SundhedPræparater

"Anaferon" Børn anmeldelser, beskrivelser af forberedelse, angivelse af anvendelsesformål

Akutte virussygdomme påvirker en masse mennesker. Men de fleste af de små børn lider af dem. Så hvad medicin kan bruges til at lindre tilstanden af dit barn? For eksempel, "Anaferon" - til forebyggelse af børn, dette stof er ordineret hyppigt. Det er også bruges til medicinske formål.

På hvilke egenskaber er karakteristiske for nævnte midler, og hvordan det skal bruges, vil vi fortælle lidt lavere.

Sammensætningen af medikamentet, en form for emballage, beskrivelse

I hvilken form er tilgængelig "Anaferon" lægemiddel til børn? Anmeldelser har rapporteret, at dette produkt er fremstillet i form af hvide sugetablet. Indeholde antistoffet (affinitetsoprenset) for human y-interferon (alkohol-vand blanding med en aktiv komponent på højst 10-14 ng / g).

Denne formulering sælges i konturen af cellulære pakker, der er pakket i pakker med pap.

Virkningen af lægemidlet (farmakologisk)

Drug "Anaferon" for børn, hvis pris er vist nedenfor, er et middel til at aktivere antiviral immunitet. I terapeutisk og profylaktisk anvendelse af dette stof udviser antivirale og immunomodulatoriske egenskaber.

Under kliniske forsøg er blevet etableret effektivitet af medikamentet mod parainfluenza, influenzavirus og herpes simplex og andre herpesvira (fx såsom mononucleose infektiøse, syfilis skoldkopper), rotavirus, enterovirus, coronavirus, virus af tick-borne encephalitis virus, respiratorisk syncytialvirus, adenovirus og calicivirus.

drug "Anaferon" Hvordan virker det? Instruktioner (for børn denne medicin ordineres meget ofte) rapporterede, at værktøjet er i stand til at reducere koncentrationen af virus i vævene, samt at påvirke systemet af endogene interferoner og cytokiner er forbundet med dem, til at inducere dannelse af interferon-gamma og "tidlige" endogene interferoner.

Stimulere cellulær og humoral immunitet, anses medikament stigende antistofproduktion, aktiverer T-hjælper og effektor-T, samt afbalancering ratio.

Hvilke andre egenskaber er karakteristiske for narkotika "Anaferon"? Vejledning til brug for børn siger, at dette værktøj hæver reserve (funktionel) Tx og andre celler.

Set lægemiddel er en inducer af Th2 og blandet Tx1-typen immunrespons. I denne forbindelse er det øger produktionen af cytokiner og normaliserer balancen i deres aktiviteter. Hertil kommer, "Anaferon" for børn, anmeldelser er vist nedenfor, det øger de naturlige job-dræberceller og fagocytter, og også udviser anti-mutagene egenskaber.

Indikationer for at modtage forberedelse barn (tabletter)

Fra hvad er ordineret "Anaferon" for børn? Anmeldelser har rapporteret, at denne facilitet er meget udbredt:

  • i behandlingen af infektioner, der er forårsaget af herpes vira (herpes labial, infektiøs mononukleose, varicella, genital herpes);
  • til forebyggelse og behandling af akutte virusinfektioner (respiratoriske), herunder influenza;
  • til behandling og forebyggelse af tilbagevendende herpes virus infektion (kronisk karakter);
  • i behandlingen af bakterieinfektioner;
  • til behandling og forebyggelse af andre virusinfektioner (akut og kronisk) forårsaget af enterovirus, tick-borne encephalitis virus, coronavirus, rotavirus, eller calicivira;
  • ved behandling af immundefekttilstande (sekundær) med forskellig oprindelse, herunder til forebyggelse og behandling af komplikationer af infektioner af bakteriel og viral ætiologi.

Forbud at modtage resorberbare tabletter

Drug "Anaferon" kan gives til et barn ældre end en måned gamle. Det skal også bemærkes, at dette værktøj er forbudt at udpege individuelle overfølsomhed over for dens komponenter.

Hvordan til at give "Anaferon" børn? Instruktion, den dosis af lægemidlet

Under hensyntagen til stoffet skal være godt før eller efter måltidet (dvs. ikke under indtagelse af mad). På et tidspunkt, bør én tablet forekomme (holde i munden indtil opløsning).

