ComputereNetværk

ON "rubel": anmeldelser. "Rubel": hvad de mener om projektet brugere?

At tjene penge online drøm om mange. Men ikke alle kender de reelle muligheder for virtuel indkomst. Talrige udvekslinger af freelancing, network marketing projekter, e-mail-tjenester og mere vildledende selv erfarne web-brugere. I denne artikel vil du lære alt om den berømte projekt under navnet "rubel", og hvordan kan jeg bruge det til at give sig selv med en stabil og høj indkomst.

Hvad er et forbrugersamfund, "rubel"?

Historie af projektet begynder januar den 31., 2013, hvor iværksættere fra Chelyabinsk satte sig for at opdage en ny ressource for et levende. Virksomheden er officielt registreret som en andelsselskab og ikke skjule sine kontaktoplysninger. Grundlaget for projektet omfatter kurser for indtjening på internettet for alle. Det er kun for at give viden til brugeren skal betale. For betaling af afgiften, hvilket er 500 rubler, arrangører af "rubel" løfte om at åbne for sine kunder ubegrænsede karrieremuligheder. Men han forventer en simpel lægmand virkelig? Første ting først.

Registrering i "rublen"

For at registrere i projektet og få eksklusiv adgang til selvstudier, skal brugerne en invitation kode. Som regel kan du få denne kode fra en person, der allerede er medlem af forbrugersamfundet og forlader web invitation svar. "Rubel" byder også evnen til automatisk at bestemme den henvisende, hvis en sådan et velkendt miljø på dine omgivelser ikke.

For at blive en deltager i projektet, vil også have en mobiltelefon, som vil blive knyttet konto. Efter at udfylde formularen på den officielle hjemmeside bruger er nødt til at entré, som vil åbne adgangen til uddannelsessystemet materialer system. Derudover er der en mulighed for at udvide henvisningslink at tiltrække andre deltagere i "rublen" ON, negativ feedback, som er meget bekymret over nyankomne.

Hvordan at tjene penge i "rublen" projekt?

For at genopbygge den konto på et projekt, kan du bruge på flere måder:

  1. Betal bruge MoneXy gavekort betalingssystem.
  2. Overfør penge ved hjælp af Kontakt betalingssystem.
  3. Tilføj midler til et bankkort Visa Master Card.
  4. Lav en oversættelse af ethvert elektronisk valuta (WebMoney, Qiwi og så videre).

Enhver af de ovennævnte metoder har en anden procentdel af den aftale, så brugeren skal vælge den mest effektive og acceptable for sig selv. Det bør dog afveje alle fordele og ulemper ved sådanne indtjening i netværket inden du gør penge i "rublen" projekt. Negative anmeldelser om projektet, som regel er forbundet med brugerne adspurgte i afkastet af deres investering.

Hvordan til at trække penge tjent?

For de tjente penge kan du bruge de samme metoder, som blev brugt til at komme ind i betalingen for kurset. Dog kan alle operationer kun ved mellemkomst systemet skal udføres. Denne service tilbyder betalingsside MoneXy, med hvem forbrugersamfundet "rubel" underskrevet en formel kontrakt, i henhold til grundlæggerne af projektet.

Site "rubel", som anmeldelser er blandet, giver mulighed for nemt at hæve penge. Men her er at gøre dem i store mængder er problematisk.

Rigtige indtjening eller en anden MLM projekt?

I dag kan vi finde en enorm mængde af ressourcer på internettet, de mål og målsætninger falder sammen med "rubel" projekt. Fremme idéen om et netværk af indtjeningen opstod efter oprettelsen af den berømte Pyramidespil 90 Sergei Mavrodi s. På det tidspunkt blev projektet implementeret uden hjælp af internettet, og folk bare gjort deres penge på bankkontoen af grundlæggeren.

Med udviklingen af informationsteknologi er network marketing er flyttet til den virtuelle plan. Dette gav initiativrige webmastere til at skabe deres egen MLM pyramide, der er designet til hurtige og nemme penge.

Men det er værd at huske, at historien om Sergey Mavrodi projekt sluttede desværre for deltagerne i systemet. I den sorte så kun de højere ledere og grundlægger, mens de almindelige mennesker, som har gjort deres penge, mistede alt. Historien om de fleste web-projekter ender på samme måde. Derfor er der altid en risiko i hvilket som helst tidspunkt at miste alle dine penge investeres. Den "rubel", af hvilke er meget populære blandt online forretningsmænd, kunne godt være det næste projekt, ikke returnere pengene til sine medlemmer.

Er det muligt at tjene penge på projektet, "rubel"?

