SundhedMedicin

Computer Vision Syndrome: en sygdom i den videnskabelige og teknologiske fremskridt?

Hvis vi til slutningen for at være ærlig, at computer vision syndrom i sig selv er ikke en sygdom. De medicinske anførte sygdomme har lignende definition. Men livet for moderne mennesker er udsat for meget forskellige love, principper og betingelser. Og det er derfor, praktiserende øjenlæger i stigende hvert år, de hører fra deres patienter klager over kronisk træthed, tørhed, smerter i øjnene , og som en konsekvens, tilbagevendende hovedpine.

Årsagen til denne tilstand fungerer som en langsigtet drift af computerskærmen, dag efter dag, måned efter måned. Og så det dannede et helt nyt koncept i mediet af øjensygdomme i medicinsk praksis, der er udpeget som en computer øjne syndrom eller computer træthedssyndrom (Computer Vision Syndrome).

Provokere sit udseende karakteristika for en person, der arbejder for en elektronisk maskine, når du ikke overholder grundlæggende regler for hygiejne, som vi har forsøgt at indgyde stadig går i skole. Utilstrækkelig niveau af belysning, forkert placering af skærmen, forskellen bordhøjde og formand for menneskelig vækst. Alle disse faktorer føre til en stigning i belastningen på øjet. Oven i alt, mens du arbejder ved en computer person bør omhyggeligt stirre på skærmen, hvilket er grunden til, at antallet af blink er kraftigt reduceret. Som et resultat, hornhinden tørrer op, hvilket fører til kramper, tørhed og rødme af øjnene. En permanent skærmflimmer, som er karakteristisk for CRT, provokerer overdreven muskelspændinger, reducerer linse. Derfor er der dobbelt syn, udvikle nærsynethed.

Resultaterne af flere undersøgelser på dette område, desværre, er ikke opmuntrende: omkring 75% af alle brugere er underkastet lignende betingelser. De fejrede almindelige symptomer på lidelsen, rødme af øjnene, ufrivillig blinke hyppigt. Medlemmer bemærkede, at de konstant hjemsøgt af følelsen af et fremmedlegeme i øjnene, uanset om små partikler eller sand, syntes øjnene til at brænde og ønsker at holde dem lukket. Det er heller ikke ualmindeligt disse stater, når det bliver svært at fokusere sindet på et punkt på skærmen bogstaverne begynder at sløre. Desuden er alle de ovennævnte symptomer tilføjet smerter i nakke, ryg, lænd på grund af det faktum, at en person tager en forkert kropsholdning, mens du arbejder ved computeren.

Desværre er computer vision syndrom ikke opfattes af de fleste mennesker som et problem, for der er nødvendigt at tage fat på øjenlæge. Og ofte er de bringe situationen til det yderste, og komme til klinikken, når øjnene er altid, i lang tid, ser betændt og rødmede. Når skarpt forværrede syn , når du læser, og når man ser i det fjerne. Hvis tiden ikke tager passende foranstaltninger og ikke søger lægehjælp, kan computeren vision syndrom udvikle sig til nærsynethed, provokere cyclospasm øjne.

syndrom behandling udføres udtømmende. Først er patienten ordineret en særlig øjendråber, der forhindrer udtørring hornhinden. For eksempel, "Lakrisifi" "octyl". Sådanne midler kan anvendes op til 10 gange om dagen. Inde udpege stoffer, der forbedrer funktionen af fodring øjeæblet, styrke sine blodkar, for eksempel "Mirtilene Forte" i kapslerne. Du kan modtage biologiske kosttilskud med lutein, en positiv effekt på nethinden. Øjenbeskyttelse fra computeren kan udføres ved hjælp af specielle briller eller linser.

Det skal bemærkes, at computer vision syndrom kur med lægemidler ikke kan være lige. Nødvendige personlige indsats fra manden, som skulle tage sig af en forsvarlig organisation af deres egen arbejdsplads. Desuden anbefales det at foretage regelmæssige pauser fra computeren, distraheret af andre aktiviteter, der ikke er forbundet med unødvendig belastning af øjnene. Du skal købe en LCD-skærm til sin elektroniske maskine og sørg for, at det blev installeret ikke tættere end 60 centimeter fra arbejdende mand og til 8 cm under niveauet for sin vision. Det er nyttigt at udføre et lille sæt af øvelser for øjnene, rotere øjet til venstre og højre, ser op - ned og koncentrere sig om øjnene skiftevis tæt og fjernt motiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.