Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Dvorzhetsky Vaclav Yanovich: biografi, filmografi, personlige liv og interessante fakta

Det blev sagt, at han er en skuespiller ved kald. Deres erhverv, denne mand forblev trofast hele sit liv. Dvorzhetsky Vaclav var ikke kun en talentfuld litsedeya. Han har så vigtige og sjældne i dag kvaliteter som generøsitet og storsind. Hertil kommer, at denne begavede skuespiller udholdt alle problemer i livet og deres skæbne. Dvorzhetsky Vaclav havde stor viljestyrke, hvilket gør det ikke alene ikke tabe modet, men også sørgede for, at hans venner og kolleger på gulvet aldrig have givet efter for modløshed.

Bemærkelsesværdig er det faktum, at skuespilleren ikke var darling af lykke: det har udarbejdet sin prøvelse.

sin ungdom

Vaclav Dvorzhetsky, hvis biografi vil være af interesse for mange, er en indfødt af den ukrainske hovedstad. Han blev født den 3. august 1910 en familie af polsk adel. Da han var otte år gammel, blev han sendt til undersøgelse på skolen. To år senere begyndte Dvorzhetsky Vaclav at deltage i en erhvervsskole.

Efter nogen tid fremover skuespiller sluttet af Komsomol organisation, men i 1925 blev han bortvist fra det på grund af "specifikke" social oprindelse.

I perioden 1927-1929 den unge mand lærer det grundlæggende i at handle i en lokal drama teater. Dvorzhetsky Vaclav beslutter også at komme ind i Kiev "Polytechnic" og til sidst blev en studerende på universitetet.

Snart bliver den unge mand interesseret i anti-sovjetiske social gruppe kaldet "GOL" (gruppe frikort), og blive medlem.

link

Naturligvis kunne repræsentanter for de nye myndigheder ikke passere sådanne lidenskaber efterkommer af polsk adel, og Dvorzhetsky Vaclav Yanovich kommer ind i lejren. Syv år (fra 1930 til 1937.), I eksil, han baner jernbanespor.

Dog er ønsket om komediespil i det nye miljø i den uerfarne skuespiller ikke tabt: efter at have udtømt arbejde, han besøgte en lokal tempel Melpomene lejr kaldet "Tulomskaya teatralske ekspedition". Det var specielt oprettet for at hæve moralen af arbejderne. Det var på sin scene Vaclav Dvorzhetsky vil spille sin første rolle. Repertoiret af teatret var mere end imponerende: "Vassa Zheleznov," "Skyldig uden skyld", "Don Quixote". På trods af alle de prøvelser af strenge regime, er skuespilleren ikke bebrejdet skæbne længden af livet, som han tilbragte i eksil. Det var dengang, at han har lært en masse og lært en masse. Dvorzhetsky Vaclav Yanovich mindede om, at dem, der kom til produktionen af "Tulomskaya teatralske ekspedition" var den mest anerkendende publikum, hvoraf de fleste havde aldrig set forestillinger. "Tempel Melpomene forenet folk i alle farver," - sagde skuespilleren.

Vende hjem og søge efter selvrealisering

Camp liv for efterkommer af polske adel sluttede i 1937, og Vaclav Dvorzhetsky endelig sendt til sin fødeby Kiev. Men der fortsætter teatralske karriere han ikke lykkes.

Ingen ønskede at se i hans trup af skuespillere med straffeattester. Vaclav Yanovich forsøgte at bosætte sig i provinsens teater i byen hvide kirke, men det var heller ikke en succes: den politiske fange var ond tamoshnem direktør.

Dvorzhetsky måtte få et job er ikke i erhvervet. Om en måned han arbejder i vesopoverochnoy værksted i landsbyen Baryshevka i Kiev-regionen.

uafhentede skuespiller Vaclav Dvorzhetsky indså, at hans sande kald - det er teater. Han bliver sendt til Kharkov, hvor han til sidst blev smilende formue: en efterkommer af polsk adel tage truppen af arbejdere og bønder teater nummer 4. at bistå med beskæftigelse Dvorzhetsky selv Kultur Institut. Men i lang tid til at arbejde i templet af Melpomene han ikke havde, som en tjenestemand, der var "protege" Vaclav Yanovich, blev afvist, og skuespilleren blev tvunget til at søge et nyt job.

