Hjem og familieBørn

En sund livsstil for barnet: programmet

Alle forældre ønsker deres børn at vokse op stærk og glad. Desværre kan ikke alle børn i dag prale af et godt helbred. Børnelæger siger, at nutidens børn bliver syge oftere end deres jævnaldrende omkring 10-15 år siden. Ja, og fysisk udholdenhed, de også adskilte sig ikke. Hvorfor sker det? Den gennemsnitlige barn sidder en masse lektioner, computer, flytte lidt, uregelmæssige og irrationelle feeds. Påvirkes negativt, og tilstedeværelsen af børn af dårlige vaner. Som et resultat af alt dette har at ungdomsårene de udvikler kroniske sygdomme og mangel på motion. Undgå disse problemer vil hjælpe en sund livsstil. For et barn er det meget vigtigt, fordi det er grundlaget for hans fysiske velvære i fremtiden.

De første skridt til sundhed

Lær børnene ønsket om at være sund er du nødt til fra de første år af livet. Småbørn bør få for vane at vaske hænder jævnligt bade, børste deres tænder, laver morgen øvelser, at tilbringe tid udendørs, følg pænheden af hans tøj. Disse elementære ting forældre lære barnet selv før han begynder børnehave. Når de bliver større børn til at bekymre sig om deres helbred er tilsluttede pædagoger og lærere. Projektet "Sundt liv" eksisterer i dag i alle indenlandske uddannelsesinstitutioner. For hver aldersgruppe udviklet gruppe deres programmer. På trods af at der er masser af dem, de har ét mål - at bevare og styrke den fysiske, psykiske og åndelige sundhed af barnet, at lære ham reglerne for hygiejne og selvbetjening, at indpode den opfattelse, at der kan være noget mere værdifuldt end en fantastisk følelse.

Sådan arbejder med børn i børnehaven?

En sund livsstil for børn i børnehaven skal begynde med en afklaring af, hvad der er skadeligt og nyttigt for en voksende mængde. Børn skal være i en tilgængelig form at give en idé om strukturen af kroppen, især kroppen, at indgyde i dem samogigieny færdigheder. Barnet i børnehavealderen har lært at bestemme, hvornår han bliver syg, klager over dårligt helbred pædagog eller forælder. Megen opmærksomhed er betalt til fysiske udvikling af førskolebørn. De er ikke blot lært at behovet for daglig opladning ydeevne, men også forklare, hvorfor det er nødvendigt, og hvordan det påvirker den menneskelige krop. Alt arbejde udføres med børnene i en legende måde, fordi det er, hvordan de lærer bedst viden og tilegne sig nye færdigheder. er kun mulig vellykket gennemførelse af programmet i tilfælde af samspillet mellem pårørende med børnenes forældre.

De vigtigste retninger af programmet

Wellness programmer i børnehaven består af flere vigtige og nært beslægtede områder. Disse omfatter terapeutiske og forebyggende øvelser, fysiske udvikling og sundhed behandlinger, omsorg for det psykiske velbefindende, ordentlig kost og forebyggelse af skader.

Staying sunde børn i praksis

Behandling og forebyggelse arbejde i børnehaver er undervisning børn børnene til regimet af dagen, evnen til at bestemme deres helbredstilstand, at overholde hygiejnekrav. Til dette formål, at børnehaver skabe en behagelig tilstand i grupper, udføre daglige gåture og udendørs spil på gaden, være opmærksom på hærdning af børn.

Fysisk uddannelse og rehabilitering af førskolebørn omfatter morgen øvelser og øvelser efter en lur, jogging, sport spil, finger øvelser. Fremme fælles udøvelse af børn og forældre. Pårørende ikke kun undervise deres afgifter til motorisk aktivitet, men også fortælle dem om reglerne for sikker adfærd under fysisk træning.

For at undgå problemer med den mentale sundhed for børn, i løbet af dagen lærerne tilfredse med deres øjeblikke af stilhed, musikken stopper. Det giver børnene til at slappe af, lindre stress.

En sund livsstil for barnet har et tæt forhold til kvaliteten af den mad, han indtager. For at hjælpe ham med at vokse op sunde, i institutioner er jævnligt fremme fordelene ved en afbalanceret kost.

barn skade niveau stiger med hvert år, der går. For at sænke det, voksne tilbringer med elever forklarende forhandlinger om, hvordan man undgår ulykker, hvordan man opfører sig under en brand, og så videre. D. For at forhindre trafikulykker, børnene fra en tidlig alder bliver undervist at krydse korrekt vejen og forklare dem konsekvenserne af regelbrud trafik.

Sundhed mladsheklassnikov

Problemer af en sund livsstil for børn begynder, når de begynder i skolen. For barnet, efter at have krydset grænsen af klassen, ikke længere behandles som et barn. Ændring af tilstanden af dagen, de nye krav, lektioner og andre faktorer har deres effekt på sundhed primære skoleelever. Oftest er det i denne periode registreres hos børn fordøjelsesforstyrrelser, skoliose, utilstrækkelig fysisk aktivitet, sløret syn, psykiske lidelser.

