SundhedSygdomme og betingelser

Grøn snot behandle barnet

Bekymringer og bekymringer kommer på et tidspunkt, hvor dit barn er sygt. Forkølelse, plaget barn i efteråret og vinteren, ofte ledsaget af en sådan ubehagelig fænomen, ligesom snot. Snot eller løbende næse - en proces med udelukkelse af slim, som produceres af den nasale slimhinde og en overflade beskyttende reaktion af organismen til betændelse forårsaget af bakterier eller vira ramt. Forkølelse er opdelt i tre typer:

  • viral;
  • bakteriel:
  • allergisk.

Hvis der var grønt snot i barnet, da har sygdommen flyttet til den næste fase, og er allerede vedtaget bakteriel i naturen. I begyndelsen af sygdommen er gennemsigtige snot - slimhinde. Sådan isolation er karakteristisk for den kolde, iført en viral eller allergisk art.

Typisk grøn snot vises på det andet trin, når immunsystemet reduceres under indflydelse af forkølelse og bakterier til stede i miljøet baggrunden. Dette sker, når barnet er begrænset eksponering til frisk luft. Eller når du besøger en børnehave, hvor øget koncentration af mikroorganismer i lukkede rum, før han i offensiven fuld helbredelse. Eller (oftere) ved aktivering deres egne opportunistiske bakterier, der lever i næsesvælget af et barn.

Grøn snot et barn får deres farve på grund af stoffer, der vises i slimhinden i ødelæggelse af specifikke celler - neutrofiler. Og tilstedeværelsen af disse celler i slimhinden i næsen betyder, at løbende næse nu ikke kun var en virus, tjente han mere og bakteriel i naturen. Grøn snot i et barn skal behandles med det samme, da den tabte tid kan føre til udvikling af kronisk bihulebetændelse. Derudover er det muligt ved komplikationer af ørerne (tubootitis, mellemørebetændelse) og luftveje (tracheitis, bronkitis). Det bør være obligatorisk at konsultere en læge, han vil fortælle dig , hvad grøn snot behandle barnet, og som lægemidler bør primenyat.Ne ikke engagere sig i sig selv, fordi kun en ekspert vil være i stand til at sætte den korrekte diagnose og passende behandling.

Forældre skal vide, at grøn snot et barn ikke betyder, at de skal behandles kun med antibiotika. Det kan være så medicineret narkotika og traditionel medicin, og mere alle i komplekset.

Sørg for at vaske barnets næse med saltvand for at fjerne slim fra næsehulen. Krop kæmper og i dette er det nødvendigt at hjælpe ham. Nå, efter vask - dryp tud i baby varme dråber.

Af lægemidler uden recept kan købes på apoteket, men de bør ændre hver fire eller fem dage, eller længere, hvis du bruger kommer vanedannende og effekten reduceres.

Jeg vil gerne uddybe metoderne til traditionel medicin, fordi meget ofte alt, hvad der er brug for er tilgængelig i tilstrækkelige mængder ved hånden, behøver du kun at huske om disse behandlinger.

Naturlægemidler dråber let kan nemt forberedt i hjemmet. For at gøre dette, en teskefuld af blandingen af urter: røllike, kamille, morgenfrue (eller hver for sig) har brug for at hælde et glas kogende vand i omkring tyve minutter og stadig insisterer på et vandbad. I mangel af allergi over for honning i en varm infusion af urter kan tilføje honning (en halv teskefuld).

Friskpresset saft af gulerødder, rødbeder eller kartofler effektivt hjælpe i behandlingen af rhinitis. Vær sikker på at holde sig for øje, at de skal være i to eller endda tre gange fortyndet med varmt kogt vand. Du kan også tilføje lidt honning. Og en anden god tommelfingerregel at kontrollere narkotika instillation barn selv. Dette vil ikke kun give tillid smertefri koncentration af opløsningen eller temperaturen, men også arbejde for barnet som en psykologisk faktor. Det betændte barn bør ikke blive påvirket af en forøget koncentration af en opløsning af næseslimhinden til ubehag forårsagede ikke en negativ reaktion i næste gang.

Opvarmning af tør varme giver god terapeutisk effekt i behandlingen af grønne snot hos børn. To æg kogt hårdkogte, eller groft salt, opvarmes i en stegepande, bundet i en tyk klud af bomuld eller hør og anvendes på et par lag af stof til tuden baby. Således, opvarmes bihuler, næsebro. Det er dog muligt at udføre sådanne varmebehandlinger kun efter høring af en læge, for hvis barnet har purulent sinusitis (bihulebetændelse, bihulebetændelse og så videre. D.), kan Varm næse ikke være!

De, der ikke er kontraindiceret våd indånding kan bruge infusioner af salvie, calendula, kamille. Sammen med dem, kan tilsættes til kogende vand propolis tinktur, som sælges som et færdigt produkt på apoteket.

Og glem ikke frisk luft. Selvfølgelig ikke umiddelbart efter den varmebehandling. Walking (ingen temperatur) spille en positiv rolle i dynamikken i behandlingen af denne sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.