ComputereSoftware

Programmet for de bits. De bedste programmer til at skabe beats til rap

Hvis tidligere til musik skulle have talent, eller i det mindste en ordentlig uddannelse, i dag enhver person, selv temmelig langt fra de musikalske kanonerne af ideer om harmoni eller musikalsk notation, med hjælp af moderne computer og mobil software kan nemt oprette din egen fulde sammensætning for en kort tid . Næste vil blive overvejet, der bør være i stand til at skabe nogen program bits. Fokus vil være på den rap, at verden har en forholdsvis høj popularitet.

Programmet for at skabe lidt: du har brug for en musiker?

I første omgang bør du beslutter, at det er nødvendigt at musikere, der udfører musik i stil med rap. Hvis du nogensinde lytter til en sang i den stil, vil det være umiddelbart indlysende, at grundlaget for det er taget den rytmegruppe, hvor trommer og bas forrang, og vokal i et recitativ. Resten af musikinstrumenter, som praksis viser, spiller tydeligvis en sekundær rolle.

På vokal, mens vi ikke taler, fordi denne proces er ganske tidskrævende, og optage lyd i høj kvalitet optagelse i hjemmet vil ikke arbejde (du får brug for et særligt rum med lydisolering, professionelle mikrofoner, hovedtelefoner, skærme og software), men skriver for mig selv klar trommer (og selv professionelt niveau) kan være ganske enkel.

Således bliver det klart, at programmet til at lave beats for rap først skal have en kraftig tromme sequencer og et godt sæt af høje prøver kvalitet (lyde), hvoraf partiet vil blive skabt bit-sekvenser. Men det er ikke alt.

Ønskeligt blev programmet anvendt til at danne bits til rap sequencer bygget baseret på de mønstre (korte sekvenser), der kan kombineres i en sekvens til den endelige spor. Denne måde at skabe en komplet batch af enkelte stykker ser meget lettere og hurtigere end ordination af hvert parti manuelt. For det første, det tager en masse tid. For det andet i løbet af spillet kan du lave en masse fejl, eller blot holde til rytmen, og derefter alt materialet skal skrives om.

Endelig skal vi være opmærksomme på input af parterne. Dette kan gøres på det virtuelle tastatur (klaver roll), skal du bruge knapperne eller et specielt gitter med et arrangement af komponenter trommer eller musik og deler uret (trin sequencer), så er det muligt at integrere allerede eksisterende Magnifier (sløjfer) i ét stykke. Selvfølgelig ikke blande sig, og tilstedeværelsen af mindst et minimum af lydeffekter, der bringer tilbage det unikke og originalitet.

Det bedste program til bits og forskellige operativsystemer

I dag er musikindustrien repræsenteret meget godt. Blandt edb-applikationer, kan du finde programmer for enhver smag - fra de primitive legetøj til high-grade professionelle virtuelle studier. Men da en masse brugere absolut alle muligheder for edb-studier ikke har brug for, såsom Cubase pakker, Studio One Pro, Cakewalk Sonar, og mange andre, vil ikke blive taget i betragtning. De er for nybegyndere rapperen kan være for kompliceret og behandle dem med nogen musikalsk uddannelse eller viden om de snørklede af oplysninger og lydbehandling vil være yderst vanskeligt.

Men for dem, der ikke har disse færdigheder, er der en speciel software. Blandt alle, der nu tilbydes til anvendelse, at følgende program skaber lidt på russisk eller på engelsk:

1. Windows / Mac

 • eJay Hip Hop;
 • MAGIX Music Maker;
 • Nero SoundTrax;
 • NanoStudio;
 • Beatcraft Drum Machine;
 • FL Studio.

2. Android

 • GrooveMixer;
 • G-Stomper Studio;
 • BeatMaker 2.

3. iOS

 • Novation Launchpad;
 • Drum Pads 24.

Dette er naturligvis ikke en komplet liste over musik-software. I det mindste, vil ethvert program for bits fra denne liste forstås af de fleste brugere af moderne computer og mobile systemer.

eJay Hip Hop

EJay Music Series-programmet har flere versioner, tilpasset de forskellige stilarter. De er alle bygget efter samme princip. Programmet for optagelse bits specielt "skærpet" af hip-hop.

Bemærk venligst, at app ikke er beregnet til at skrive dine egne tromme spor, og til at bruge færdiglavede professionel kvalitet sløjfer, som simpelthen kombineres til et færdigt spor ved at sætte deres vekslen sekvens. Essensen af operationen er enkel: vælg den ønskede bit, og træk et gitter på sin sequencer i den ønskede rækkefølge. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje effekter eller redigere en eksisterende bit i et vindue, hvor lyden vil blive præsenteret i form af en bølge (som det sker i Wave-Editor). Til rådighed for musikeren omtrent fem Tusinde ready-buer, masse effekter, evnen til at eksportere det færdige projekt WAV og cd-brænding direkte fra programmet.

