FinanserFast ejendom

Varianter af planlægning lejligheder

Ferielejligheder alle serier, normalt klassificeret af den metode, der anvendes i deres særlige byggemateriale: panel, mursten, monolitisk. Hele listen over layout er normalt opdelt i flere typer. Den største popularitet i dag har følgende layout:

"Khrushchev"

Denne type plan lejligheder opstod i 70'erne, i denne sammenhæng, og givet ham et navn. "Hruschovka" har et lille køkken tilstødende kommunikerer værelser og badeværelse med toilet. Konstruktion af lejligheder bygget af paneler og stort set alle vægge, der støtter dem. Samtidig, at sådanne lejligheder er oftest underlagt ombygningen. På grund af den betydelige størrelse af et værelse, vil et separat soveværelse build ikke arbejde, så det vil være multifunktionelle. Også i dette tilfælde er det nødvendigt at opgive natborde. De vigtigste rum vil fungere som en børnehave, og en stue, og studere.

"Stalinistiske" plan

Denne type af boliger kom i 30-60 års XX århundrede. Det omfatter en stor lejlighed, fem-, tre-etagers huse, der har et tilstrækkeligt stort kommunale lejligheder og højt til loftet. Lange korridorer, den eneste badeværelse og et køkken. Langs korridoren på den ene side alle værelserne er placeret.

I modsætning til den typiske layout Kope hvor de udvendige vægge kan være foret med fliser facade, "stalinka" - en massiv hus lavet af keramiske paneler eller mursten. I rollen som foring ofte bruges granitplader. Særligt betydningsfulde bygninger blev dekoreret med hjælp af spidse tårne af Kreml-typen.

Normalt er denne type før krigen hjem pudset og har en lejlighed med et godt område, med store badeværelser og pålidelige lofter. Efterkrigstidens stalinki normalt foret eller dekoreret med mursten.

Forbedret ordning

Lejlighederne er opført på en liste over forbedret planlægning, i forhold til bekvemmelighed og komfort, en lille smule bedre, "Khrushchev". Murstensvægge har en tykkelse på 510 mm og kan give komfort og temlom hus. Men også små retter alle op til 8 meter, og værelserne er stadig kommunikerer. Disse lejligheder blev bygget til familier, hvor der var et lille antal mennesker, og adskilte sig ikke stort område, selv om lejligheden havde plads nok.

Den "nye" plan

Over tid har arkitekterne studeret alle manglerne i de foregående år projekter har forsøgt at fjerne de lange smalle korridorer. Også udskiftet blev udsat for skabe, som under "Khrushchev" indtager en stor plads i alle vinkler. Når man planlægger disse lejligheder altid betydet et stort område af alle rum, separat toilet og køkken optagelser ikke mindre end 9 kvadratmeter. m.

Gratis planlægning.

Til dato, den stigende fordeling begyndte at erhverve de såkaldte frie plan lejligheder. Lejlighederne i denne serie er ingen bærende vægge. Dette har som regel en positiv side, men kan heller ikke gøre her uden ulemperne. Blandt dem, kan de høje omkostninger kan identificeres, da disse lejligheder er normalt

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.