ComputereComputerspil

Hvordan man laver en port i Minecraft? Test dig selv i Helvede

I spillet kan Minecraft gøre mange ting, hvis du lære, hvordan det er udformet dette eller hint emne. En af de almindelige spørgsmål spillere har er: "Hvordan laver porten til Minecraft» utal Gate, forsøge at dække alle sorter af spillet.

Lad os starte med almindelig træ gate. Wooden gate er meget let at gøre, for det du har brug for fire poler og to blokke af et træ. Husk på, at nogle af plankerne vil du gøre et hegn og port. Forskellige træ påvirker kun farven på porten: eg og gran boards vil være meget mørkere end porten, lavet af birketræ. For smuk kombination af ønskeligt at anvende den samme træ.

Før hvordan man laver en port i Minecraft, du ønsker at få alle de nødvendige ingredienser. Kun træet er nødvendig for porten data. For sin produktion simpelthen komme til stammen af træet og begynder at slå sin hånd, eller, som er meget hurtigere, øksen. Træ kan producere boards. Fra den ene enhed hver træstamme, kan du få fire blokke fra brættet. Også nødt til at være udformet stick. Af de to bestyrelser blokke sat oven på hinanden, har vi fire poler. Nu alt er klar, vi kan gøre os selv porten. For at gøre dette, stadig nødt til at gøre et arbejdsbord, hvor du kan tage en 6 celle. Udformningen består af to blokke med pladerne over hinanden, og på siderne, på begge sider, - sticks. Det ser således ud, at der fra en enkelt blok af træ, kan vi være udformet fuld port.

Der er også Minecraft porte af sten, men de ser ud og opfører sig meget forskelligt. Med hjælp fra et system af løftestænger og stempler vi kan gøre stigende og faldende blokke. Disse blokke vedhæfte en almindelig hegn, hvilket gør en sten bue. De øverste enheder er mobile og er underlagt et system af løftestænger. Som et resultat, får vi et gitter-lignende dias i en middelalderborg port. Meget smukke og spektakulære! For at konstruere porten er ikke let, begyndere ikke håndtere præcist. Kun erfarne spillere, der er fortrolige med stemplet mekanisme, i stand til at bygge sådanne porte.

Nu hvor du ved, hvordan man laver en port i Minecraft. Og her er vi komme til ikke mindre interessant spørgsmål - hvordan man laver en port til helvede? Minecraft - et meget alsidigt spil, og vandreture i Helvede er en af de vigtigste dele af gameplayet. Når vi er klar til kampagnen (fuldt diamant har alt det udstyr), skal du få nogle ingredienser. Den væsentligste er obsidian, der ikke får så let. Til fremstilling af obsidian nødt til at gå ned til selve dybet af hulerne "Maynkrafta". Kun i den dybeste hule, kan nær lava ekstraheres ved hjælp af et diamant hakke datablokke. Når vi har udvundet blokkene skal udformet lysere. Den er lavet af flint og jern. Vi arrangerer blokkene lodret i et rektangel med et billedformat på 4 til 5. For at spare fire blokke Obsidian andet materiale kan placeres i hjørnerne af denne firkant. Efter at hullet beliggende i centrum af rektanglet, vi klikker på venstre museknap efter at have taget en lighter. Centre bliver lilla, så kan du nemt prøve dig selv i Helvede.

Nu du er fortrolig med funktionerne i spillet og finde ud af svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver en port i Minecraft. Held og lykke med at skabe deres egen virtuelle verden! Husk på, at nogle af plankerne vil du gøre et hegn og port

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.