Sundhedsprogrammer i folkeskolen

Projekter til at tiltrække en sund livsstil, der er designet til at mladsheklassnikov forfølge nogle vigtige mål. For det første er de rettet til dannelsen af den yngre generation af omhyggelig holdning til sin egen krop. For det andet, disse programmer bidrager til tilpasningen af børn i samfundet, som i fremtiden vil gøre det muligt for dem at undgå sådanne skadelige vaner som rygning, stofmisbrug, alkohol. Implementering af sådanne projekter i livet er muligt med et tæt samarbejde med lærerstaben med de studerendes forældre.

Sundhed undervisning af børn i grundskolen består af flere hovedretninger. Lærere bibringe de studerende begrebet værdien af velvære, at det er meget lettere at bevare end at gendanne den. Yngre skolealderen - det er et godt tidspunkt at udvide viden om børns sundhed. De holdt foredrag og spil om emner vedrørende hygiejne, behovet for at engagere sig i sport, hærdet, rationelt at spise.

Uddannelse af grundskoleelever

I denne periode begynder ved forebyggelse af barnets dårlige vaner, som vil fortsætte i hele perioden af skolegang. Han har lært at modstå de negative virkninger af de ældre kammerater, at have sin stærke position i forhold til de faktorer negativt påvirker sundheden. Eleverne er involveret i forskellige former for nyttigt arbejde, som vil hjælpe dem med at udvikle deres færdigheder og efterfølgende realisere sig selv i livet. Megen opmærksomhed er betalt til den motoriske aktivitet af skolebørn: med dem regelmæssigt morgen øvelser og idrætstimer er også opfordres kraftigt til at besøge drengene sport sektioner. Programmet er en sund livsstil er at arbejde ikke kun med de studerende, men også med deres mødre og fædre. På møder i lærerne undervise forældre om de spørgsmål, der vedrører tilpasning af børn i skole, deres involvering i sport, ernæring, forebyggelse af dårlige vaner, og så videre.

Arbejdet af lærere med teenagere

Efter eksamen fra folkeskolen vigtigste retning af pædagogisk arbejde med studerende er stadig en sund livsstil. Klasse 5 og alle efterfølgende - det tidspunkt, hvor de fleste af børnene overholde reglerne for hygiejne, nye til sporten og de grundlæggende principper for god ernæring, har en vedvarende negativ holdning til afhængighed. Opgaven for lærerne er en dedikation til studerende i mere detaljerede oplysninger om en sund livsstil. Til dette formål drengene jævnligt holdt uddannelsesmæssige taler om fordelene ved sport og fysisk aktivitet, forebyggelse af viral og forkølelse, pleje regler for deres egen krop. Lærere fortsætte med at arbejde mod børns afhængighed af alkohol, tobak og narkotika. Projektet "Sund Livsstil" i midten og gymnasium omfatter også seksualundervisning af elever, der passer til deres alder. Teenagere kender det grundlæggende i seksuel adfærd, seksuelt overførte sygdomme og en række forskellige måder, der giver dem mulighed for at undgå infektion.

Værdien i menneskelige miljø opdræt

Sund livsstil for et barn uanset alder hænger uløseligt sammen med sin familie. Hvis hans omgangskreds (forældre, bedsteforældre, ældre søskende), spille sport, tage vare på sig selv, spise rigtigt, ikke har dårlige vaner, så den studerende se et positivt eksempel, og det er meget nemmere at dyrke et fuldgyldigt person ikke tilbøjelige sygdom og afhængighed. I urolige familier, hvor voksne misbruger alkohol, røg, tage stoffer, hæve raske børn er usandsynligt, at lykkes. Det er også vigtigt, som barnet kommunikerer regelmæssigt. Børn kommer ofte under dårlig indflydelse af venner, som har misbrugsproblemer. For at undgå dette, voksne har brug for at passe godt med hvem bliver venner med deres søn, og forhindre ham i at kommunikere med usmagelige individer.

Gruppe medlemskab

En sund livsstil for barnet bør være normen. Ansvaret for det lige er forældre, pårørende og lærere. Hver person skal forstå fra barndommen, der afhænger af dets sundhedstilstand fra ham, og han skal lægge maksimalt indsats for at forblive stærk så længe som muligt. Dette vil hjælpe ham en gruppe af sund livsstil, nyder i dag populær blandt folk i alle aldre. Sådanne organisationer - er en slags klubber, hvor medlemmerne kommer sammen for at give mange oplysninger, foretage fælles uddannelse, vandreture og meget mere. Hvis dit barn vil være til stede en sådan gruppe, er det nødvendigt at vokse sundt, som vil være omgivet af ligesindede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.