Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Potapov Aleksandr: biografi og filmografi

I 1941, den 14. juni, blev født i Moskva, en velkendt Folkets Kunstner af RSFSR. Foto Aleksandra Potapova nu foran dig. Tragisk, kan fans af sit talent se nu hans idol kun på tv og i fotografierne, siden efteråret 2014 Kunstner af hjertet stoppet slå.

Fungerende talent han havde fra Gud. Søn militær, Alexander måttet overvinde modstanden fra sine forældre med valg af erhverv og overvinde den stærke stammen, alt for at nå sit mål og erobre teatralske scene. I Maly Theatre Potapov tjente han i 50 år. Ud over at fungere arbejde, han var en ivrig bilist, hans erfaring i denne sag - så meget som 40 år. Musik og litteratur, for optaget i livet af Alexander den Stores sted. Han kunne godt lide især russiske romancer og russiske klassiske værker. Skuespiller Potapov Aleksandr Sergeevich efterlod en lys spor i teatret og i biografen, hans liv ikke var forgæves, med biografi af kunstneren, kan du se ved at læse denne artikel.

forældre skuespiller

Født i en familie af lille Sasha militær pilot, kan den skæbne, der ikke kaldes let. Først, Sergei Stepanovich Potapova liv var god, var han en trofast hustru, søn, militære karriere tog fart. Han måtte kæmpe i Spanien, og derefter fungere som sekretariat for USSR Marshal Mihaila Tuhachevskogo. Som følge heraf blev Sergei Potapov forfremmet til general. Men efter alle disse resultater, han var offer for "militære anliggender", blev han arresteret og næsten ingen blev dømt til døden. Sådan en tragisk ende af Alexanders far flygtede, men han var nødt til at tjene i mange år til at konkludere.

Biografi Aleksandra Potapova fortæller os om sin mor, der var for ham den mest indfødte mand i de år, hvor han forsøgte at overvinde alle forhindringer på vejen til teatret skuespiller stjernestatus. Kalinina Raisa Alekseevna, samt hendes mand, var bekendt med den himmelske vysyu første hånd. Mor Alexander studerede og med succes uddannet fra Moskva Aviation Institute. Efter sine studier, arbejdede hun i Ilyushin Design Bureau og var en husmor Potapov familie.

barndom

Potapov Aleksandr for livet huske vejen igennem sin hjemby gennemført kolonner af tyske fanger som Røde Plads fejrer afslutningen af Anden Verdenskrig, og skinnede i himlen som en hilsen til ære for sejren. Efter barndommen skuespiller fandt sted i efterkrigstiden vanskelige år for landet. Som søn af en pilot, Sasha, også ønskede at være en soldat, som sin far, så trykket på scenen viste det sig senere. Han studerede på Suvorov Military School, hans lærere var vendt tilbage fra den forreste del af officererne. Disse mennesker ved, hvordan man kan beskytte ære og værdighed, de forsøgte at overbringe dette til sine disciple. Suvorov Alexander Potapov var en god elev og altid stræbe efter mere, så hans far kunne være stolt af sin søn.

studerende

Suvorov Military School kandidat Potapov Aleksandr fortsætte på vej til at blive en soldat af den sovjetiske hær. Nu går han til Military Academy. Zhukovsky. Undersøgelse giver en fyr nemt, i alle fag, han har tid, men videnskaben stærkt involveret i sport. I svømning Alexander fortjener selv en mester i sport. Det syntes, at skæbne og fremtid Man forudbestemt, kunne man ikke tænke på, hvad hans liv venter på en skarp drejning.

Alexander ændrede planer da landet blev Konge, Nikita Khrushchev. I tresserne det sovjetiske folk åndede frihedens ånd, som har påvirket og kadetter fra militærakademiet. Sasha begyndte at deltage aktivt i de studerendes initiativ. Lille scene akademi tiltrak ham som en magnet. Han indså hurtigt, at det militære liv - ikke for ham. Den fyr læste klassisk litteratur og drømt om at spille mange helte disse værker.

