ComputereNetværk

Likbez: Hvordan gemmer man en ven "VK"?

I sociale netværk er der altid noget at skjule, selv fra dine venner og familie. Måske handler det om en elskede, hvis side ikke vil skinne foran tredjeparter eller bare en patologisk mistillid til nogle brugere. Uanset hvad der er, er spørgsmålet om, hvordan man skjuler en ven af "VC" altid åben. I denne artikel snakker vi om, hvordan man fjerner fra blikket fra andre mennesker nogle af folkene fra din kontaktliste i det populære sociale netværk VKontakte.

Hvordan skjuler en ven "VC"?

Jeg vil gerne starte med det faktum, at mange brugere er sikre på, at du kan gøre alle i din venneliste usynlige. Og de er alle forkerte. En sådan mulighed eksisterede tidligere. Men senere besluttede administrationen af hjemmesiden "VKontakte" at fjerne denne mulighed for at gøre tjenesten mere social, det vil sige at reducere antallet af hemmeligheder og give brugerne maksimal adgang til hinandens oplysninger. I øjeblikket er der mulighed for kun at skjule nogle venner. Nemlig taler vi om figuren 30.

Hvordan gemmer nogle venner af "VC"?

  1. Vi går til din side i afsnittet "Mine indstillinger".
  2. Vi kommer ind i fanen "Privacy".
  3. Vi finder i underafsnittet "Min side" de sidste to linjer - vi er interesserede i dem.
  4. Et link kaldet "Hvem kan ses på min venneliste" er en liste over personer, du kan gemme. Vi klikker på de blå bogstaver, så i det åbne vindue til venstre begynder vi at vælge de brugere, vi har brug for ved at klikke på "+" modsat navn og efternavn og dermed flytte dem til højre side af vinduet. Når du når en grænse på 30 personer, vil systemet advare dig om det.
  5. Det sidste link med titlen "Hvem ser mine skjulte venner" giver mulighed for at oprette en gruppe brugere til hvem en liste over skjulte venner vil være tilgængelig. Vi klikker på de blå bogstaver og kommer igen ind i vinduet med en liste over navne og efternavne. På samme måde vælger vi nogle af dem. De valgte brugere vises i højre del af vinduet.

Hvordan skjuler en ven "VC"?

Efter alle ovenstående handlinger vises de venner, du valgte, ikke længere fra hovedlisten. Og de personer, som du foretrak at skjule dem fra, vil blive vist færre kontakter (det vil sige hvis du har 100 venner og 30 du har gemt, så vises andre brugere, at du kun har 70 venner). Hvis du skifter mening og beslutter at fjerne nogle personer fra "hemmelige" listen, så igen Du skal besøge fanen "Beskyttelse af personlige oplysninger" i afsnittet "Mine indstillinger". Bare klik på "-" tegnet, der ligger modsat navnet og efternavnet på den person, du ønsker på højre side af skærmen, og det vil igen være synligt i din venneliste. Sådanne ikke-dårlige råd vil hjælpe dig, når du besvarer spørgsmålet om, hvordan du skjuler en ven af "VC".

sd Du kan kun give en ven en hemmelighed, når han er i din kontaktliste. Det vil sige, du skal først tilføje det og kun derefter tilføje det til listen over skjulte.

Nu ved du hvordan man kan "VC" lave skjulte venner, og du kan sikkert bruge de modtagne oplysninger til at justere din sides privatliv i et populært socialt netværk. Brug af denne funktion hjælper dig med at slippe af med uønskede folks opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.