ComputereNetværk

Sådan registrerer i "Facebook". Hvor er min side i "Facebook"

Mest sandsynligt, du ikke er ude af nysgerrighed besluttede at læse denne artikel. Du er sandsynligvis på udkig efter en måde at finde fjernere slægtninge eller venner. Måske du ønsker at tale i kredsen af venner: deler personlige oplevelser, indtryk, eller hverve en andens støtte ... Grunden til der vises dig et spørgsmål: "?" "Sådan registrerer" Facebook kan masseproduceres. Men for at blive fuldgyldigt medlem af det sociale netværk Facebook, er det nødvendigt at overholde visse regler, men for effektivt at udnytte mulighederne i tjenesten, og vi har brug for mere viden. Men alt dette kan du finde ud af lige nu, efter at have studeret materialet medfølgende artikel.

Sådan registrerer i "Facebook": første "sociale" trin

Først og fremmest skal du have en elektronisk postkasse (e-mail adresse), da dens tilstedeværelse er nødvendig for godkendelsesprocessen på sitet. Tja, hvis du har en, men hvis du ikke har den ønskede adresse - det er ligegyldigt. I dag, vil næsten enhver søgemaskine gerne tilbyde dig en gratis e-mail, som vil blive et uundværligt redskab for korrespondance og modtagelse af diverse korrespondance. I vores tilfælde, skal du kontakte den endelige færdiggørelse af registreringsprocessen på sitet. Lad os komme i gang ...

Du har ret ...

På forsiden af den officielle hjemmeside Facebook, vil du blive bedt om at udfylde en kort formular: navn, efternavn, e-mail, fødselsdato og køn. Ja, det er den første regel for tjenesten "Facebook": registrering uden e-mail virker ikke. Det er nødvendigt at gøre opmærksom på nogle vigtige punkter, når der kommer ind data:

  • Du kan kalde nogen, nøjagtigheden af oplysningerne er ikke afgørende.
  • Oplysninger om dig, som vil blive opført under registreringen i fremtiden kan ændres.
  • Ægte persondata kan hjælpe folk, der leder efter dig.

Tjenesten understøtter aftalen om ikke at videregive oplysninger om deres brugere.

Beskyttelse bør være absolut

Opret en stærk adgangskode. Det anbefales at bruge en meningsløs række forskellige tegn og tal (ledsaget af et fald / stigning i registret), som ville være et tegn på en høj sikkerhed. Selvfølgelig er "adgangskode" skal registreres og opbevares på et sikkert sted. Må ikke blive overrasket af en sådan "spion" skrivestil: tro, vil denne fremgangsmåde hjælpe dig med at undgå store problemer i fremtiden, fordi de eksempler på nogle af i dag, kan findes på nettet i form af veltalende titler: "Min side i" Facebook "er blevet kompromitteret." Derfor altid være forsigtig, især når det kommer til at beskytte dine personlige data. Zaim vane at holde alle dine passwords og registreringsoplysninger i en separat notesbog som poster. Og som din side, vil du opdage, at det vil være en af de Facebook-servere, sikkerhed, der opfylder de højeste standarder for netværkssikkerhed. Derfor er det kun en svag adgangskode styrke kan være synderen af den tabte kontrol over dine data.

Trin nummer 1: sætte brikkerne sammen

Efter afslutningen af den indledende fase af registreringen vil du blive ført til en side, hvor du bliver bedt om at søge efter nye venner og korrelere oplysninger om din konto med Facebook service. Det vil give dig mulighed for at samle alle data fra dine omgivelser direkte til din nye side. Men brugeren har altid mulighed for at springe dette trin, aktivering af linket af samme navn.

Trin nummer 2: vigtige "vartegn"

Bare et par præciseringer og din "Jeg ønsker at registrere på" Facebook", vil blive næsten nået på det nuværende, så at sige introduktion, service side, du bliver nødt til at udfylde de relevante felter .:

  • Hometown.
  • Studentereksamen.
  • University.
  • Arbejdsgiver.

