Nyheder og SamfundØkonomi

Forretningsenheder

Disse er de mest alsidige af samfundet, og derfor almindeligt. Økonomisk samfund skabt af én person (ejeren), eller af flere personer med en særeje i forbindelse med deres virksomhed. De er en af de typer af virksomheder.

Forretningsenheder og deres synspunkter russiske lovgivning deler sig i tre kategorier: et aktieselskab, med mere ansvar og hæftelse. Det, der forener dem har kapital, som er fordelt på aktier. Faktisk er det denne og forskellige forretningsenheder fra andre kommercielle organisationer. En ejendomsfond skabt af deltagerne (grundlæggere), hører til alle deltagerne for ejendomsretten og fordelt på aktier.

Overvej de typer af forretningsenheder i flere detaljer.

Et aktieselskab - kommercielle organisationer, hvor den autoriserede kapital er opdelt i forudbestemte dimensioner (andel). Etableret som et flerpartisystem og én mand. Ejendom i selskabet er de bidrag fra medlemmerne (risiko for investerede midler). Deraf navnet.

Blandt de konstituerende dokumenter skal være fundamentet aftale (med to eller flere deltagere) og charteret. Den øverste organ - en samling. Ledelsen kan bære en (valgt) medlemmer, og bestyrelsen (kollektivt). firmanavnet skal indeholde ordene "begrænset ansvar".

Et karakteristisk træk - tættere forbindelser deltagere, mere lukket medlemskab. Det maksimalt tilladte antal deltagere - 50. Ellers virksomheden er omfattet af en transformation i produktion kooperativ (eller AB), eller likvidation.

Ændringer i sammensætningen af deltagerne samt deres ejendom, ikke en grund til afvikling.

For yderligere ansvar omfatter kommercielle virksomheder, hvor aktiekapitalen distribueres til vis andel på forhånd. Stifteren kan være en enkelt person eller flere (stedfortrædende ansvar i dette tilfælde udføres henholdsvis bidrag til den autoriserede kapital). De vigtigste bestemmelser er afspejlet i artikel 95 i den civile retsplejelov. Dette samfund, i henhold til det navn, forskellig fra den tidligere eksistens af medlemmernes ansvar i forhold til deres andele. Hvis en af parterne går konkurs, sin andel "vokser" til de andre deltagere.

For aktieselskaber er kommercielle organisationer kapitalselskaber, der er opdelt blandt deltagerne i form af aktier. Kan være åben eller lukket (lov, artikel 7, s. 1).

Afslutning af samfundet er kun muligt, hvis afhændelse af aktierne ejes af aktionæren, eller betaling af svarer til et fast beløb. Risikoen for tab er bestemt af værdien af aktierne i aktionærernes. For deltagere, der ikke har betalt i fuld aktion, fastsætter hæftelse (risiko er proportional med den ubetalte del af aktier).

Selskabet kan oprettes på grundlag af en eksisterende juridisk enhed (for reorganisering), og eventuelt etablering af en ny. Forholdet grundlæggere reguleres af vedtægterne.

Den grundlæggende dokument af organisationen er godkendt på et møde i charter, der fastlægger det navn (korte og fuld), placering (adresse), aktionærernes rettigheder, typer af aktier, deres værdi og mængde, mængden af autoriserede kapital, med kontorer og associerede selskaber og andre offentlige myndigheder -. Rådets direktører eller generalforsamlingen.

Forretningsenheder - juridiske personer, der udøver nogen, ikke i strid med lovgivningen i erhvervslivet. De er selv-operationelle (balance) konto, skal du angive statisk information og give rapporter til de organer, der er angivet i loven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.