Hjem og familieTilbehør

Hvordan til at bære LIC - det faktiske tilbehør til alle lejligheder

Vores klima indebærer en temmelig skarp ændring af vejr, kraftig vind og kølige efterår. Det bare ikke foretage stilfulde piger og kvinder, at isolere og samtidig være en tendens. For eksempel LIC - en trendy og varm tilbehør, som ikke kun gør opmærksom på kvindelige ansigt, men også giver fremragende beskyttelse mod det kolde vejr. Det vil supplere enhver udseende og forstærke din stil. Hvordan til at bære LIC? Nok til at vide kun nogle få regler, så vil du ikke bebrejde i dårlig smag.

Pipe? Clamp?

LIC - et tørklæde-rør eller et tørklæde-clamp har en ringform. I andre lande kaldes det "cirkel tørklæde" eller "tørklæde bundet i en cirkel." Dette tilbehør er praktisk og let at bruge, fordi en række forskellige farver, materialer og design er simpelthen fantastisk. Med det kan du oprette et billede, uanset om det er et kontor, romantisk, afslappet eller festlig. Komfort i brug er bestemt af det faktum, at på trods af hvor mange gange du vikle om halsen, vil tilbehøret altid se en vinder.

Historie tørklæde-rør

Ordet "LIC" var velkendt blandt mange fashionistas i 40'erne, men det blev så brugt som et hårnet. Efter 40 år, i 80'erne, blev det brugt som et pandebånd eller hue med et rør. I dag tilbehør beholdt kun navn og slidte for varme ikke kun hovedet, men også i nakken.

Rolige farver - til vinter, lyse - til sommer

Farver er meget forskellige, såvel som længden og bredden af tørklæde. Hvordan til at bære LIC, at han var i harmoni i farver med alt det? Alt er godt i moderate mængder, og farver også. Om vinteren, skal du ikke bruge prangende farver, lad gamma vil være rolig, ligesom naturen selv på dette tidspunkt. Strikkede tørklæder pastelfarver vil tilføje raffinement og vil ikke gøre dig vulgært. Til hverdagsbrug afslappet billede, eller vælg modellen i hvid, grå eller mørke nuancer af grønt. Dyb bordeaux og sort vil give mod og ekstravagance. Lad de lyse farver og iøjnefaldende print til forår og sommer.

faktura

Hvordan til at bære LIC, og det ikke bliver tabt i valget af materiale? Klassisk stil - et tørklæde af tilstrækkelig længde og bredde, som falder i dejlige folder, der er til at drapere uden problemer. Hans syet fra forskellige typer af uld, pels, cashmere, bouclé. Sommer muligheder - af silke eller bomuld.

Vinter Snudy strammere strik, bløde, beroligende farver. Sommer, derimod, er lavet af lys og flydende materialer er præsenteret i et lyst og stort udvalg af farver. De opdatere billedet, bringe et strejf af letsindighed og lethed. Der Snudy, dekoreret med perler, frynser, knapper og broderi.

Hvad vi bære

Ligesom tilbehør, men du ved ikke, hvad de skal bære? LIC er ikke en lunefuld element, som det ser ud. Det er ideelt kombineret med mange stilarter. Således vil tørklædet perfekt supplement enhver beklædningsgenstand, hvad enten det er en elegant frakke, ungdom og sport jakke, luksuriøse frakke eller en elegant pels. Strikket LIC - unisex mulighed. Neutrale farver valgt af både kvinder og mænd, det er gyldigt i en street style.

Til festlige publikation ser elegant og unik tynd omkap eller blonde tørklæde-rør top ferie kjole.

Du - business kvinde og ønsker at købe et tørklæde-LIC? Hvordan til at bære den, mens på jobbet? Office-stil giver mulighed for brug af tørklæde over blazer, tynde trøjer, kjole varmt. Det kan kombineres med en jakke.

use Cases

Som det er kendt, tørklæde-rør multifunktionelle. Lad os lære at bære LIC på hoved og hals. I offseason, blot pak det flere gange rundt om halsen - han er god drapere. I koldt vejr, pak det som et tørklæde, og slynge ned - så du stadig Isoler og hals. Og du kan bare dække op i halsen og lagt på den sædvanlige hætte. Sommer slynge det som en kappe over skuldrene. Dette er bedre end en simpel tørklæde, da LIC ser imponerende og næsten altid med noget tøj.

Gode råd og interessante fakta

1. Mænd bære dette tilbehør såvel som kvinder. Kun det at foretrække at vælge LIC beroligende farver: monokrom, ternet eller stribet. Han tilføjer måde mere elegance og soliditet. Det stærke køn anbefales ikke til lyse farver.

2. Novomodny tørklæde-LIC blev først introduceret til de verdenskendte virksomheder Missoni og Burberry under modeshows. Senere tilbehør er blevet brugt af andre designere.

3. Hvordan til at bære et tørklæde-LIC? Designere rådes til ikke at være bange for at eksperimentere og bære denne elegante tilbehør til hele året. Han smelter sammen med enhver form for beklædning, vigtigst af alt, observere farveskema og bland ikke mere end tre farver. Hvis du vælger at udskrive LIC, stop for en monokromatisk grundlæggende tøj.

4. Hvis du har de færdigheder syning eller strikning, så prøv at tegne en skitse af dig selv og binde sine egne hænder tørklædet. Unik image og refleksion af personlighed garanteret!

5. For at fortynde den for stram og praktisk kontor stil, tilføje nogen dekorativt element. For eksempel, at høj kvalitet og flot broche eller bulavochka med sten gøre billedet mere interessant.

6. Før du bære en kasket i stedet for LIC, husk, at det forlænger ansigt. Derfor er denne mulighed er egnede piger med en rund, kvadratisk eller rektangulær flade form.

7. LIC let at sætte på, vil det ikke bryde selv den stærkeste vindstød.

8. Dette tilbehør er usædvanligt, funktionel, varm og behagelig at bruge end nogen anden tørklæde og, vigtigst af alt, det er egnet til mænd og kvinder i alle aldre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.