Hjem og familieBørn

"Ecco": børnesko, den bedste

"Andre folks børn vokser hurtigt", - der bare ikke hørt om sådan en sætning, der kun talte det enten! når det kommer til at købe børnesko, det lader til, at deres eneste vokse med det samme. For nylig købte jeg et par "med reserve", men her igen søn af rynker brynene og siger, at skoen trykker.

Er det værd at købe dyre sko

Faktisk kan børns mund vokse til størrelsen af 2-3 om året, så det er svært at forvente, at de købte i det forløbne år sko, vil være egnet i dag. Og sko skal være egnet ikke kun i størrelse, men også praktisk, komfortabel. Den opfylder alle disse kriterier firma "Ecco". Børn fodtøj fra dette selskab er normalt stærk, vandtæt.

Fordele ved "Ecco"

Krav til fodtøj på alle, men de fleste vil sætte den bekvemmelighed og holdbarhed i første omgang. Dette gælder især for børnefodtøj. Hvis huden på vinterstøvler til drengen bliver våd efter den første sne, mest sandsynligt, deres ejer kører hele vinteren med rå fødder. Børns vinter sko "Ecco" er lavet af et materiale med særlige egenskaber. Han er fugt inde, det ikke bliver vådt. Men foden i sådan en sko ånder og sveder. Robuste sko på fødderne af barnet - dette er meget vigtigt. Derfor er mange forældre foretrækker sko med gorteks materiale, fx "Ecco".

Børn fodtøj bør være ikke kun pålidelig men også let. Så enhver isolering med naturlig pels er ikke egnet. Fur, selvfølgelig, vil ikke give foden varm, men skoene på samme tid vil være tung og klodset, hvilket er meget ubelejligt for flytning af barnet. I en tung sko kan nemt snuble, få tilskadekomne.

"Ecco" - sko til børn (og selv voksne) er meget let. Produktionen bruger moderne materialer, så støvler eller sko ganske tunge, tværtimod, meget komfortabel.

Børn kan ikke lide snørebånd og lynlåse. Snørebånd skal være omhyggeligt og lang slips, og lynlåse på støvler ofte sidder fast. Desuden er disse fastgørelseselementer - et svagt punkt af en sko eller støvle. Det er på plads snøring udstoppet sne, og ved lyn vandtætte støvler. Meget oprindelige selskab besluttet at "Ecco" dette problem. De børnesko har næsten alle - med velcro. Og velcro som regel meget høj kvalitet arbejde for to eller tre sæsoner. Støvler eller sko med sådan et søm kan bæres i et par sekunder, hvilket er meget værdifuldt for unge bustler.

Hvordan at plukke sko til fods

Sko fra "Ecco" er anderledes. Der er virksomheder, sy primært på smalle blokke, andre - tværtimod. "Ecco" - firma-vogn, her kan du finde de sko på fødderne af enhver bredde, enhver anledning. Dimensional Mesh "Ecco" børnesko er normalt afbildet på bagsiden af en hvilken som helst i den oprindelige kasse. Fodtøj er opdelt i børn (op til 28-gauge), unge (op til 35-th, og undertiden op til 38-gauge) og voksen. Og jeg har bemærket, at teen sko 36th størrelsen er noget mindre end i skoen af samme størrelse, men tilhører den voksne linje.

Det er en pålidelig, komfortabel og smukke sko, som ikke er nok til en sæson eller et barn.

Firm "Ecco" årligt opdaterer området, undertiden ganske dristige design beslutninger. Her skal du vælge, købe og sikre komfort!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.