I teater

Skæbnen kastede Dvorzhetsky i en række af provinsens teatre, og i hver af dem han viste de mange facetter af hans talent. Han arbejdede i Omsk, og Taganrog, og Saratov og Nizhny Novgorod ...

Han var underlagt absolut forskelligartede billeder: Vaclav Yanovich glimrende reinkarneret i tegneserier, figurer, Tragikere. Derefter mærke hans talent, begyndte Moskva teater direktører til at kalde ham for hende. Men maestro var ikke travlt med at acceptere deres invitationer.

igen lejr

I 1941, skuespilleren falder atter i eksil, og hold den i fem år. Men han havde ikke miste modet og beslutter sig for at fortsætte med at gøre hans foretrukne ting. I nærheden af Omsk (hvor han blev forvist) skaber det en koncert gruppe og med det sætter spørgsmålet om "Onkel Klim", hvor publikum steg til de vitale og presserende spørgsmål. Samlet Dvorzhetsky deltog i 111 teater produktioner, reinkarnerede i billedet 122. I 1978, han endelig enige om at slutte sig til truppen i Moskva teater "Moderne", men efter et stykke tid forlader Moskva.

Arbejde i film

Mindeværdige var arbejdet med maestro ikke alene i teatret, men også i biografen. Vaclav Dvorzhetsky, filmografi, som omfatter mere end 90 film, først kom til det sæt, da han var langt over halvtreds. Det var et billede af "skjold og sværd" (Vladimir Basov, 1968). Skuespilleren skulle reinkarneret som en højtstående Abwehr Landsdorf, og han glimrende klaret opgaven.

Også den sovjetiske publikum roste litsedeya færdighed i filmen: "The End of Lyubavin" (Leonid Golovnya, 1971), "Rød og Sort" (Sergei Gerasimov, 1976), "Ulan" (Tolomush Okeev, 1977). Selvfølgelig, Vaclav Dvorzhetsky, film med der trådte den gyldne fond af russisk biograf var populær skuespiller. Mesterværker som "Gloom-floden" (Jaropolk Lapshin, 1968), "Hvor græder Oriole" (Edmond Keosayan, 1982), "Glemt Melody til Flute" (Eldar Ryazanov, 1987) nu elsket af publikum som aldrig før.

Personlige liv

Snarere tvetydigt udviklet maestro forhold med det modsatte køn. Har han tror selv en glad mand Vaclav Dvorzhetsky personlige liv, som har udviklet sig, er ikke standard? Han hævdede, at, ja.

Hans første kone - en ballerina Taisiey Rey - han mødte i Omsk. Gift med skuespiller prima fødte en søn Vladislav.

Når skæbne krigsårene igen sendte ham til lejren ved Dvorzhetsky havde en kærlighedsaffære med en civil medarbejder, der fødte ham en datter, Tatiana. Efter krigen Vaclav Yanovich vendte tilbage fra eksil i Omsk. Hans første kone, vel vidende om hendes mands utroskab, afbrød forholdet til ham.

Dog forhindre yderligere kommunikation af far og søn ikke blive en ballerina. Når Dvorzhetsky sluttede sig til truppen af Omsk Drama Theatre, han forelsker sig i en ung kandidat GITIS Reeve Livite, som falder i den sibiriske by regionale fordeling. Efter nogen tid kaldet pigen-direktør medlemmer af den lokale by festudvalget "på gulvtæppet", og efter den pædagogiske samtale opfordrede hende til at stoppe alle forbindelser med de politiske fanger.

Men i begyndelsen af 50'erne elskende legaliseret forhold og flyttede til Saratov. Der fandt de et job i den lokale tempel Melpomene. Med dem på bredden af Volga sendte en søn Vladislav. Senere, han beslutter sig for at leve i et stykke tid på egen hånd og går ind i Military College. Senere, han beslutter sig for at handle i film. I 1960, Vaclav født søn Eugene.

død

Dvorzhetsky Vaclav Yanovich, hvis børn er blevet kendte skuespillere, er død april 11, 1993. Maestro begravet på Bugrovskom kirkegård i Nizhny Novgorod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.