Hjem og familieBørn

Pampers "Dada": Udtalelser af forældre og børnelæger

Engangsbleer, der ikke behøver at vaske, behøver du ikke ønsker at føle hvert femte minut, kontrol for utætheder, har bleer på pæn velcro, med sjove tegninger blevet en reel frelse for evigt udtømt og trætte unge mødre.

Det første produkt mærke kaldet "Pampers" blandt spændingen ved sådanne bleer. Af den måde, bleer, som mange fejlagtigt kaldt alt bleer - næsten et egennavn af produktet. Men på grund af populariteten af varerne i et selskab, har det spredt sig til alle de andre bukser nepromokashki.

Spænding omkring produktion af "Pampers" nu nogle søvn på grund af den fabelagtige pris af bleer og baby-mor blev hurtigst muligt søge deres modpart.

Og allerede fundet. Ja, ja! Faktisk er den nye favorit ble - "Dada" - såkaldte.

"Dada" og "Pampers" - er identiske?

Hvad tiltrak forældre, når de første gang så ble "Dada"? Fantastisk visuel lighed med dyre "naturlige bleer."

Disse grønne-hvide toner i de farver, næsten de samme plot lystige billeder, formen, tilstedeværelsen af stærk klæbrig og tætte rezinochek til benene. Det er bare prisen ... du sige uden ironi: en virkelig dejlig overraskelse.

Pampers "Dada", hvis pris var flere gange lavere end prisen på bleer fra andre udenlandske producenter, er blevet en redningskrans til mødre nyfødte. Og de seks-måneders og ét-årige børn, disse bleer passer stor. Og de er specielt velegnet til familiens budget, som gemmer ikke ydmyge "fiat".

At dømme efter de anmeldelser af tilfredse købe kvinder, "Dada" alle identiske "Pampers": bløde, allergivenlige produkter, tæt montering på benene af barnet, mens påfyldning.

Betingelser for kvalitet og pris - tilfreds.

Nøglefunktioner

 1. Pampers "Dada" (Polen) er designet til børn som en nyfødt (serie "Mini"), såvel som ældre serier ( "Premium"). Ifølge barnets vægt, er bleer inddelt i fem kategorier.
 2. Fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi, har disse bleer blevet en størrelsesorden lettere og "lært" meget bedre absorbere fugt. Med hjælp af specielt konstruerede materialer og høj kvalitet absorberende bleer absorberer fugt inde og hold det, beskytte børns hud mod irritation.
 3. Åndbare bløde materialer give barnet til at føle sig godt tilpas i en ble og gratis indhold i lagene af bleer aloe ekstrakt forhindrer udseendet af udslæt og rødme på barnets hud, det giver fugtgivende og blødgørende.
 4. Tynd nok til ikke at synke, ikke stritter, må du ikke holde nede bevægelser barnet.
 5. Meget farverig. Farvebilleder er placeret på bleer, stimulere nysgerrighed, og endda til en vis grad udviklingen af kreative evner af barnet.
 6. Pampers "Dada", som gennemgår forældrene udtrykker meget god, fik også en positiv vurdering af Institut for mor og barn.

Komfort til baby

Og alligevel er der ingen ideel bleer. At skabe noget mest behageligt for en hyperaktiv barn, der nu og da et eller andet sted at køre, falder, vende og dreje i søvne, og hvis du stadig ikke kan gå, og forsøger at "springe" fra det tøj, slippe af bleer, sparke og protesterer, hvordan kan du bare nødt til at oprette en komfortabel.

Som børnelæger siger barnet under alle omstændigheder ikke oprør mod det faktum, at det ikke forårsager ubehag. Børn, "klædt" i bleer "Dada" De har tendens til at opfatte ble positiv, fordi de simpelthen ikke føler mig selv.

Den seneste udvikling har ført til genstand for børnepasning er næsten fejlfri.

Bleer af den polske producent foretages uden latex, bleget ikke ved kemiske midler (og derfor ikke udsender ubehagelige lugte og skarp), ikke har den karakteristiske af babybleer ejendomme håbløst krøllet, og velcro på dem ikke at komme galt uden tilladelse og på det mest ubelejlige tidspunkt. Ikke kun det! De kan gentagne gange knappe og unbuttoning uden risiko for, at de kan miste deres vedholdenhed.