Selvfølgelig tjene en "rubel" Man kan. niveauet for indtjeningen, vil dog afhænge ikke blot af graden af brugerens held, men også på den tid brugt på arbejde tid. Den væsentligste andel af indtægterne fra projektet er ikke oplysninger om undervisningsmateriale, som kan findes på nettet til gratis adgang. Indtjeningen er baseret på den såkaldte henvisning program. Med andre ord, er det nødvendigt hver deltager i projektet at bringe i nogle flere mennesker. Jo flere mennesker, der tilmelder sig via dit henvisningslink, jo højere indkomst. I overensstemmelse hermed alt arbejdet på projektet baseret på princippet om network marketing og reklame for forbrugersamfundet, som det fremgår af de talrige anmeldelser. Selskabet "rubel" lover tusindvis af dollars om måneden, men ikke forklare om de vanskeligheder og nuancer at arbejde på projektet.

Den fantastiske succeshistorier

På internettet kan du finde mange succeshistorier deltagere i projektet "rubel". Typisk sådanne anmeldelser på webstedet er registreret og har ikke noget med virkeligheden at gøre. Beregn falske kommentarer kan være af følgende grunde:

  • Den såkaldte forfatter, på hvis vegne revisionen skrevet i fortiden var den sædvanlige kontor plankton, men efter at han fik projektet "rubel", hans skæbne ændret sig dramatisk.
  • Med den gennemsnitlige løn på 20 tusind rubler, forfatteren af historier sprang til $ 5.000 om måneden og sikret en fuldstændig finansiel uafhængighed.
  • Nyfunden heldig lever ikke længere i Rusland, men foretrækker oversøiske øer, hvor arbejdet på internettet, kan du betale et par timer om dagen.

Det er klart, at formålet med sitet er at tiltrække nye folk til projektet. Med henblik herpå og med forbehold af brugerdefinerede svar. "Rubel" gør det muligt at lave rigtig store penge kun til dens grundlægger. Ud fra dette kan vi konkludere, at webstedet er en anden skilsmisse for begyndere i online-forretning.

Forbruger samfund "rubel": Feedback faktiske deltagere

Ud over skræddersyede succeshistorier kan findes på nettet, er ganske reel feedback fra brugere, der har investeret deres surt tjente penge i systemet. Som regel, at foretage mindst et par tusinde enheder er mulig. Grunden til dette er ikke den nemmeste opgave at tiltrække kunder, der kræver ikke blot tid, men også tålmodighed, som det fremgår af de talrige anmeldelser.

"Rubel" og undervisningsmateriale også bærer ikke nogen speciel viden, som lovet af grundlæggerne af sitet. Sådanne oplysninger kan findes frit tilgængelige på internettet gratis. Indholdet af hyppige henvisning undervisning links til andre projekter, hvilket indikerer, at ond tro af kurset forfattere. Med andre ord, forbrugersamfundet "rubel" er ikke bare et pyramidespil, men også den sædvanlige skilsmisse.

Mange brugere klager også over, at teknisk support er sjældent reagerer på henvendelser vedrørende arbejdet i ressourcen. For det meste er det beskæftiger sig med spørgsmål vedrørende betaling af de bestilte midler. Det er overflødigt at sige, at sådanne nuancer tvivl om integriteten af projektets arrangører.

Hvor ellers kan du tjene penge online?

Mange mennesker tror fejlagtigt, at internettet straks kan tjene meget. Erfarne brugere vil bekræfte, at det ikke er sådan. For at tjene deres første penge på nettet, bliver du nødt til at bruge en masse tid på jagt efter den perfekte indtjening, som vil appellere og vil bringe en stabil indkomst.

En af de mest rentable og populære former for distancearbejde er copywriting. Forfattere, der skaber unikt indhold er altid i efterspørgslen af webmastere og reklamebureauer. Hertil kommer, at tekstforfattere ikke afhænge af arbejdsplanen og modtage lige så meget tid er parat til at give deres erhverv, som det fremgår af de talrige anmeldelser. "Rubel", som tidligere nævnt, en sådan mulighed ikke kan give.

Webmasters Opret et websted for at tjene penge på reklamer, de er også i stand til at modtage en høj indkomst. Men det kræver en indledende undersøgelse af de grundlæggende principper for site bygning og SEO-optimering,. Lektionerne i disse discipliner kan findes frit tilgængelige på internettet.

Indtjeningen på postbude, site anmeldelser og udveksling af freelancing - alt dette og meget mere i stand til at levere en stabil indkomst på nettet. De vigtigste ting - ikke giver op på det første fiasko og kun gå fremad. Efter alt, alt den viden under træning er altid nyttigt i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.