RelationerVenskab

Du spørger: "Hvordan til at indrømme den pige, som jeg kan lide det?" Otte tips til dig

Mange uerfarne fyre spørger sig, "hvordan pigen til at tilstå, at jeg kan lide det," Selv hvis de nyankomne og har en idé om, hvordan du gør dette, du foretrækker ikke at skynde sig og at få tillid til gensidig sympati. Først efter at fyrene er klar til nogle handling, og deres liv, som det blev inddelt i to faser: før og efter anerkendelsen. Mens nogle mænd, frygt for uventede, og ikke tør at tage dette skridt, i betragtning af at initiativet i forholdet skal komme fra kvinder. Derfor er de aldrig sige først: "Jeg kan lide dig!"

Anerkendelse fra den kvindelige synsvinkel betragtes helt anderledes. Piger sympatisk resolut og modige fyre. En sådan anerkendelse vil altid øge kvinders selvværd. Og hvem kan ikke lide det, især hvis alt foregår diskret og fint? Plaget af spørgsmålet: "Hvordan til at indrømme den pige, som jeg kan lide det" Denne artikel vil give et svar på det. Lad os komme i gang.

1. Identificer sin sympati for ham

Bare ikke spørge direkte: "Kan du lide mig?" Efter mødet tilbød at mødes igen. Eller spørge, hvordan det hænger sammen med, at en tur, ride en båd og så videre. N. Hvis du kan lide en pige, ville hun accepterer et andet møde.

2. Lav en "krog"

For at geninstallere kan blive bedt om mødet, eller omvendt, for at låne en ting, for eksempel MP3-disk, så du kunne få det tilbage. Glem med sin samling af lyriske digte. Returnering en bog, spørge hende, om hun ikke ønskede at få denne bog som en gave. Fortæl os om dit forhold til romantik og se reaktionen af pigen.

3. Brug humor

Han har ikke bindende og er passende i næsten alle situationer. Det er sjældent at møde en pige, hvis humor ville komme ikke til deres smag. Et smil eller et grin, vil hun give et vink om deres forventninger.

4. Pas!

Pas selv i små ting: bringe-fil, fjern ydre beklædning, eller tilbyde en jakke, hvis hun er koldt, etc. Det vil se ud som en slags anerkendelse af pigen, at hun var ligesom ... Næste på hendes side, er der to typer af reaktioner: enten du hører ordene fra taknemmelighed, eller se irritation.

5. Lav en gave

Gav hende en gave simpel eller til stede til en almindelig blomst. Hendes reaktion er meget klarere. Som om et uheld røre ved den. Da hun vil give dig en opmærksom look, der vil blive læst ved havet af ømhed, vil anerkendelse ikke være svært.

6. Fortæl os om dig selv

Dette er en af de mest effektive måder. Stadig interesseret i: "Hvordan til at indrømme den pige, som jeg kan lide det?" Tal om dig selv og opmuntre hende til gensidig åbenhed, og der er ikke langt til anerkendelse.

7. Start fælles venner

Hvis du vinde deres respekt, støtte og gode udtalelser kan i høj grad forenkle kommunikationsprocessen.

8. Find en fælles interesse

Således vil du bruge mere tid sammen, og det vil være lettere at kommunikere.

Du fik svaret på spørgsmålet: "Hvordan til at indrømme den pige, som jeg kan lide det" Og glem ikke, at kvinder har en meget veludviklet intuition, de føler, når årsagen til fyre smag, og, selvfølgelig, venter på initiativet. Så alt er i dine hænder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.