Af teknologiElektronik

Float Switch: betegnelse, beskrivelse

Float skifte til pumper - det er den billigste og nemmeste metode til beskyttelse mod "tør run" af pumpen udstyr. Sådan en omskifter kaldes flyde. På segodnyashniyden suschestvuetogromnoe mange forskellige pumpe kontrolmetoder, men den mest populære, fordi det er enkelt, det er en flydekontakt. Den vigtigste fordel ved en sådan indretning er, at svømmerne kan anvendes samtidig som en vandniveauføler og aktuator pumpe kontrol.

Flyde omskifter installeret i tankene, lagertanke, tanke, brønde, er det beregnet til styring af industrielle og indenlandske vandpumper, dræning og kloakering. I en beholder kan monteres flere sådanne flåd, vil hver udføre sin funktion: styring af hovedpumpen, en hjælpeenhed, som en nødsituation overløbsføler probe. Anvendelsen af sådanne indretninger i disse systemer giver beskyttelse af pumpeudstyr i første omgang til at arbejde i den "tørre køre" forbudte tilstand. Også ved besættelse forskellige beholdere breakers beskytter mod overløb. Svømmerafbryder er af to typer: lys (IGD2 / S, IGD5 / S, IGD10 / S) og hårdt (MAC / 3, MAC / 5-5S). Dybest set letvægts udstyr anvendes til vand- og spildevandssystemer, og alvorlig - for spildevand, dræning, og regnvand, etc ...

Strukturelt, svømmekobleren er en forseglet flydende plastkasse, inden i hvilken stålkugle er placeret, og en elektrisk kontakt. Når positionen af bolden svømmeren lukker eller åbner omskifterkontakterne. Niveauafbryder er tilgængelig til salg med et stykke tråd fra to til ti meter, afhængigt af typen enheden. Fugtresistent kabel har tre kerner. de har Oftest farverne: blå og brun (fra normalt lukket og åbne kontakter), og sort (almindelig). Kabeludgang forseglet mekanisk tætning, den er udstyret med en pålidelig mekanisme til fjernelse af stammen i tråden. Isolerede kabelindføring hulrum fyldt med polymerharpikser, som udelukker indtrængning af fugt. Svømmerafbryder grund af varmemodstand og de kemiske egenskaber af huset, og kabelkappen, bestående af termoplastisk gummi, er det meget modstandsdygtigt over for spildevand, urinsyre, alkoholer, benzin, flydende olier, frugtsyre og m. s. Plasthus overflade har ingen porer, derved eliminerer muligheden af adhæsion dertil af forskellige forureninger, og papiret, sand og andre faste elementer glide det og således ikke påvirker opdriftsindretningen.

Hvor meget er en flydekontakt? Prisen for sådanne anordninger er ganske lav. De mest simple kontakter vil koste omkring 300-400 rubler. priserne på nogle modeller, kan dog nå flere tusinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.