SkønhedHudpleje

Elektro-pomme til fødder: anmeldelser.

Hver kvinde drømmer om at have hæle lyserøde og bløde, men ikke alle lykkes. Dette ønske forhindres af eksterne og interne faktorer. Den første bekymring: temperaturforskel, støv, snavs, varme, arbejde på dacha og have. Den anden afspejler menneskers sundhedstilstand og taler om krænkelser i det velkoordinerede arbejde i kroppen. Og hvis det ikke er så nemt at påvirke helbredet, er det ikke svært at give hæl til hæle, især hvis der er en elektromempus for benene ved hånden.

Princippet om drift

En lille enhed, der består af et håndtag og en bevægelig dyserulle, kaldes en elektrisk sav. Håndtaget er lavet af konventionel gummeret plast, således at enheden ikke glider i hånden, og rullen er vinkelret på håndtaget og har en overflade belagt med slibende partikler. Ofte sker der en krumning af forskellige mineralsten, for eksempel silicium. Denne belægning fjerner nemt døde og grove hudlag, hvilket gør epidermis glat og silkeagtig. Fremgangsmåden er helt smertefri og sikker.

Rengøring foretages kun på en tør overflade af huden. Brug maskinen i en zone må ikke være mere end fire sekunder. Elektro-pommes til fødder fra et netværk eller fra batterier fungerer.

På fordele og ulemper

For al dens bekvemmelighed kan den elektriske sav ikke behandle føttens hud så forsigtigt som en pedicure specialist i salonen vil gøre. Hvis fødderne startes, kan en sådan enhed betragtes som ubrugelig. Men hvis hælens hud er i en anstændig tilstand, og det er kun nødvendigt at opretholde resultatet, så er en sådan elektromembran til benene uundværlig. Derudover er det nemt at bruge, kræver ikke ekstra omkostninger og omkostninger, som en pedicure procedure i kabinen. Det vil sige, det kan spare penge.

Kompaktiteten af enheden gør det muligt at tage det med dig på en tur, forretningsrejse og fritid.

Regler for udvælgelse af elektrisk pimpsten

Når du vælger et elektrisk apparat, skal du være opmærksom på håndtaget og rullen. Apparatets dele skal være stærke og gummerede og ikke have lugt af billig plast. Det er bedre at vælge en elektrisk sav med en højere rotationshastighed, da det mere effektivt fjerner grov hud. Derudover er der også en udskiftelig rulle, der kommer i sættet, en speciel børste til rengøring af enheden og et dæksel, der dækker dysen. Hvis arbejdscylinderen er helt lukket på den ene side, vil denne elektriske puff til fødder ikke tillade, at de fjernede partikler sprøjtes. Og selvfølgelig jo mere lokkemad, jo mere funktionelle enheden bliver.

Electro Pomez: populære mærker

Det moderne marked er fyldt med alle mulige tilbud, så før du køber en enhed for at rense huden på dine fødder, skynd dig ikke, det er bedre at læse omhyggeligt dets evner og instruktioner. Tværtimod er kun et kvalitetsapparat i stand til at klare den kåt hud.

Især i efterspørgsel i dag er pedicure sæt Getazone Tornado. Det har 14 slibende vedhæftede filer. Kan bruges i forskellige områder af huden. Dens væsentlige ulempe er prisen.

For nylig er den elektriske Velvet glat for fødderne af School Velvet Smooth blevet populær. Det virker udelukkende på batterier, og på få minutter vil det fjerne burrene og hård hud fra fødderne. For at starte, skal du bare dreje ringen på håndtaget. Brug det omhyggeligt, for når du trykker det hårdt, stopper det med at arbejde. Det koster fra 1500 til 3200 rubler, alt efter udstyr.

Elektro-pomme til fødder "Velvet hæl" er ikke mindre efterspurgt. Den har to dyser, hvoraf den ene er beregnet til dyb rengøring, den anden til slibning og glatthed. Praktisk og nem at bruge. Drives af to AA-batterier. Udstyret med et beskyttelsesdæksel. Håndtagets form gør det nemt at placere det i hånden. Prisen svinger inden for 1500 rubler.

Ikke ringere end dem og sådanne anordninger til rengøring af hæle, som Emjoi, A-sun, AEG, Vitek, "Bario" og andre.

Glem ikke at vaske rullen med sæbe efter hver brug. Og behandl benene efter hver procedure med et særligt svampedræt og næringsmiddel.

Elektro-pomme til fødder: anmeldelser

En kvindes ønske om at have en smuk og jævn hud på hælene skød designerne for at skabe elektropemus, hvilket medførte en lang række forskellige modsætninger. De fleste af de damer, der brugte denne enhed, var tilfredse med resultatet. Ifølge dem er huden blevet rigtig glat og øm. Men enheden sparer ikke fra revner, og når formularen er startet, skal de bruges flere gange for at opnå den ønskede effekt. Ideel til at holde fødderne i god stand i lang tid, især anbefalet efter en salonpedicure. Den tid, der anvendes på proceduren til behandling af benets hud ved elektrokopi, er i gennemsnit 5 til 10 minutter.

På trods af at mange damer er tilfredse med den elektriske pomice, er der en kategori af mennesker, som dette apparat ikke hjalp, og de vendte tilbage til gamle grandfathering metoder: dampende ben og pimpsten. Nogle siger, at enheden er støjende nok til at arbejde, andre bemærker en hurtig udladning af batterier. Stadig andre forstår slet ikke hvorfor bruge penge på at erhverve det.

Men i hvert fald med et elektromembran vil problemet med grove hæle være en ting fra fortiden, og du vil beundre den bløde lyserøde hud på dem. Det vigtigste er ikke at være doven og tage sig af dine fødder i tide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.