På trods af den harme af forældre og deres argumenter om, at skuespilleren - er ikke et erhverv, Potapov Aleksandr begyndte intensive forberedelser uden hjælp til optagelsesprøve i Theater School. Shchepkina på Maly Teater. Lad os få denne fyr hårdt, fordi han led af stuttering naturen og forsøgte at overvinde den. De første to runder gik fint, men på den tredje sin åbning "drift" i verden af teater næsten mislykkedes. At se i kommission Igorya Ilinskogo, Alexander simpelthen målløs. Ingen ved, hvad der ville være endt stilhed ansøgeren, hvis han ikke havde støttet Leonid Volkov. Det var ham, der første gang så en smule genert knægt skuespiller talent og tog ham på hans kursus.

Alexander Potapov - teater skuespiller

Stien til herlighed teater skuespiller var meget lang og tornet. Efter sin eksamen i 1962, teaterskole, en aspirerende skuespiller Potapov Aleksandr Sergeevich sluttede sig til truppen af Maly Teater. For mange et årti, han forsøgte at opnå betydelig rolle, men i stedet måtte han spille alene i mængden. Alexander fortrød ikke at viet sig til Maly Teater. I sidste ende blev deres tålmodighed og deres indsats belønnet, Potapov, begyndte at give en god rolle, den oplevelse, han havde på det tidspunkt var nok, og det talent Gud har ikke frataget, skuespilleren blev set af publikum, der satte pris på hans arbejde.

Den første seriøse rolle gik til Aleksandru Sergeevichu i 1968. I stykket, iscenesat af produktet Gorky "Old Man", skuespilleren spillede Jakob. Fuldt afslører hans talent i denne leg han hjalp Elina Bystritskaya Peter Konstantinov, disse kunstnere spilles med Potapov, og hvordan det kunne støtte.
Jakob var væsentlig rolle i hans fremtidige karriere, Alexandra Theatre, mærkede det, og der var ingen mangel i forslagene. Langsomt, men sikkert, han klatrede op ad trappen til øverste højre hjørne af Fame. Snart har Alexander allerede opført blandt de førende aktører i teatret, som holdt hele repertoiret. Hans helte var negative, og positiv, Potapov alligevel gør dem meget interessant og mindeværdig til publikum.

Theatrical arbejder Aleksandra Potapova:

 • GOVERNOR - "inspektør".
 • Ivan - "pukkelrygget Horse"
 • Mamaev - "Nok Dumhed i hvert Wise Man".
 • Ilyin - "russiske folk".
 • Vosmibratov - "The Forest".
 • Krajukhin - "Call".
 • Aristarchus - "Hot hjerte".
 • LOPAKHIN - "Kirsebærhaven".

Ovenstående arbejde - dette er ikke en komplet liste over forestillinger, der havde spillet i hans liv Alexander. Hertil kommer, at fase, at en talentfuld person, der ikke er begrænset til, vil publikum husker ham i mange værker i den film.

Potapov Aleksandr Sergeevich - en talentfuld skuespiller

I biografen gjorde sine første skridt Alexander i episoder, men i 1965 var han så heldig at deltage i optagelserne af denne fortælling, "Loyalitet", hvor han spillede en kadet Senya Murga. Efter dette arbejde, filmskaberne bemærket rustik udseende fyr, han i stigende grad begyndte at modtage forslag til at handle. Hans screen karakterer, ligesom teatret, gør levende og mindeværdig skuespiller Alexander Potapov, hans film er meget populære.

