Hjem og familieBørn

Bideringe hvilken en er bedst at vælge? Visninger og anmeldelser

Ofte er processen med begyndervanskeligheder barnet er ledsaget af ubehagelige fornemmelser på grund af smerter og hævelse i tandkødet. For at hjælpe barnet og fjerne de ubehagelige symptomer kan være, selv uden brug af narkotika. Til denne Bidering er perfekt - en særlig anordning, som barnet kan gnave og ridse på hans tandkød. De er forskellige i form, farve og forskellige fremstillingsmaterialer. Mange forældre tænker over, hvordan man vælger de rigtige bideringe. Nogle bedre end andre passe krummer? Meget af dette spørgsmål afhænger af alder og individuelle karakteristika for barnet.

Hvorfor har jeg brug bidering?

Cutters kan ikke påvirke hastigheden af udseendet af tænderne, men de var under magt til at lette denne proces og gøre det ikke så smertefuldt. De kan være lidt at distrahere barnet fra de ubehagelige fornemmelser og mindst kortvarigt at interessere ham. Sådanne enheder (kvalitet, naturligvis) er lavet af sikre materialer, der ikke kan skade dit barns helbred.

Fræsere med væsken kan afkøles i køleskab og derefter give dem til barnet. Den lave temperatur af materialet lindrer smerter og reducerer hævelse. Cutters har mange massage elementer af at børn kan ridse tandkødet. Bidering udvikler også finmotorik af dit barns hænder. Med det, kan børnene lære at holde objekter og flytte dem fra den ene håndflade til den anden.

Hvordan kan vælge de rigtige bideringe? Nogle bedre end andre passe barnet? Dette spørgsmål bør behandles individuelt i hvert enkelt tilfælde, under hensyntagen til alder og personlige egenskaber hos barnet.

Hvordan ved du, at tænderne er skåret?

Begyndervanskeligheder - en lang proces, kan det tage flere måneder. Der er nogle tegn på, at indirekte indikerer, at forekomsten af tænderne på et barn sandsynligvis er ikke langt væk:

 • øget spytproduktion, hvilket et barn ikke fuldt ud kan sluge og det følger fra mundhulen;
 • Baby ofte rører sig bag ørerne (denne funktion kan undertiden også indikere mellemørebetændelse, så det er vigtigt at overvåge den overordnede status for barnet og andre symptomer);
 • barn kan nægte fra de tidligere foretrukne fødevarer og rastløs adfærd under fodring;
 • forværrede søvn og den generelle opførsel af en baby, bliver det mere finurlig;
 • Det er nogle gange muligt feber og hævelse i tandkødet.

Løs afføring og løbende næse - også en af de mulige symptomer på børnesygdomme, men de kan indikere en smitsom sygdom og barnet, så i dette tilfælde (som i tilfældet med høj kropstemperatur) altid nødvendigt at konsultere en børnelæge.

Hvordan man vælger en bidering, afhængig af barnets alder?

Cutters til børn i forskellige aldre er forskellige i deres størrelse, form og materiale. Dette princip bør styres ved at vælge bideringe. Hvad er den bedste kategori for at vælge denne enhed? Deres alt er der 3:

 • Kategori 1 - for de nederste fortænder.
 • Kategori 2 - for de øverste centrale tænder.
 • Kategori 3 - for lange tænder.

For de små er store simple modeller i form af silikone eller gummieret ringe, at dit barn vil være behageligt i din hånd. For de øverste fortænder vil passe den samme model og særlige dummies, samt produkter i form af små stykker legetøj.

Under udseendet af resten af tænderne kan bruges bideringe, der er designet til større børn. De kan gøres i form af udviklingsmæssige legetøj, der engagerer et barn. En vigtig detalje - størrelsen af produktet. Det må være fantastisk at barnet ikke sluge det, og på samme tid kompakt, for at nå de fjerneste hjørner af munden på børn.

Bidering sut

Der er nogle typer af bideringe, som er lavet i form af sutter. De er meget bekvemt for meget små børn, hvilket stadig er vanskeligt at holde i hånden i lang tid et objekt. På størrelsen af disse bideringe lidt mere konventionelle sutter og nippel selv er lavet af bølgepap latex eller silicone med massage bump.

Fordelene ved dette produkt:

 • kendte form for barnet, så det er lettere at vænne sig til sådan begyndervanskeligheder;
 • hygiejne på grund af det faktum, at disse "dummy" ofte sælges med beskyttelseshætter og som regel, kan de koges;
 • produktet er praktisk at tage en tur, fordi det er muligt at fastgøre med en særlig bånd til barnets tøj og ikke være bange for, at enheden tabes eller tabt.

Sådan dummy grund af deres form er egnet til trin 1 og 2, den centrale tand eruption. Og for ældre børn er at foretrække at bruge andre produkter, der er nemmere at tygge over munden (udover de er generelt meget større).

Bideringe: der er bedre? Billeder og beskrivelser af nogle modeller af materialer

Nu er der mange ting, der gør det lettere for forældre at børnepasning. En af dem - det bideringe. Hvad er bedre at vælge en til dit barn? For det første er det nødvendigt at fokusere på det materiale, der er fremstillet af produktet. Oftest bideringe er lavet af latex og silikone. Det første materiale er mere blødt og behageligt at røre ved, men også livet af genstande lavet ud af det lidt. Silikone - en hård, men sandheden og livet af de produkter fremstillet af det meget længere.

Der er en detalje, der skal overvejes, når du vælger bideringe. Hvad er det bedste materiale af dette produkt - det er i virkeligheden, er ikke så vigtigt. Vigtigste indikatorer såsom fraværet i bisphenol (BPA). Det er et giftigt stof, der forgifter nervesystemet og reproduktive system hos mennesker. Det er farligt, selv i små doser, kan så mange pakker af certificerede produkter ofte finde en note "indeholder ikke BPA». Dette er en af kvalitetssikring af produktet.

