SundhedSund kost

Er det muligt lever amning: funktioner og brug anbefalinger

Alle ammende mødre forsøger at gøre din kost for ikke at skade barnet. Der er endda en række specifikke produkter, der ikke forårsager problemer hos barnet, men der er andre, der fører til fordøjelsesbesvær og andre sygdomme. Spørgsmålet om, hvorvidt en lever amning, mange mødre er interesseret i, og læger rådes til kun at bruge okselever. Udover oksekød, er der andre typer af leveren, om fordele og farer af som vil blive diskuteret.

ernæringsmæssige egenskaber

Lever - en værdifuld ingrediens, der indeholder næsten alle de vigtige vitaminer og elementer til et normalt liv. At forbedre hæmoglobin behov et punkt, f.eks ferritin, som er præcis i okselever. Desuden kan enhver leveren har en række nyttige egenskaber:

 1. Store mængder af vitamin B, som kan opnå den fulde udvikling af barnet.
 2. Vitamin C styrker immunforsvaret.
 3. Vitamin A gør det muligt normalt at udvikle syn, hud og hår.
 4. Folinsyre fremmer nerveceller.
 5. Calcium styrker knogler og tillader zinken at danne et skelet, og fremmer hurtig heling af sår.
 6. Jern støtter og forbedrer hæmoglobin.
 7. I en portion af leveren, og mor til barn vil være i stand til at opnå en passende mængde aminosyrer.

Sammenlignet med kød, lever hurtigere fordøjes. Så svaret på spørgsmålet om, hvorvidt der skal spise leveren kan være amning, klart og positivt, men der er visse risikofaktorer. Det faktum, at ikke alle mennesker kan spise dette eller hint leveren.

Fordele og ulemper

På grund af den lave kalorie indholdet af sin biprodukt kan anvendes under en diæt. Desuden vil animalsk produkt afhjælpe nogle af symptomerne på sygdomme. Ingrediens anbefales mødre, fordi det ikke forårsager allergi.

På trods af den store værdi og gavne leveren, har den også ulemper. En af dem vedrører kolesterol, hvilket er en hel del i indmad. Den selvsamme kolesterol kan bidrage til fremkomsten af visse sygdomme, herunder:

 1. Åreforkalkning.
 2. Slagtilfælde.
 3. Hjerteanfald.

Ikke mindre vigtigt er, før madlavning er det vigtigt kun at bruge friske råvarer. Hvis leveren skiftede farve, men på overfladen der er pletter eller slim, er det bedst at afholde sig fra madlavning, og endnu mere fra yderligere brug.

Introduktion til kosten

På grund af det store antal af fordelene ved biprodukt svar på spørgsmålet om, hvorvidt den lever under amning, positiv desuden ingrediensen kan anvendes så tidligt som den første måned af amning. Der er en vis procentdel af læger, som rådgiver at spise produktet fra de første dage efter fødslen. Andre anbefaler at afstå og til at begynde med er der kun 2-3 uger.

Den entydigt svar er nej, når at komme ind i leveren i kosten. Hver person individuelt, og selv efter det biprodukt er ikke en allergisk reaktion, men ikke alle børn kan normalt opfatte det. Nogle babyer kan lide af fordøjelsesbesvær, andre kan manifestere allergi. Derfor, når en ny ingrediens bør følge barnet og til at være på vagt.

Med introduktionen af leveren er mere end noget andet er det ikke anbefales at tilføje en ny mor i den velkendte mad. Denne regel bør overvejes i 2 dage. Den første indtag bør omfatte en meget lille del, blot 2-3 stykker. Hvis barnet er normalt at reagere, kan leveren indtastes i menuen. Biprodukt er nyttigt at anvende 2-3 gange om ugen, og hvis du spiser på daglig basis, er det ikke mere end en portion.

De bedste metoder til madlavning på GW

Leveren fremstilles på forskellige måder, og det kan bruges som et supplement til forskellige retter. Desuden er den ingrediens forberedt hurtigt, og det er vigtigt, når barnet er meget ung.

Det anbefales at bruge, når fodring kun kogt eller stuvet leveren. Fremstilling af denne fremgangsmåde bevarer næringsstofferne. Stegt mad må ikke anvendes på grund af det er heller ikke godt for moderen eller barnet.

Inden vi går videre til forberedelsen af præ-gennemblødt lever bedre i en lille mængde mælk, det giver dig mulighed for at fjerne den bitterhed, især hvis du bruger oksekød eller svinekød.

I leveren af forskellige dyr har deres egne karakteristika, både i forberedelsen og i brug, så du skal komme i nærkontakt med de over hver.

oksekød lever

Er det muligt at oksekød lever med amning? Bestemt ja, og den mest populære biprodukt fra mødre, der har født. Denne bestanddel kombinerede mængde af protein og fedt, hvorved skålen viser sig kost. I en sådan lever meget selen som beskytter mod maligne tumorer og vaskulære sygdomme og hjerte.

