Mad og drikkevarerOpskrifter

Secrets of madlavning: akut østlige krydderier

Krydderier - en integreret del af ethvert køkken. Men især sætter pris på dem i Østen. Vi kan sige, at alle kendte og meget elsket krydderi kom til os derfra. Mange som varmt krydderier, så i dag handler det om, hvordan man laver en række forskellige blandinger af krydderier, der er mest opfylder smagspræferencer af skarpe små fans.

orientalske krydderier

Derudover er der en traditionel krydderi fra tørret chili, baseret på det kan være at tilberede en masse forskellige akutte tilsætningsstoffer. Oprindelse af recepter varierede: fra de sydlige Ruslands grænser og efterbehandling et fjernt Indien.

Akut østlige krydderier "Lutenitsa"

Til dets fremstilling er påkrævet:

  • brændende capsicum - 1 kg;
  • sød peber - 1 kg;
  • to hoveder skrællet hvidløg;
  • 1 aubergine medium størrelse;
  • knoldselleri (stor);
  • ifølge artiklen. skeen salt, sukker, krydderurter sminduha (eller krydderier "sharena salt");
  • en tredje dyse (50 ml) af vineddike.

Forberedelsen teknologi

Akut østlige krydderier opnåede moderat skarphed. For at starte ren aubergine og selleri. Skær i skiver. Peber, fjern frø og skillevægge. Bages i ovnen aubergine, selleri, peberfrugt og hvidløg. Hot peber Rens og skåret i stykker (brug handsker). Med sød peber , fjerne den tynde hud, som findes efter bagning. I en blender mix aubergine, selleri, peber og chili, hvidløg. Krydr med salt. Overførsel til en gryde og kog 10 minutter efter blandingen kogt. Akut østlige krydderier klar. Der kan du bare med brød eller serveres med kødretter. Det er også muligt at gemme en længere kog eddike og krydderier med sukker og en blanding af udvidede banker.

Akut østlige krydderier af cayennepeber

Denne ossetiske udgave er lavet af unge, grønne bælg fyrig rød peber. Det kræver ikke yderligere ingredienser. Det er kun nødvendigt i et minut problanshirovat bælg med unge skud (uden stilke), så godt overvindes ved hånden til venstre overskydende væske. Fold i gryde, tilsæt vand (koldt) og kog 5 minutter efter kogning krydderier. Varmt vand er drænet, skylles igen skyder bit overvinde og, som saltet, tæt sammenpresset i en glasskål. Bankerne er opbevares i køleskabet lukket. Fed krydderi til kødet, tidligere det creme eller bugt katyk.

Brænde blandingen af duftende "Baharat"

Denne blanding af urter og krydderier, der anvendes i mange lande i Nordafrika og den Persiske Golf som et krydderi til grøntsager og kød. Konventionel madlavning opskrift findes ikke, men her er en stikprøve liste over komponenter, der skal være til stede i baharate sort og allehånde, muskatnød, koriander, spidskommen, kanel, nellike, bidende og sød peber, kardemomme. Sommetider tilføjer fræsede knopper. Sort peber (bahar) - den vigtigste og obligatoriske komponent. Før tilsætning af blandingen i skålen, bør det være stegt i vegetabilsk olie. Oftest dette krydderi tjener lam, kvæde, fisk.

Andre skarpe orientalske krydderier

Navne på orientalske krydderier uforståelige for den gennemsnitlige person. Chutney (chutney), Harissa (harissa), thailandske blanding (thai pulver), Berbera Vindaloo (vindaloo), dzhaikap (jangkap), nioi (m'oi), sambal (sambal) - en lille del krydderier, der vokser i popularitet og distribueres i Asien. Alle af dem indeholder i deres sammensætning af chili (peber) og anses for at være meget skarp i smagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.