Krav til Cutters

Beslutter for sig selv spørgsmålet om, hvilket er bedre at vælge bideringe, må vi huske på, at dette produkt skal opfylde følgende krav:

 • være en bekvem størrelse og passende til barnets alder, så han let kunne holde enheden i deres små hænder;
 • Det er let at vaske og sterilisere;
 • Det er lavet af uskadelige og ugiftige materialer;
 • ikke indeholde små dele, som barnet kan bide af og sluge;
 • være let, fordi hvis du ved et uheld falder på barnets hoved med en tung genstand kan skade eller såre ham.

Og, selvfølgelig, den vigtigste forudsætning for Cutters - han må gerne et barn, motivere ham og forårsage positive følelser.

anmeldelser

Forældre ofte spekulerer hvad bideringe bedre. Svarene viser, at alle individuelle og universelle råd, desværre, kan ikke være i denne sag. Men mange mødre oplever, at børn i alderen 4-5 måneder er spændende små bideringe beroligende farver, mens de ældre børn af disse produkter foretrækker store størrelse og lyse farver.

Anmeldelser forældre bekræfter, at der ofte er nødt til at prøve flere enheder for at forstå, hvilken en er bedre. Bideringe kan lide et barn, men ikke til sjælen af en anden (selv bemærket en mor til tvillinger).

De fleste forældre siger, at deres børn ikke straks forstår, hvad de skal gøre med begyndervanskeligheder. Derfor er den første brug af det produkt, de sætte barnet i hånden og gav den i stedet for at tygge brystvorter. Dette hjælper som regel at vænne barnet til fræsere og forklare ham, hvordan man håndterer det.

træ bideringe

Wooden produkter til at hjælpe med at lindre smerten ved begyndervanskeligheder, er langt mindre udbredt end silikone og latex modparter. I denne type bideringe har både fordele og ulemper. Disse fordele indbefatter:

 • naturlighed;
 • holdbarhed;
 • uskadelighed (med forbehold for den fremstillingsteknologi).

Ulempen ved disse bideringe at de lang tid at tørre og vanskelige at sterilisere. Med den manglende slibning på produktet kan forblive en grat, der kan ridse babys gummer. Kvalitet træ bideringe er omfattet af de sikre farvestoffer, der er ugiftige for børn.

fingerspidser brush

Der er en række forskellige bideringe, at et barn ikke kan bruge sig selv. Dette silikone eller latex børste med små fibre. De er placeret på mors finger eller far og de ridse deres tænder af sit barn. Normalt børn elsker sådan procedure, forekommer det dem en sjov og forældre på dette tidspunkt lindre smerter og ubehag af barnet.

En anden fordel ved dette produkt - alsidighed. Efter fremkomsten af den første tand denne børste kan bruges til at udføre de første hygiejniske rengøringsprocedurer.

vibrerende bideringe

Der er en modifikation af siliconegummi og prorezyvateli som bortset masserer overflade har en vibrerende element. Han arbejder på et tidspunkt, hvor barnet begynder at tygge produktet. Bidering vibrerer og massage de betændte gummer end lidt reducerer smerte og ubehag.

Mange af disse produkter har i vandet, så de kan køles i køleskabet og så lidt hjælper "indefrysning" af smerte. Det vigtigste i forbindelse med driften af en sådan anordning - at skifte batteriet i tide og sikre, at det ikke er ødelagt, og ikke ved et uheld drænet ud. Dette er vigtigt, fordi barnet gnaver produktet, og må ikke kontakt med giftige stoffer i dens overflade.

Kan jeg udskifte Bidering frugter eller grøntsager?

Mange bedstemødre ofte give råd til unge forældre om, hvordan de hjalp kiddies begyndervanskeligheder i gamle dage. I betragtning af, at de særlige enheder ikke eksisterede, de bruger midlerne ved hånden. I løbet ofte går bagel, et æble eller en gulerod. Men er det sikkert?

I betragtning af, at fødevarer kan smuldre, de absolut ikke kan give ubehag at fjerne de børn, der allerede har tænder. Men selv om barnet vil blive lige skrabe tandkødet af et æble eller en gulerod, kan det også være fyldt med fare for ham. Sucking frugt eller grøntsag juice er frigivet. Omend i mindre mængder, men nogle gange kan det forårsage allergi. Dette er især farligt for børn op til seks måneder, da lokke indføres kun i 6 måneder (før den tid, barnet er ønskeligt at opnå kun modermælk eller en blanding og vand). For bedre at forstå og vælge, hvilke er bedst bideringe af kunstige materialer og bruge det.

Bideringe: et bedre produkt typer og deres karakteristika

De yngste børn er bedst at bruge bideringe enkle former (en cirkel, ovale). Nogle gange er de også nogle gange bygget rasle at tiltrække barnets opmærksomhed. Du skal være opmærksom på materialet af de ønskede produkter til børn som bideringe. Hvad er den bedste af dem? For hvert barn, som praksis viser, har brug for sin egen version: en som silikone eller træ, og nogen - latex.

Ældre børn kan tilbydes en større størrelse bideringe og lignende produkter med stof elementer. De perfekt absorbere store mængder af spyt og behageligt at røre for barnets hænder.

Omsorgsfulde forældre søge at opnå den højeste kvalitet bideringe dit barn. Hvilket er bedre, og hvordan du vælger den perfekte enhed for barnet? Du kan prøve at købe et par billige modeller af forskellige typer og se på barnets reaktion, fordi det stadig er et produkt skal skiftes med jævne mellemrum for sikkerhed og hygiejne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.