SundhedSygdomme og betingelser

Laryngitis: behandling i hjemmet og folkemusik retsmidler. Hvordan til at returnere stemme halsbetændelse?

Alle ved, at i efteråret og foråret forværret eksisterende kronisk sygdom, og mere tilbøjelige til at få en forkølelse eller influenza stiger. Hvis du ikke betaler nok opmærksomhed på behandlingen af selv de mest tilsyneladende almindelig forkølelse, kan du få komplikationer såsom halsbetændelse, bihulebetændelse, pharyngitis, og så videre. I kampen mod sygdomme stor hjælp for medicin medicin, som kun ordinerer lægen, men vi må ikke ignorere den traditionelle medicin. I denne artikel vil vi overveje en sådan sygdom som halsbetændelse, behandling i hjemmet, hvor det er muligt og meget effektiv.

Hvad er denne sygdom?

Inden de opskrifter af traditionel medicin, lad os finde ud af, hvad sygdommen er. Som nævnt ovenfor, de fleste af halsbetændelse er resultatet af ikke færdig helbrede forkølelse. Også rygere er tilbøjelige til at denne sygdom, og folk med svagt immunforsvar. Hvis du har en kildren i halsen, smerter ved synkning, han mistede sin stemme eller blive hæs, det er halsbetændelse. Hjem behandling indebærer anvendelse af forskellige metoder, men den bedste tilgang til at løse komplekse problemer. Så hvis du har betændte slimhinder i strubehovedet, kan du prøve alle de følgende metoder og vælge den mest hensigtsmæssige og effektive.

Vi begynder at gurgle

Hvis du ikke ved, hvordan man kan bringe stemme halsbetændelse, men ønsker at gøre det så hurtigt som muligt, skal du starte med regelmæssig skylning. De havde en stor hjælp, selv i kronisk sygdom. Den mest almindelige og økonomisk overkommelig måde at halsbetændelse - sodavand. Er det tilstrækkeligt at en teskefuld af stoffet fortyndes i et glas varmt vand. Procedure, er det ønskeligt at udføre mindst 5 gange om dagen, kan det være mere. Og tror ikke, at det er et middel mod halsbetændelse hos voksne, anbefales det at anvende og børn, selvfølgelig, hvis de allerede ved, hvordan man gurgle. Meget hurtigere smerte gå væk og komme tilbage stemme, hvis alternative behandlinger med sodavand til at skylle havsalt, afkog af urter (kamille, salvie, brændenælde).

Plus disse procedurer ikke kun i naturlig og tilgængeligheden af de komponenter, der anvendes, men også i effektivitet. Du kan for eksempel at skylle ondt i halsen saft fra roer eller kartofler. Det er nok til at tage en grøntsag, male det på et rivejern, presse saften, og den resulterende væske fortyndes med vand. Medicinen er klar!

Kom indånding

Ikke kun én kan vinde skylninger halsbetændelse. Hjem behandling indebærer anvendelse af indånding. Hvorfor er de effektive? Når du inhalerer dampen, stoffet, at du bruger små dråber deponeret på de syge ledbånd. I dag, mange mennesker bruger til dette formål særlige inhalatorer eller forstøvere, men det vil ikke være så effektive som sædvanlig at gøre en damp indånding. Og alt sammen fordi i elektriske apparater fylde eneste stof eller saltvand, og de kan ikke prale naturlighed deres konstituerende komponenter.

Bedre hjemme brug pander med en smal hals og en meget almindelig te. Husk, at startproceduren kun kan være 10 minutter efter vand til at koge, ellers risikerer du for kun komplicere situationen.

Hvad er effektive til inhalering halsbetændelse?

Og her kommer til hjælp af soda. Åh meget god det her kæmper med sygdom halsbetændelse. Behandling i hjemmet er enkel og økonomisk overkommelig. Så tag bare en lille skefuld af stoffet, skal det fortyndes i et glas vand. Her har du en løsning til inhalation, der ikke returnerer kun stemmen, men også bidrage til udledning af slim, berolige patienten flok. Til behandling af kronisk sygdom gøre inhalation med en mineralsk alkalisk vand, som for eksempel "Borjomi", "Essentuki" eller "Narzan".