I madlavning, er der mange opskrifter på denne ingrediens. Det kan bruges til salater, patéer, gryderetter og ruller. Men den mest lækre og nyttige biprodukt i form af gryderet med creme fraiche. Stew kan laves med æbler, blommer eller grønne. Selv 100 gram mad vil berige kroppen med næringsstoffer for dagen.

lever af fjerkræ

Er det muligt at kyllingelever med amning? Svaret er også positivt, på grund af det høje indhold af folinsyre ingrediens anbefales at drikke, mens du bærer barnet og efter fødslen. Kylling liver giver en god indflydelse på amning og på den normale dannelse og udvikling af barnet. På grund af de store mængder af vitamin B4 hjerne reaktion og hukommelse perfekt udviklet. Besvarelse af spørgsmålet om, hvorvidt kylling lever med amning og hvordan man bedre forberede, skal det bemærkes, at det er bedst at lave tærter.

Ikke mindre nyttig er udarbejdelsen af et fad med grøntsager, den har brug for at sætte de grøntsager og biproduktet i potten og sende bages i ovnen. Fadet er let absorberes af kroppen og forbedre fordøjelsesprocessen. For postpartum anbefalede recovery retter baseret på leveren 1-2 gange om ugen.

Ofte er det spørgsmålet, er det muligt at kalkun lever med amning? Denne ingrediens er meget ens i sine gavnlige og ernæringsmæssige egenskaber på kylling biprodukt, så det kan også være inkluderet i kosten. Selvfølgelig, kalkun lever, lidt dyrere, men smagen er i blidere gange.

svinelever

I svinekødsprodukter bitter smag, så denne ingrediens mange ikke kan lide. Men hvis det er ordentligt forberedt, er bitterheden væk. For at gøre dette, sættetid bestanddel til et par timer i mælk eller vand, to gange at ændre væsken.

Svinekød er også nyttigt for mor og barn som en del af alle de aminosyrer, der er nødvendige, samt en masse af kobber, jern og phosphor. For dem, der har anæmi eller diabetes, svinelever er den perfekte assistent. Det anbefales at lave mad tærter, muffins og kager leveren. For ammende mødre i kosten kan indgives til sådan et biprodukt, når barnet er 3 måneder. Indtil da bedre at bruge andre typer af leveren.

torskeleverolie

Kan jeg torsk lever mens ammer? I princippet er det muligt, men det bør administreres i kosten, i analogi med svinekødsprodukter. Hertil kommer, efter 3 måneders et barns liv denne ingrediens engang behøver at komme ind i kosten, fordi det er meget rig på vitaminer og mineraler. Denne skat ret til en mor og hendes barn, men i en masse lever fedt, så du nødt til at forbruge et måltid i begrænsede mængder.

Læger anbefaler ikke at bruge en ingrediens i sin rene form, er det bedre at spise med brød eller som tilsætningsstof til andre retter. Produktet er let absorberes af barnet og ikke forårsager bivirkninger.

kaninlever

Er det muligt at kanin lever under amning, fordi det også er et biprodukt, men selve kødet er meget nyttigt? Med denne ingrediens skal være forsigtige, fordi det er fra en kanin lever oftest forårsaget allergi hos børn. Mens det på den anden side er det fordelagtigt, og én betjener kan berige kroppen med aminosyrer for hele dagen.

Indført produktet i kosten, samt svinekød eller torsk, ikke tidligere end 3 måneder af barnets alder. Kog måltider baseret på det biprodukt er let og er bedst at begynde i blød i cirka en time, og derefter gryderet i creme fraiche med tilføjelse af grøntsager.

Tips

Efter at have behandlet hvorvidt leveren er muligt med amning, er det nødvendigt at kende nogle retningslinjer og regler:

 1. Efter fødslen kan indgå i kosten kun kylling og kalvekød slagteaffald.
 2. En måned efter fødslen, kan du gradvist ændre indmad.
 3. Første gang at spise leveren bedre før frokost på en fuld mave i en meget lille dosis.
 4. Portionsstørrelse skal stige med tiden til 150 gram, og en uge i alt kan spise 400 gram lever.
 5. Bedre udnyttelse af indenlandske kødprodukter og købe dem i butikkerne.

konklusion

Endelig skal det bemærkes, at leveren hos forskellige dyr er tilladt og anbefales amning. Men ved hjælp af alle de råd og regler præsenteres i denne artikel kan blive ordentligt indført i kosten af en ingrediens, og ikke være bange for barnet. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt den lever under amning, forsvinder af sig selv, er ikke kun muligt, men også nødvendigt at spise sådanne fødevarer. Det vigtigste i alle overholde foranstaltningen og overvåge adfærd og reaktion af barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.