Nyheder og SamfundØkonomi

Hver forbrugsgoder - til gavn for vores behov!

Hver af os i forbrugernes sind! Os til at føle sig godt tilpas i livet, du har brug for den ene eller den anden artikel i fremstillingen, som kaldes: Consumer Goods.

For at imødekomme vores behov

I alt er der, selvfølgelig, materielle og kulturelle behov. De har brug for at sælge, ellers bliver livet frisk og kedeligt. Eventuelle forbrugsgoder er netop beregnet til salg til offentligheden med henblik på at opfylde disse behov, uden yderligere anvendelse til kommercielle formål.

definition

Udtrykket "forbrugsvarer" er opstået i teorien om økonomi til at beskrive den type produkt, der er forskellig fra produktion, dvs.. E. Den egentlige produktionsmidler. De, til gengæld er beregnet til at blive brugt i industrien. Og hvad er de forbrugsgoder? Det er produceret direkte til den personlige sfære.

produktionsstruktur

Der er to hovedgrupper af produkter:

  • "A" - industri, rettet mod produktion af andre typer af varer.

  • "B" - skabt til personlig brug.

Forholdet mellem disse grupper bestemmer hele forløbet af den økonomiske udvikling. Som en trend, der er en lov af fordelene ved hjælp af produktionen. Når dette produkt forbruger (alle dens former) som den bevæger sig ind i baggrunden. Men i dagens revolutionerende udvikling inden for videnskab og teknologi er gjort mulig og prioriteret produktion af forbrugsgoder (forkortet - TNP)!

fra historien

For eksempel i økonomien i Sovjetunionen, på trods af den stadigt erklæret "øge arbejdstagernes velfærd", produktion af varer af gruppe 'A' og forsvaret giver i første række. Til skade for "B" gruppe. Som et resultat - et misforhold og underskud af forbrugsvarer (mange stadig husker de tomme hylder i købmandsforretninger og "kulturgoder" pølse "under disken", "at trække" husholdningsapparater og møbler). Senere, med indførelsen i Rusland og landene i post-sovjetiske kapitalisme plads, efterhånden denne forskel udjævnes. Flere og flere opmærksomhed menneskers behov, materielle og kulturelle. Og overproduktion af visse typer af produkter sænker automatisk prisen.

klassifikation

Dette er primært en fødevarer og non-food forbrugsvarer. Men de er, igen, har til formål at opfylde kun den endelige forbruger efterspørgsel, familie, hjem, personlig brug. Da maden er klar. Denne mangfoldighed af mad (men ikke gourmet), drikkevarer (men ikke elite alkohol). For ikke-fødevarer omfatter: beklædning, fodtøj, husholdningsapparater, møbler, byggematerialer, motorkøretøjer, og mere. Produktionen af denne type varer - grundlaget for økonomien i mange lande. Den er baseret på de systematiske masseforbrug produkter. Et produkt er nedslidt, forældet, ikke længere opfylder visse standarder. Den er erstattet af en anden, den opdaterede (ny model), som har været i andre standarder, mere acceptable. Og så - til uendelig perfektion (udseende eller smag - alle de samme).

massekarakter

Som regel, forbrugsgoder er ikke luksus eller eksklusive. De bruges af alle sektorer i samfundet på lige fod. Dette bestemmer massen karakter af deres forbrug.

Og de er opdelt i produkter af hverdagen og særlige behov. At købe disse produkter derfor behov (mad, tøj, sko, medicin), eller forbundet med ekstra omkostninger til køb, og derfor med ret til at pre-vælg pris, kvalitet, producer for den enkelte (fx en bil eller ejendom) .

sortiment

Dette er en liste over grupper, typer af forbrugsgoder, der sælges i detailhandelen netværk, som hele produktsortimentet af data brudt ned. Den dominerende mål for al handel punkt skal være den maksimale tilfredshed forbrugernes efterspørgsel. Således dannelsen af sortimentet kommer i forgrunden næsten hver butik. Den mest passende nu super- og hypermarkeder, hvor vi ser repræsenteret næsten alle mulige former for produkter. Det er på sådanne forretninger udføres i prioriteret levering af forbrugsvarer direkte fra producenterne, der bestemmer den maksimale overholdelse af kriteriet om "pris-kvalitet" produkter.

resultater

Alle de ovennævnte grupper og kategorier af varer, som er konstant i efterspørgslen, uanset årstiden eller andre faktorer, og er defineret af udtrykket "forbrugsvarer". Men vi skal huske, at købekraften af den gennemsnitlige borger, hans "forbruger kurv", afhænger af den enkeltes evne til at betale, løn, de har modtaget. Derfor er "rigtige" tilstand tager altid sig af det. Efter alt, hvis det mere får du - mere kan og bruge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.