MAGIX Music Maker Hip Hop Edition

Foran os er en anden simpelt program til bits, der opererer på det samme princip som den tidligere ansøgning. Igen, blandt Magix produkter kan findes et par ændringer til forskellige musikgenrer.

At skabe en komplet spor med en konventionel mesh spor angiver instrumenter og en tidslinje til anbringelse færdige batches i en vilkårlig rækkefølge. Men i modsætning til eJay, effekterne præsenteres i programmet, synes at være mere professionelle og mere kompleks, men hvis du ønsker at beskæftige sig med dem er ikke svært. Af den måde, i dag kan du finde ikke kun Windows-eller Mac-versionen, men også versioner til mobile enheder. Desværre er en sådan software betalt.

nero SoundTrax

Denne shareware program til at skrive bits (og ikke kun) er noget anderledes end de foregående. Det faktum, at alle kan reduceres spor er vist i bølgeform. Ikke desto mindre, det indeholder en masse værktøjer til redigering af hver part.

Det bruger indbygget modul Nero SoundBox, der er ingen anden end trin sequencer. Redaktøren parti valgte værktøj har et tastatur med et vindue af bits, delt på en 4/4 størrelse seksten blokke. Som allerede forstået, hver blok svarer til 1/16 note. Noterer sig de nødvendige blokke, kan du oprette individuelle mønstre, og derefter indstille den rækkefølge, de lyder. Derudover er der tilvejebragt mulighed for at optage fra eksterne kilder (guitar, MIDI-keyboard, sang med en mikrofon), og den endelige bane, der består af flere spor kan redigeres efter typen af professionelle redaktører som Adobe Audition eller Sound Forge. Interfacet er helt Russified, den er enkel og intuitiv, så skulle opstå vanskeligheder med at bruge dette program.

NanoStudio

Foran os er en anden, denne gang et gratis program til at lave beats, guitar eller synth, lavet i form af et tastatur synthesizer. På trods af sin enkelthed i design og en forholdsvis lille sæt værktøjer, er det muligt at skabe en komplet sammensætning i en forholdsvis kort tid.

Selvfølgelig, der arbejder med denne ansøgning en masse ved første øjekast synes ganske kompliceret, men selve programmet har en detaljeret hjælpesystem, studere, hvor du kan lære det grundlæggende i at skabe en musikalsk komposition i softwaren produkt.

Beatcraft trommemaskine

Dette program er designet til bits Acoustica af specialister specielt til at skabe tromme loops. På nogle måder, app ligner synet af nogle af de ovennævnte programmer.

Punktet er lavet ved at udtrække relevante knapper og den endelige sekvens er sat i afspilningslisten, der er placeret under de vigtigste redaktør panel mønstre. Intet særligt, men som de siger, enkelt og smagfuldt.

FL Studio

Endelig er en af de mest populære musikere i computerprogrammet hedder FL Studio, som i øjeblikket udgør en alvorlig nok virtuelle studie, som vil flyve ud som at du ikke vil forstå. Men hvorfor er det optaget på listen? Men kun fordi oprindeligt (stadig i sin vorden, og den efterfølgende udvikling) det var bare et program for lidt skabt som en union af tromme loops i spillelisten. I disse dage blev det kaldt Fruity Loops.

I dag er denne pakke er en alvorlig softwareprodukt, svært at mestre. Men siden de første udgivelser af grænsefladen ikke har undergået væsentlige ændringer. Derfor, selv den første gang han så det, kan du straks begynde at skabe deres egen lidt ved at sætte de enkelte prøver per kanal eller ved hjælp af emner som et sæt af løkker. Af den måde, når du åbner et nyt sæt af fire tromme spor, oprettes som standard. Skriv partiet kan være på to måder: enten som noterer push-blokke af aktier eller andele i at indføre musikalske klaver roll. Kombiner mønstre i afspilningslisten.

Antallet af spor er ikke begrænset til, effekterne er overlejret på ethvert spor, herunder master-spor. Der er fuld understøttelse af plug-in-formater DX, AAX, VST og VST3 versioner 32 og 64 bit, samt muligheden for at spille som prøven filer WAV, MP3, OGG, SF2, og så videre. E., Eksport til WAV, MP3, OGG og FLAC, er ikke overvejer tilstedeværelsen af indbyggede synthesizere og tromme moduler som Drumaxx, frugtagtig Slicer, tromme pad, stortromme, FPC, Slicex, tromme synth, og så videre. d. (hvis vi taler om at skabe tromme spor). Mobile enheder med alle OS om bord ved hjælp af FL Studio Mobilversion.