Det vil være meget effektiv og naturlægemidler indånding. Brug de samme sammenblandede, at du er villig til at skylle (med kamille, salvie, airom og så videre.). Glem ikke om effektiviteten af æteriske olier. Tilsæt et par dråber af løsningen. Til disse formål ideelle mentol eller eukalyptus olie. Varigheden af inhalering, når denne sygdom ikke bør være mere end 10 minutter, anbefales det at udføre tre gange om dagen.

Honning halsbetændelse

Dette er ikke kun et meget velsmagende produkt, men også fremragende husråd mod halsbetændelse. Dens effektivitet testes for år, nok til at bruge honning inde til behandling af mange sygdomme, men det er bedre at opløse. Imidlertid kan et sådant produkt kombineres med andre bestanddele til større effektivitet.

  1. Bland to dele af honning med en del citronsaft. En teskefuld betyder drikker hver 30 minutter. Inden for få dage vil du glemme alt om halsbetændelse.
  2. Tag et glas gulerodssaft (fremstillet af friske grøntsager), fyld den med 2-3 spsk honning. Tag en stor ske betyder hver 2-3 timer.

Om natten, anbefales det at drikke te eller mælk med produktet, så er det nødvendigt at afslutte hans hals.

Bedstemors opskrifter

Metoder, testet mere end én generation, er de mest effektive. Ifølge den første opskrift, lige inden jeg går i seng skal være grundigt gnides med terpentin fødder. Så er det anbefales at bære varme sokker (bedst af uld) og en kop meget varm te med 5-8 dråber af den samme terpentin. Sådan siger folk, der har oplevet denne metode på sig selv, efter 1-2 dage, og et spor af halsbetændelse venstre.

Ifølge en anden opskrift, er det nødvendigt at tage 100 ml vegetabilsk olie tilsættes til ét æg og slå korrekt. Tag denne vidunderlige facilitet tre gange om dagen, men sørg for at drikke små slurke.

Peberrod tilbagevenden stemme

Folks behandling af halsbetændelse - en masse måder at ikke kun fjerne smerter i halsen, men også for at genvinde sin stemme. Denne opskrift er designet til at hjælpe med dette meget hurtigt. Tage peberrod, rense det, skære et stykke på størrelse med en valnød, chop, tilføje dertil 150 ml varmt vand. Dæk blandingen med et låg og lad det stå 20-30 minutter. Derefter tilsættes tilbage en lille smule sukker og blandes. Opløsningen skal tages hver time til en teskefuld, mens det er nødvendigt at indtage det meget langsomt opløse i munden.

Nogle flere opskrifter

  1. Tag medium størrelse løg, hakke det på et rivejern, og den resulterende opslæmning blev sat i en 0,5 l kun kogt mælk. Retter straks fjerne fra varmen, lad ikke koge blandingen. Cool, stamme. Halvdelen af midlerne har en drink i form af varme om natten og om morgenen tage en anden, forvarmning. Gentag for 3-4 dage.
  2. Den mest lækre kur halsbetændelse - denne appelsiner. Et par stykker om dagen vil give ikke kun en enorm dosis af vitaminer, men også tjene som en glimrende forebyggende værktøj.
  3. Hvis du kan lide at tage bad, så er denne metode er for dig. Køb et apotek kamille blomsterstand (400 g), fylde dem med 10 l bare en kogende vand, lad det stå i omkring en time. Nu er dette afkog hældes i et bad indtastet. du inhalerer dampe tusindfryd perfekt klare ikke kun med en almindelig forkølelse, men også med dens konsekvenser.
  4. Hvis du har mistet sin stemme og begyndte at forstyrre hoste, skal du sørge for at forsøge at forberede et afkog af bladene af kål. Til denne procedure, tage et par blade, skyl dem grundigt og kog, indtil de er meget bløde og vil ikke begynde at smuldre. Spise små portioner af det færdige lægemiddel 3 gange om dagen, vaskes ned med den samme bouillon.

Vi håber, at disse opskrifter vil være effektive for dig, og du kan glemme alt om halsbetændelse i 2-3 dage. Jeg ønsker dig sundhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.