Denne medicin er ordineret børn ældre end en måned gamle. I denne alder, og op til tre år, lægemidlet gives kun i opløst form (én tablet opløst i én stor skefuld varmt kogt vand).

Så i hvilken dosis er ordineret "Anaferon" lægemiddel til børn? Anmeldelser sige, at det afhænger af beviser. Med influenza, herpes virusinfektion akutte respiratoriske virusinfektioner, tarminfektioner og CNS behandling bør indledes så tidligt som muligt, dvs. når de første symptomer på akut virusinfektion. I sådanne sygdomme patienten rådes til at holde sig til følgende skema: i de første to timer af kur taget hver halve time og derefter i yderligere tre dage den første modtagelse i lige store intervaller. Fra den anden dag og senere stofbrug en tablet tre gange om dagen (op til en fuld helbredelse af patienten). Hvis der ikke er nogen forbedring, så på den tredje dag i behandlingen bør konsultere en læge.

I epidemi sæson for forebyggende formål stofmisbrug hver dag, en gang om dagen, for en til tre måneder.

Når genital herpes "Anaferon" taget med jævne mellemrum, som følger: 1-3 dage - én tablet otte gange om dagen, og derefter en tablet fire gange om dagen, mindst tre uger.

For at forhindre en gentagelse af en kronisk natur gerpevirusnoy infektion medicin ordineret én tablet om dagen. Varigheden af indtagelsen af værktøjet bestemmes på individuel basis og kan opnå seks måneder.

I udnævnelsen af et lægemiddel til forebyggelse og behandling af immundefekttilstande, samt i behandlingen af bakterielle infektioner medicin ordineret én tablet om dagen.

Hvis det kræves, anses det for et lægemiddel kan kombineres med andre symptomatiske og antivirale midler.

handling side

Ifølge de instruktioner, når du tager stoffet "Anaferon" på disse indikationer og anbefalede doser sidereaktioner ikke forekommer.

I nogle tilfælde er den eneste mulige manifestation af individuelle følsomhed over for de øvrige indholdsstoffer i lægemidlet.

tilfælde af overdosering

Symptomer på overdosis anses hidtil ikke er blevet registreret. Hvis du ved et uheld bruge et stort antal medikamenter en patient kan opleve symptomer på mavesurhed, som er forårsaget af fyldstoffer, der er en del af lægemidlet.

lægemiddelinteraktioner

Hidtil har tilfælde af uforenelighed med andre lægemidler i "Anaferon" blevet identificeret.

Om nødvendigt kan den nævnte præparat kombineres med andre symptomatiske, antibakterielle og antivirale midler.

specifikke anbefalinger

Voksen "Anaferon" Børn udpege forbudt.

Vær sikker på at rådføre sig med din læge, hvis efter tre dages behandling, forbedre sundheden og kom ikke.

Skyldes, at sammensætningen af den betragtes som lægemidler tilgængelige laktose, er det forbudt at tildele dem, der har opdaget en medfødt lactasemangel, glucose malabsorptionssyndrom eller galactosæmi.

Oplysninger om, at barnet medicin "Anaferon" bidrager til udviklingen af kræft, eksperter tilbagevise. Ifølge deres mening, dette udsagn er en formodning, da kliniske undersøgelser ikke har bekræftet denne teori.

Omkostninger og patient testimonials

Hvor meget er en børns medicin "Anaferon"? Ifølge erklæringerne fra de patienter, der fik lægemidlet har en høj pris. Som regel er det varierer inden 210-250 rubler.

Om den foreliggende medicin kan findes en række reaktioner. Nogle forældre hævder, at pillerne var med til at genvinde deres børn i løbet af kort tid. Efter at have taget medicin i børn forsvandt alle symptomer på luftvejsinfektioner og herpes.

Med hensyn til andre brugere, rapporterer de, at stoffet er helt ubrugelig. Han har ikke haft nogen effekt på sundheden hos barnet og symptomerne på sygdommen. I visse tilfælde, stoffet "Anaferon" forværret og så svært tilstand af patienten, udløser hans forkølet, svimmelhed, og ondt i halsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.