Pampers "Dada" tilpasser sig perfekt til barnet og ikke forhindrer ham eller lege eller sove.

Prisen her og i Polen

Hvis måleenheden af omkostningerne ved at tage den mest stabile valuta og standarden for det analyserede produkt emballage bleer størrelse 4, vil antallet af bleer, som er 54 stykker, prisen på sådanne køb være i området på $ 10.

I rubler - omkring 600.

Et lignende produkt fra mærke "Pampers" - nemlig "Pampers Baby aktiv" er præcis halvt så dyrt. Derfor er efterspørgslen efter bleer "Dada". Pris i Polen hjemland efterspurgt produkt, bare sjovt - omkring 20-25 zloty, som i form af rubler på den aktuelle valutakurs opnået meget billigt, i regionen på 300 rubler.

Dimensioner og udstyr

Nuancer købe babybleer er: nyfødte bleer små brug for en mindre, men mere, børn er ældre - mere bleer, og antallet af dem i stakken kan reduceres og.

Bleer af antal, vægt og stykker:

 1. Fra 2 til 5 kg - 28 pcs.
 2. Fra 3 til 6 kg - 78 pcs.
 3. Fra 4 til 9 kg - 64 pcs.
 4. Fra 7 til 18 kg - 54 stk.
 5. 15 til 25 kg - 46 stk.

anmeldelser forældre

84 procent af mødre, der skiftede til brugen af "Dada", bemærkede som det mest positive ting den absolutte fravær af klumper, som normalt i den lave bleer prissegment.

På trods af de rimelige priser, producenten holder fremragende brand og ikke på kompromis med kvaliteten af materialet.

Andenpladsen er positiv bleer ejendom som sikrer luft adgang til baby hud og tilstedeværelsen af imprægnering baseret på aloe.

Den tredje - finheden af produktet. Brug af "Dada", kan du roligt glemme alt om de klodsede bleer, hvilket gør at barnet ligne en myre. Polske forkæler trusser fortjener titlen - de er så tynde og samtidig perfekt holde alle de akkumulerede fugt.

Nogle mødre siger, at de ikke kan ændre bleer, "Dada" i 12 timer. Ja, det kan modstå sådanne "byrde", men det er bedre at handle i overensstemmelse med reglerne, og at erstatte en ble, efter 6 timers brug.

Anmeldelser af børnelæger

Så hvis den første babybleer - bleer "Dada", børnelæger feedback vil være meget nyttig. De er noget mere værdifuld feedback almindelige forbrugere, fordi børns læge ser på nogen ting er nødvendige for barnet, ud fra et fagligt synspunkt.

Men "Dada" i børnelæger har ingen klager. Praksis ved sager, hvor børns hud er ikke responderer tilfredsstillende selv på dyre mærkevarer bleer - et barn på balderne udvikle en udslæt og pustler opstår. Disse er isolerede tilfælde, som ikke være bange, og det er sandsynligt, at være relateret til de individuelle egenskaber af barnets krop. Men med de "Dada" disse problemer er ikke nær der.

Pediatricians som forældre til bleer anførte fordele som et beskyttende lag af en aloe ekstrakt, en anti-allergi og en pasform rezinochek der blev overført ved således ikke væv.

Skift bleen. Et par regler for at undgå enhver udslæt

Enhver mor køber polske børns produkt, vil sikker bleer underskud ikke være - enhver udbyder af bleer "Dada" klar som muligt for at sikre, at alle borgere i alderen under et og et halvt år (og om nødvendigt - og ældre) dette væsentlige emne personlig hygiejne.

Men selv ved en lav pris forældre en bandlyst, ja og forsøge at redde. Især er der en opfattelse af, at "Dada" kan være lidt længere ordineret seks timer.

Dette er ikke tilfældet. Du er nødt til at ændre en ble, når det er mærkbart tungere, selv om mindre end seks timer lagt, og den indvendige overflade af bleen er tør, og børns hud - også.

Du er nødt til at ændre en ble i de mest komfortable betingelser: Ideelt set på den puslebord, dækket med voksdug og bleer. Hvis et sådant behov er opstået en tur - mig lige i klapvognen.

For at beskytte barnets hud udslæt, du behøver ikke kun at rense det før hver bleskift, men også giver det en god tør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.