SundhedSygdomme og betingelser

Erhvervssygdomme: årsager og forebyggelse af

I forskellige grene af industri og landbrug, der er skadelige produktionsfaktorer, der forårsager udviklingen af sygdomme. Sådanne sygdomme kaldes professionel. Alle erhvervssygdomme til udviklingsprojekter årsager, er opdelt i flere grupper:

- på grund af indflydelsen på organismen produktionen af støv,

- forårsaget af eksponering for fysiske produktionsfaktorer,

- skyldes kemiske faktorer i produktionen,

- på grund af påvirkning af biologiske faktorer.

Industriel støvet lægger sig på slimhinderne i luftvejene, og i sidste ende fører til udviklingen af pneumokoniose og støv bronkitis. Erhvervssygdomme i denne gruppe findes i arbejderne i metallurgiske og mineindustrien, murere, minearbejdere, polermaskiner.

De fysiske faktorer produktion, der forårsager erhvervssygdomme indbefatter forskellige former for stråling, høje og lave temperaturer, intens støj, mekanismer vibrationer. Vibrationer mekanisme fører til udvikling af vibrationer sygdom, intens støj - de auditive organsygdomme, høje og lave temperaturer forårsager forbrændinger og forfrysninger.

Kemiske faktorer forårsage akut og kronisk forgiftning. Særligt farlige forgiftning med tungmetalsalte, forskellige insectofungicides, andre uorganiske og organiske forbindelser. Når i kroppen, selv i små mængder, er de involveret i biokemiske reaktioner, der forekommer i celler og væv. Kemikalier forstyrre metaboliske processer og forårsage strukturelle og funktionelle ændringer i en organisme.

Industrielle toksiner kan komme ind i kroppen gennem luftvejene og huden, der forårsager erhvervssygdomme sygdomme i huden og lungerne.

På grund af virkningen af biologiske faktorer udviklede smitsomme og parasitære sygdomme hos personer, der i kraft af deres faglige opgaver, kontakt med inficeret materiale eller syge dyr.

Diagnosticere erhvervssygdomme på grundlag af sanitære-hygiejniske egenskaber ved produktion, og den faglige historie for den patient, resultaterne af kliniske, biokemiske og funktionelle metoder.

Er væsentlige erhvervsmæssige historie data. Beskæftigelsen historie er nødvendigt at præcisere, at der findes erhvervsbetingede risici, der bidrager til udviklingen af sygdommen, varigheden af deres indvirkning på patientens krop, og brugen af kollektiv og individuel beskyttelse og deres effektivitet.

Forebyggelse af erhvervssygdomme er at udføre tekniske og sundhedsforanstaltninger på arbejdspladsen. Arbejdere sat kortere arbejdstid, længere ferie. De tilbyder gratis forebyggende ernæring.

I tilfælde af midlertidig uarbejdsdygtighed, forårsaget af erhvervssygdomme, at arbejdstagerne har ret til at modtage bistand i mængden af løn, en betydelig rabat på køb af medicin. I virksomheder med risikoanlæg faktorer, der anvendes af medierne og individuel beskyttelse, maksimal mekanisering af produktionen, fjernstyring af forskellige produktionsprocesser.

En vigtig rolle i at reducere forekomsten spillet forebyggende lægeundersøgelser af arbejdere beskæftiget sig med produktion af skadelige produktionsfaktorer. Lægeundersøgelser afholdes mindst en gang om året. Når pneumoconioses obligatoriske forskningsmetoder er røntgen af thorax, funktionel undersøgelse af ekstern respiration blodprøve. En øget risiko for vibrationer sygdom er vist holder en kold test, vibrationer følsomhed, thorax radiografi og lemmer, blodtælling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.