I halvfjerdserne og firserne Alexander spiller kun en simpel uhøjtidelige folk af nationen. Med alderen, skuespilleren begynder at stole mere vigtig rolle, dens udseende gør det muligt at skabe billeder af højtstående embedsmænd og ledere af vigtige, det endda skete mere end én gang for at spille rollen som Khrushchev. Godt husket Potapov publikum af episk skabt af Evgeniem Matveevym, "Loving på russisk", i denne film spillede han Egorova, snu gård formand. Også interessant billede optimist Anatoly gik til skuespilleren i "besætning" billede. "Ancient and" komiske roller, også, på skulderen, Alexander, for eksempel Onkel Albert i komedien filmen. Alle værker vil ikke liste, men hver på sin egen måde unikt.

undervisning

Potapov - flere personligheder, udover at spille på scenen og på filmkulisser, han sidste 15 år, hvert år tilbragt i et hus i Yalta Tjekhovs "Chekhov om aftenen."

Hertil kommer, Alexander videregivet deres viden og fælles oplevelser med unge mennesker, som assisterende professor ved det Højere Teaterskole. Shchepkin. Han underviste på afdelingen handle.

udmærkelse

Fordelene ved en sådan en talentfuld mand som Potapov Aleksandr Sergeevich, gik ikke ubemærket hen, for sit liv, han blev hædret med forskellige priser og titler:

 • 1974 - hædret kunstner af RSFSR.
 • State Prize af Vasilyev brødre - 1984 ( "Bekendtgørelsen: krydse grænsen").
 • 1990 - Folkets Kunstner af RSFSR.
 • Medal of Honor - 1999.
 • Bekendtgørelse af Venskab - 2006.
 • Erindringsmedaljen af Kulturministeriet - 2011.
 • Hvid marmor stjerne på Jalta dæmning - 2014.

Personlige liv af en skuespiller

I studieårene, Alexander var gift med Lyudmila Cherepanova. Det var den studerendes ægteskab, både mand og kone var kreative mennesker, hver af dem stræbte efter at gøre karriere, er det for dem at komme først, familie varme blev ikke bibeholdt i fagforeningen. Børn Lyudmila mand har ikke født, og blive en eksemplarisk stille husmor ikke gjorde.

Anden gang, Alexander giftede Elena Vladimirovna Shestakova, der var yngre end sin mand på otte år. Lena var en filolog, hun dimitterede fra universitetet i Warszawa. Først arbejdede han som redaktør, men efter Potapov fødte to sønner, begyndte at beskæftige sig med dem alene. Hun skabte et hjem komfort og var en god hustru og mor. Kun det ikke redde hende fra skilsmisse, familien splittes op.

I alderdommen, Alexander besluttede at gifte sig med den, han vidste i over 20 år, og som engang ønskede at forbinde sit liv. Men mens Natalya Lvovna Kashina var gift med en anden Potapova og rejste en datter. Alexander ikke havde besluttet sig for en skarp drejning, kun i en alder af halvfjerds, indså han, at han aldrig skulle være bange for at gøre noget, der vil gøre dig glad. Enken af skuespiller Natalia kærligt minder om, at al den tid i de seneste år brugt tæt på Alexander. Parret rejste, turnerede, den berømte skuespiller var aktiv og glad for at give interviews.

Børn Potapova Aleksandra Sergeevicha

Den ældste søn af Alexander blev født i 1978 og blev opkaldt efter sin bedstefar. Sergei var en talentfuld kunstner og konservator, er engageret i restaurering af kirker. Han har en kone, der fødte ham fire børn.

Den yngre søn Alexander blev født i 1980 og blev opkaldt Vladimir. Jeg fik diplom i Moskva State University, hvor han studerede på fakultetet. På dette tidspunkt, er det til at virke offentlig ansat, en familie med to børn. Potapov kan være stolt af sine sønner, han efterlod en værdig arvinger og efterfølgere slags.

Død af Folkets Kunstner Aleksandra Sergeevicha Potapova

Potapov Aleksandr indtil den sidste dag var på vagt. November 8, 2014 ved middagstid, han var nødt til at spille i stykket i sit hjemland Moskva Maly Teater, men den morgen, klokken 7, han døde pludseligt i en alder af 73 år.

Døden indtraf i en drøm på grund af hjertestop. Alexander er begravet med udmærkelse på kirkegården Troekurov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.