GrooveMixer

Denne applikation - et program til bits "Android". Ligesom mange andre applets, er det specielt designet til at skabe trommesløjfer. Den grundlæggende version indeholder ikke så mange lyde, som du ønsker, men hvis du ønsker det, kan du genindlæse en udvidet sæt fra internettet.

Grænseflade er en allerede tidligere beskrevet gitter, hvori de lodret flugtende prøver anvendes og bortskaffes i vandret stilling del, som er nødvendigt at understrege. Selvfølgelig, for at opnå professionel lyd er usandsynligt, at lykkes, men hurtigt indse ideen - nemt!

G-Stomper Studio

Dette program er for bits også designet til at fungere i Android-systemet miljø og er en betalt software. Demo version har nogle betydelige begrænsninger dog muligheden for dens meget interessant.

Selve ansøgningen indeholder en sequencer, en analog synthesizer og trommemaskine, og grænsefladen er lavet i billede og lighed af den populære på tidspunktet for bas synthesizer, og TB-303 tromleenheden (trommemaskiner) TR-808 og TR-909. Så hvis du er fortrolig med dem, problemerne med at skabe deres eget parti ikke vil. Og dem, der ser en sådan grænseflade for første gang, bliver nødt til at lære en lille smule, selvom det program, der udvikles hurtigt nok.

Slag Maker 2

Nu endnu et Android-program. Dens grænseflade er udformet som en knap modul, som ofte bruges af professionelle DJs. Hver knap svarer til en bestemt tromle lyd.

Eller spille et spil manuelt eller skrive den tilsvarende sekvens af bits i sequenceren, modtager brugeren en lup, som kan kombineres til et komplet audiospor til at eksportere til WAV, OGG, WMA og MP3. På trods af den forholdsvis store sæt af professionelt samplede lyde af enkelt (one-shot prøver), det tromme modul kan indstilles på egen hånd, tildele hver knap, en lyd, indspillet i WAV-format. Generelt er programmet ser meget interessant. Og hvis du ikke lærer at skabe i hendes egne kompositioner, i det mindste, du kan bare spille i realtid og føle sig som en professionel trommeslager.

Novation Launchpad

Softwaren blev ikke oprindeligt placeret som en "ren" modul til at skabe deres egne kompositioner, men snarere som et redskab til at remixe.

Oprindeligt fra iTunes, kan du downloade den samme sang i stil med rap, for at acceptere aftalen om ikke at bruge det til kommercielle formål og til at behandle efter eget skøn i at bruge downloades værktøjer. Opret noget af deres egne vil ikke arbejde, men ved hjælp af en slags rille-boks med forprogrammerede knapper for at lære det grundlæggende i musik behandling og skabelse af remixes som muligt.

Drum Pads 24

Endelig dette program giver dig mulighed for at oprette dine egne stumper af sammensætningen i et par minutter.

Princippet ligner dens brug på samme tid til at bygge spor i eJay programmer, MAGIX og BeatMaker 2. Ved at trykke på knappen i hovedfeltet svarer til at spille en bestemt rytme eller melodi, banen hvoraf kan ændres i specielle indstillinger. Også fra udvalgte partier kan på mursten til at indsamle den færdige sang og gemme det i hukommelsen af mobile enheder eller bare sende til din side på det sociale netværk. En gratis samling af minimal, men i en meget symbolsk gebyr, du kan downloade yderligere indhold.

konklusion

Her ser det ud til, er alt. Tilbage står at undersøge det vigtigste emne i forbindelse med software valg for deres behov. Novice musikere til at starte det kan være tilrådeligt at beherske software eJay, MAGIX, Drum Pads 24 og BeatMaker 2, at forstå begrebet skabelsen af musiknumre og spil. Derefter kan du gå videre til mere komplekse programmer med indbygget trin sequencer. I det mindste, vil enhver person med en medfødt sans for rytme kunne placere de stærke og svage slag i den rigtige rækkefølge. En anden ting - de blande værktøjer på volumen eller i form af deres lyd efter indførelsen af visse effekter. Men det er, hvis du vil - problemet er ikke så uudholdelig.

Udover ovenstående foreslåede programmer, er der stadig en masse ting. Der har ikke været anset for programmet bits på en computer, der er designet og udstyret til at blande virtuelle pladespillere til at oprette scratch effekter, der er meget populært i rap (selvom de er i eJay). Hvis de er interessante for brugeren, internettet er fuld af dem. Og at mestre sådanne ansøgninger - det er ganske simpelt. Men det vil være DJ, ikke kreativitet, som kræver, at udtryk for sine egne tanker og ideer. Men i praksis disse programmer også gjorde ikke ondt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.