SundhedSygdomme og betingelser

Revner på læberne: symptomer og behandling. Sådan behandler revner på skamlæber?

Revner på læberne (sex) - det er en temmelig ubehagelig fænomen, der bringer betydelig ubehag mere retfærdig sex. Det skal bemærkes, at årsagen til denne afvigelse kan være alt. Det er grunden til, for effektivt og hurtigt slippe af med denne sygdom, bør du straks kontakte en læge, som vil diagnosticere og ordinere medicin.

Hvorfor revner på læberne (sex) kvinders vedkommende?

I øjeblikket er der flere årsager til denne patologisk tilstand. For at afsløre den sande, den smukke køn er ønskeligt at konsultere en gynækolog. Efter alt, vil kun korrekt valgt behandling giver dig mulighed for at glemme alt om problemet.

Lad os betragte nærmere, hvorfor de revner i skamlæber kan forekomme i en eller anden pige.

Tilstedeværelsen af en smitsom sygdom

I kan observeres infektionssygdomme i de kvindelige kønsorganer rødmen (rødme) væv, eller omvendt, huden blanchering. Desuden kan kvinder klager over overdreven tørhed af slimhinder, samt regelmæssig følelse af ubehag og smerte.

Manglen på hormonet østrogen

Revner på skamlæberne optræder ofte som et resultat af hormonelle forstyrrelser. Denne kendsgerning kan forklares ved det faktum, at en mindre produktion af østrogen (kvindelige kønshormoner) fører til dårlig absorption og assimilering af E-vitamin, hvilket resulterer i epidermale celler er i stand til at bevare fugt. Følgelig er de tynde og følsomme hud kønsorganer for tør og revner på læberne.

Mangel på personlig hygiejne

Med den manglende personlig hygiejne rester af urin og vaginale sekreter komme på undertøj, som senere dannede en perfekt grobund for svamp og andre cocci kulturer. Som et resultat, patogene organismer trænge sebaceous og svedkirtlerne, hvorved en række vævsskade og inflammation.

parasit angreb

Hvorfor periodisk i mere retfærdig sex observeres revner på læberne? Faktum er, at de parasitter, der formerer i de kvindelige kønsorganer, kan producere metaboliske produkter, erodere huden og bidrager til dets revner og udtørring.

allergiske reaktioner

Revner i skamlæber hos kvinder opstår ofte som følge af brugen af linned lavet af syntetiske materialer og en række fugtgivende produkter. Ud over en sådan patologi resulterer ofte i intim og anvendelse af kosmetik, som indeholder parabener. Forværre situationen kan også epilering voks eller andre midler, hvormed kvinder fjerner uønskede hår i bikini-området.

diabetes mellitus

Denne årsag til fremkomsten af revner på skamlæber er meget sjælden. Imidlertid kan endokrine sygdomme i denne sygdom godt provokere tørhed af mukøst væv, som vil have en negativ påvirke tilstanden af de ydre kvindelige organer.

Candidiasis (eller fungal)

Hvis du ser en gær infektion ikke behandles i tide og korrekt matchede narkotika, så i sidste ende vil det udvikle sig til en mere alvorlige infektionssygdomme, der bidrager til spredning coccal organismer og, som en konsekvens, fremkomsten af små men smertefulde revner.

Andre årsager, der ikke kræver særlig behandling

I så fald, hvis du har en lang tid ikke helbrede revnen i læben (køn), bør du tænke over, om der er en ekstern faktor, der bidrager til udviklingen af denne afvigelse. Sådanne banale årsager omfatter følgende:

 • trusseindlæg med forskellige duftstoffer;
 • vådservietter til intime områder;
 • hygiejneprodukter, som udtørre huden (fx sæbe, gel, skum, etc.);
 • undertøj, fremstillet af syntetiske materialer
 • udflåd, som forbliver på undertøj;
 • overdreven sveden;
 • Lokale Medicin (cremer, salver), som kan forårsage en allergisk reaktion eller hud bevarer fugt;
 • urin på undertøj.

Hvorfor der er en revne mellem skamlæber?

Vulva er et klapsæde eller området, der ligger mellem den lave og høje seksuel læben. Dens skader kan forårsage betydelige ubehag og endda smerte. Revner i denne del af de kvindelige kønsorganer forekomme i følgende tilfælde:

 • seksuelt overførte sygdomme;
 • intestinal dysbiosis eller vagina;
 • inflammation af infektiøs karakter.

Det skal også bemærkes, at der i området af revnen i vulva er ofte ledsaget af rødme og brændende, især under vandladning.

Behandling af brud på skamlæber

Sådan behandler sprukne læber? Hvis årsagen til den patologiske tilstand er virale eller infektionssygdomme, er det nødvendigt straks at engagere deres afskaffelse. Først skal du henvende sig til en gynækolog. Mest sandsynligt, vil sidstnævnte ordinere antibiotiske midler (aktuelle og oral). Derudover bør behandlingen omfatte antiseptiske præparater i form af vaginale tabletter og suppositorier.

Fungale læsioner af slimhinderne kønsorganer bør behandles med svampemidler. Det anbefales også, på samme tid at genoprette den vaginale flora at anvende genoprettende lægemidler og vitaminer til immunsystemet støtte.

Vaginal disbioz (eller såkaldt dysbacteriosis vagina) kræver øjeblikkelig fjerne alle inflammatoriske processer og coccoide kolonier af patogene organismer. For at gøre dette, læger anbefaler brugen af medicin med levende laktokulturami og bifida bakterier.

Hvis revner i de kvindelige kønsorganer er opstået som følge af andre årsager, så vil du kun nødt til at justere reglerne for personlig hygiejne, samt til at erstatte den syntetiske undertøj naturlige (bomuld) og leder efter stop bruge kosmetik, der forårsager allergiske reaktioner.

Hvad hvis revnen munden (i ansigtet)?

Sprukne læber opstår ofte i den kolde årstid. I dette tilfælde anbefales det at bruge specielle balms, der kan købes på ethvert apotek. Hvis sådan en ting ikke generer dig i den kolde årstid, og om sommeren, er det tegn på gastrointestinale udfald eller mangel på næringsstoffer. For at gøre dette, eksperter rådgive at medtage i din kost flere fødevarer rige på vitamin A, E og B.

Hvis revner mellem læberne, det er, i hjørnerne af munden, så er det tilrådeligt at tage fri fra at ryge og drikke alkoholholdige drikkevarer, samt fra at spise krydret, salt eller for sød mad.

Behandling af revner på læberne

For at eliminere dette fænomen, er det muligt at bruge en af de følgende tips:

 • regelmæssigt smøre læberne med vegetabilsk olie;
 • at gøre en fugtgivende maske til læberne (fx fintrevet frisk æble);
 • smurt munden hjørner blanding af ricinusolie og vaseline bor;
 • overlejre på revner salve af den tørrede rhizomer Potentilla og smør;
 • påføring på det angrebne område på et dampbad smeltet bivoks, blandet med olivenolie, og kakaopulver.

Ved hjælp af disse tips, vil du snart opdage, at dine læber er meget blødere, og revner og helt forsvundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.