Hjem og familieBørn

Modermælkserstatning "Peptamen Junior": de fordele, funktioner anmeldelser

Fødevarer - garanti for sundhed. immunitet af barnet afhænger af dens sammensætning. Det er ønskeligt, at maden var velafbalanceret, varieret, rig på vitaminer og mineraler. Men hvordan man kan være i en situation, hvor barnet er allergisk, og de fleste af de produkter, det bare ikke passer? I dette tilfælde, vil støtten komme "Peptamen Junior". Denne blanding er for børn i alderen fra 1 år til 10 år. I denne artikel vil vi finde ud af sine fordele.

At lære af

Overvejer formlen til babyer "Peptamen Junior", hvis sammensætning er ganske interessant, først og fremmest er det værd at bemærke fraværet af lactose, gluten og fordøjet protein. Skyldes, at grundlaget for magt udgør peptiderne, er det absorberes godt, det hjælper til at klare allergiske reaktioner, betændelse. Dette produkt er designet til børn fra 1 til 10 år. Det kan virke som en passende kost, og supplere den vigtigste fødevarer.

Blandingen indeholder i sin struktur det nødvendige udvalg af vitaminer og mineraler. Blandt dem er:

 • Carnitin. Det er især vigtigt for udviklingen af barnets krop. Dette element bidrager til øget appetit, god vægtstigning, normalisere stofskiftet.

 • Fosfor. Den deltager i næsten alle processer i kroppen.

 • Calcium. Er ansvarlig for den korrekte dannelse af knoglevæv, og aktiverer "triggere" i drift en flerhed af enzymer.

 • Jod. Det bidrager til det gode arbejde i skjoldbruskkirtlen, ordentlig hormon produktion.

Ved korrekt beregnede daglige sats, barnet modtager en blanding af 51% kulhydrater, 33% fedt og 16% protein. Sidstnævnte ind i kroppen allerede i opdelingen af staten, der giver den perfekte assimilation af tarmkanalen.

For hvem er egnet blanding?

En blanding af "Peptamen Junior" er meget populært blandt forældre, hvis børn har små sundhedsproblemer og vægtøgning. Børnelæger anbefaler altid at medtage den i kosten af børn i følgende tilfælde:

 • overtrædelse af mavetarmkanalen;

 • kronisk diarré og opkastning;

 • anoreksi;

 • utilstrækkelig vægtforøgelse;

 • den postoperative periode;

 • overført kemoterapi.

Strøm kan være mundtlig og med en sonde.

Hvordan man bruger det

En blanding af "Peptamen Junior" forholdsvis let at opdrætte. For at gøre dette, skal du omhyggeligt læse instruktionerne skrevet på ydersiden af pakken.

 1. Grundigt vaske dine hænder, redskaber til at lave mad blandingen til fortynding. God brug til disse formål, til en flaske eller en kop dyb, være i stand til at blande komponenterne.

 2. Skeen forløbende komplet, markere den rigtige mængde af blandingen. Gør ikke proportionerne "af øje". Tabellen nedenfor viser for hver pakke.

 3. Hæld i forberedt beholder kogt vand ved stuetemperatur.

 4. Hæld forsigtigt blandingen.

 5. Bland grundigt.

Det er værd at huske, at modermælkserstatning "Peptamen Junior" ikke skal ske med kogende vand, vil den miste sine egenskaber. Drik det skal være umiddelbart efter opløsning, behøver ikke at forlade i køleskabet i rester drikkevarer.

Anskaf blandingen bedre i et apotek, ikke at løbe ind i en falsk. Vær opmærksom på emballage og holdbarhed. "Nestle" Virksomheden producerer "Peptamen Junior" kun i dåser af 400 gram. Efter fabrikken beskyttende film fjernes, holdbarheden af blandingen - 1 måned. Dette var sikker på at huske ikke at skade barnet, og ikke at forårsage forgiftning organisme.

Er der nogen kontraindikationer?

Som alle andre produkter, denne blanding er ikke egnet til alle børn. Læger anbefaler ikke brugen:

 • Børn, der er under 1 år. I sin sammensætning, blandingen designet til voksne over hele kroppen, så for spædbørn vil være et stort problem helt fordøje produkt.

 • Børn, der har særhed komponenter. Dette kan medføre allergiske reaktioner og forværring af barnets tilstand.

Omhyggeligt nødvendigt at give en blanding af børn, indtil de når 3 år. Det er ønskeligt ikke at tage en drink i en ren form, men anvendt som kosttilskud.

anmeldelser forældre

En blanding af "Peptamen Junior", anmeldelser, hvoraf det meste positiv, godt bevist på det russiske marked. Forældre og børnelæger af landets førende mærke efter sine fordele:

 1. Den unikke sammensætning. Den indeholder ikke laktose og gluten. Dette er især vigtigt for børn, der er allergiske over for mejeriprodukter og kød.

 2. Fuldt spaltet protein. På grund af tarme og mave næsten ikke behøver at arbejde hårdt for at fordøje og drikke (vilje selvabsorption).

 3. Vanilla sød smag børn elsker, og de er glade for at acceptere at bruge blandingen.

Af de minusser kan noteres de høje omkostninger (ca. 1000 rubler).

"Peptamen Junior" - en temmelig populær blanding. Det er anbefalet af læger som en helbredende kraft. På grund af sin unikke sammensætning, er det godt absorberet af barnets krop. Resultatet er, at børnene tager på i vægt hurtigt. Blandingen er særlig uundværlig i den postoperative periode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.