningerne af stoffet. De potentielle narkoman krænkelser forekommer i 3 retninger:

1. Overtrædelse af centralnervesystemet og indre organer fungerer systemer.

2. Psykologiske lidelser.

3. Problemer i samfundet.

I de seneste år, næsten alle lande i afhængighed bliver stor skala. Det bliver en social katastrofe. To tredjedele af narkomaner - mænd og kvinder over 30 år. De er blevet så tidligt som pubertet, og nogle - i barndommen.

stofmisbrug behandling - en lang og multikomponent proces. Ofte patienter er mennesker med straffeattester. De har ikke fundet det nødvendigt at søge lægehjælp. Få sådanne patienter under kontrol, når stofmisbrug er stærkt udtrykt, eller deres adfærd bliver farlig for samfundet.

Trin lægemiddelbehandling er opdelt i to faser:

• medicinsk rehabilitering;

• tilpasning i samfundet.

Stage medicinsk behandling af narkotikamisbrug - en lettelse af afholdenhed, som udvikler sig efter ophørende lægemidlet. På dette stadium er det nødvendigt at tage forskellige medikamenter. Kan behandles hjemme. For at gøre dette, skal du nøje overholde de anvisninger læge-psykiater. Men den praksis af verdens centre for rehabilitering viser, at er langt mere effektivt program for behandling og rehabilitering i et hospitalsmiljø.

Nogle gange ty til "ren blod" af hemosorption, som ofte ikke hjælper, og narkotikamisbrug returneres.

Længere fase - det psykosociale. Den kan udføres på ambulant basis (psykoterapeutiske metoder i centre for stofmisbrugere). Rehabilitering regimer er inddelt i fire typer:

1) Kristne programmer, der omfatter:

• bøn, samtale med præsten;

• samfundstjeneste;

• levende kristne samfund.

2) Terapeutiske grupper lærer at leve på en ny måde, der tager vare på sig selv og andre.

3) programmer og behandlingsforløb "12 trin" eller "Narcotics Anonymous." Samfundet omfatter mennesker på frivillig, gratis. Essensen af behandlingen - at arbejde i en gruppe, men en funktion af metoden - "læger" i dem er narkomaner, der er i forskellige stadier af bedring. Bandet skiftede den menneskelige syn på verden, arrangerer de rigtige prioriteringer og principper. Behandling af "12 trin" indeholder ikke bestemmelser om andre former for bistand, som religion og psykoterapi.

4) Program på grundlag af psykoterapi. Patienterne skal lære at leve uden stoffer. Programmerne udvide og åbne op for nye muligheder for patienterne. En sådan terapi kan være individuel eller gruppe.

Det vigtigste aspekt i spørgsmålet "Hvordan at slippe af stofmisbrug?" selv bliver patientens ønske. Den vigtigste beslutning han tager personligt. Der er ingen metoder, der ville helbrede en mand mod sin vilje, giver det ingen mening i enhver terapi uden deltagelse af patienten. Hver af de metoder vil være effektiv på den betingelse, at patientens tro på helbredelse - oprigtig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.