Fornavn, efternavn, du tidligere har indtastet, er allerede afspejlet i de oplysninger kasser, og på to sprog: russisk og engelsk. Nu er du nødt til at præcisere et par punkter fra din baggrund for at gøre en fokuseret vægt på "historisk", der tilhører denne eller hin begivenhed i dit liv, og omkring hvilke en række personer var til stede. Tro mig, blandt dem var der, og der er dem, med hvem du vil blive glad for at mødes igen. Selvfølgelig skal det navn, du har valgt afspejler virkeligheden om eksistensen af institutionen. Af den måde, er det en slags svar på et spørgsmål ofte forekommer i brugere, hvordan man opretter en konto i "Facebook". Skriv sande data - det er essensen af effektivt samspil mellem systemet og brugere. Det kan synes, at dine klassekammerater længst organiseret et samfund, der vil byde dig velkommen så godt. Som du kan se, er de vigtigste interesserede part i pålideligheden af disse oplysninger er specifikt en bruger.

Trin nummer 3: Visualisering

Den mest enkle og utrolig behagelig øjeblik at registrere - placere dine egne billeder, så at sige, "Identifier" for den enkelte. Det giver flere måder at tilføje dit eget billede. Hvoraf den ene er den direkte proces med at fotografere. Ved hjælp af din computers web-kamera, tage et billede, og det vil pynte deres tilstedeværelse er stadig et tomt område af skærmen afsat til du placerer på webstedet serveren, vil du senere blive kaldt "Min side i" Facebook "Den anden mulighed -. Find den mest passende billede i indsamling og uploade den til dit websted. selvfølgelig, i stedet for deres egne billeder, kan i stedet for avatar sætte enhver billedfil.

Den endelige proces klik

Måske er det sikkert at sige, at spørgsmålet om "hvordan du registrerer" Facebook "" for dig nu flyttes til afgørelsen om decharge. Det er fortsat kun at sikkerhedskopiere denne erklæring om bemyndigelse, som er en test af dine rettigheder til din email. Kig i din indbakke og åbn beskeden fra Facebook administrationen. Blot et enkelt klik på den blå knap "Bekræft din konto" - og du er fuldgyldigt medlem af den populære sociale netværk. Tillykke, registreringsprocessen helt færdig!

Tilpas profil

Tab "Home" - din kan sige et virtuelt kontor, bliver tilgængelige for dig som et resultat af at løse spørgsmålet, hvordan man registrerer i "Facebook". I dette afsnit kan du ændre de personlige oplysninger, til at supplere og redigere de oplysninger, du placerer. De mange forskellige funktioner kan ved første selv forvirre dig. I processen med at arbejde med service-applikationer, vil du blive mere sikker, og med den erfaring og dygtighed vil komme. Efter alt, det sociale netværk - er ikke kun en chat, spil og underholdning. Dette perspektiv: for kreative og filantropiske aktiviteter, erhvervsliv og uddannelse. Og alt dette - "Facebook"! Registrering uden e-mail er kun mulig på middelmådige ressourcer. Den sociale networking site Facebook - dette er en alvorlig tjeneste, der varetager interesserne for millioner af mennesker fra alle hjørner af kloden. Nu, du også blive part i et ambitiøst projekt i stand til at forene tusindvis af fællesskaber til et sammenhængende hele, for at hjælpe folk med at finde hinanden, for at opretholde kontakten med udenlandske venner og dykke ned i den uendelige rum af spændende sociale rejse.

Som konklusion

Som du har bemærket, alt er ganske enkel og meget klar. Fra dig som bruger kræver kun et minimum af indsats og maksimal opmærksomhed. Og den erfaring og viden, du kan altid dele med dem, der ikke står op om "Facebook". Måske en sådan person er næste? Vær glad og social succes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.