ComputereUdstyr

Hvad skal være den normale temperatur af grafikkortet?

Alle computerens komponenter under drift er tildelt en bestemt mængde varme. Med dårlig afkøling computer temperaturer kan nå kritiske værdier og for at deaktivere det, især grafikkortet. Denne artikel vil forsøge at forstå, hvad den normale temperatur af skærmkortet skal være, og hvordan man kan undgå det stigende.

Temperatur kort fra forskellige producenter adskiller sig fra hinanden og afhænger meget af metoden til køling og magt. For normal video det er omkring 40 grader, mens tomgang og 70 grader under belastning. Alt for ofte lære, hvad en normal temperatur på grafikkortet er ikke nødvendig. En enkelt kontrol hver tredje måned. Hvis der er fejl under drift i nogle applikationer, genstart og nedgang systemets ydeevne, aflæsningerne af temperaturfølerne kan fortælle en masse om den erfarne bruger.

I øjeblikket, udstyr til computere, der kører ved meget høje frekvenser og producenterne, på grund af den meget høje konkurrence, meget store krav til kapacitet og ydeevne af produktet. I dag gamere heldige nok, som producenter, der konkurrerer med hinanden for markedet, producerer modeller med en fantastisk magt "jern" for en relativt lille omkostning. Hertil kommer, at virksomheder i kampen om kunden er allerede fra fabrikken overclock grafikkort standard til seriøs ydeevne, eller giver forskellige værktøjer til selv "acceleration" computer "jern".

Gaming-kort har en tendens til at blive varm og til konstant at opretholde en normal temperatur grafikkort producenter indstiller forskellige komplicerede kølesystemer med store kølere og radiatorer.

I tilfælde af servicevenlighed af kølesystemet ikke tillader sådan varme processor, men i sidste ende mest pålidelige selv noget udstyr begynder at bære, især af køleren. Smøremiddel tørrer, bliver støv, deforme dele. Som et resultat - overophedning og fiasko.

Hvis computeren blev leveret som "symptomer" og bedste grafikkort temperaturen er uden for sine grænser, er det nødvendigt at træffe passende foranstaltninger:

  • Første, er opmærksomme på tilstopning støv køler ventilator og køleribber;
  • For det andet, bemærk placeringen af systemets enhed (runde det skal være fri plads til frisk luft og luftkvalitet). Selv sådan en simpel handling som at løfte sidedækslet af systemenheden til tider øger afkøling computer og dens produktivitet;
  • For det tredje, kan du bruge en række programmer, der forbedrer køling blæserhastighed video. I dette tilfælde har til en normal grafikkort temperatur ikke overstige de tilladte grænser, når du kører "tunge" programmer, skal du manuelt øge blæserhastigheden.

Vi vil gerne sige om effektiviteten af det sidste afsnit. Justere luftstrømmens er nødvendigt ikke blot at opretholde den optimale temperatur af videokortet, men også for at sikre sin forsyning af strøm. Du er velkommen til at foretage en simpel oplevelse: i forstærkningen af køling på din computer frame rate steget med femten procent! En god præstation boost, du tror?

Kan du forestille dig mulighederne for din computer, hvis den normale temperatur af grafikkortet ved fuld belastning, vil det være meget lavere end fastsat af producenten? Til dette formål er der tvinges kølesystem magt, den vigtigste komponent er flydende nitrogen. Tja, det er et emne for en anden artikel ...

Jeg ønsker du kun bruger en god kvalitet og "jern"! Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.