Af teknologiMobiltelefoner

Sony Xperia J - review model, kundeanmeldelser og ekspert

Tiden er kommet til at gennemgå telefonen er oprindeligt fra Japan. I august 2012, det japanske selskab til produktion af gigantiske smartphones udsat for forbrugeren og ekspert budgetmodel Sony Xperia J. Selvfølgelig baseret på egenskaberne af telefonen, er det vanskeligt at drage en konklusion om, hvorvidt han vil være blandt de bedste sælgere, men konkurrenten på markedet for budget indstillinger cellulære kommunikatører, denne model helt sikkert vil. Det følgende vil give et overblik over den japanske producent af mobiltelefoner, så kan du beslutte, om det er de penge, han er forpligtet til.

Grundlæggende specifikationer

Smartphone fra den japanske producent blev indført i 2012. Derfor i det øjeblik det allerede har nogen fremragende præstation sammenlignet med nutidens marked omkostningsmuligheder. Den opererer platform OS er blevet valgt denne telefon Android 4.0. "Udfyldning" telefon består af en single-core processor med en klokfrekvens på 1 GHz. Selvfølgelig, den nuværende lave ende modeller for det meste har dual-core processorer, men glem ikke, at for to år siden, har disse smartphones endnu indtastet den midterste markedssegment. Som RAM producenter har besluttet at indstille de 512 MB. Interne hukommelse har 4 GB, der er fri for kun 2 GB, som kan bruges som et lille volumen opbevaring fil. Men det er muligt at øge det samlede omfang af telefonens hukommelse op til 32 GB. kapacitet Batteriet er 1750 mAh batteri.

Med hensyn til udførelsen af smartphone, og det efterlader meget tilbage at ønske. I processen med at arbejde med telefonen blev set indlysende bremsning og svævende. På mange måder er årsagen til dette er ikke for meget hukommelse, men når man tænker på, at operativsystemet "Android 4.0" kræver i den rækkefølge er stor nok, dens volumen, den tredjepart program er og gør endnu mindre hukommelse.

design

Smartphone Sony Xperia J, revisionen af hvilket sker i denne artikel, har en meget interessant design, som er magen til mange andre modeller i virksomheden. Og købe denne smartphone kan være i forskellige former. Fans af en mere konservativ stil telefoner kan få den sorte version. Folk, der keder sig med den standard farve til mange smartphones kan købe for sig selv hvid, pink eller endda guld model Sony Xperia J. Men når du vælger skal huske på, at farven kun vil ændre sig til ryggen, mens hele skærmen, og dens Edge vil altid blive foretaget i sort.

ergonomi

Hvis du tager telefonen i hånden, kan vi forstå, at han fik nok af medium størrelse. De kan nemt betjenes med én hånd, ser det ikke ud, der har en lille telefon på størrelse med en personsøger. Med en bredde på 61 mm og en tykkelse længde 9,2 mm smartphone af er 124 mm. smartphone vejer 124 gram.

Tæt undersøgte konstruktion, vi kan gøre nogle konklusioner om Sony Xperia J. smartphone specifikationer udseende meget interessant, at bagsiden af din smartphone er lavet af plastik og er lidt konkave, hvilket gør det endnu nemmere at finde det i hånden. tre berøringsfølsomme knapper placeret på enhedens skærm: "Home", "Task Manager" og "Tilbage". Hertil kommer, på forsiden af din smartphone er placeret højttalere til at tale og foran kamera. Vending af en smartphone, kan du se, at den vigtigste kamera i smartphone er i øverste venstre hjørne. Der er også og en flash. I den nederste del af det bageste panel placeret Smartphone audio højttaler. Med hensyn til de kontroller, så volumenkontrollen og power-knappen er placeret på den højre ende af smartphone. På den venstre endedel af Sony Xperia J placeret slot til USB-enhed. Hovedsætjack er på toppen af smartphone.

Sound & kommunikation

Den overordnede lyd af smartphone kan næppe kaldes fremragende. Han er helt klart ringere i dette aspekt af sine konkurrenter af virksomheder som HTC og Samsung. Den hovedtelefon høres på et rimeligt niveau, men mængden er ikke nok til at dræbe brøl af banging hjul. Du må heller ikke forårsage optimisme og lyden fra højttalerne. Offentliggjorte deres melodier er noget flade og lave frekvenser og i det hele reduceret. Som for kommunikation, er den, der ringer stemme hørt godt. Men hvis du befinder dig i en larmende flok, er du nødt til at stamme dine ører selv om du indstiller den maksimale lydstyrke. Vibrationssignalet er også ganske svagt. Derfor, hvis du indstiller lydløs tilstand med vibration, så vær forberedt på, hvad der kan ubesvarede opkald.

Kamera og Billeder

Japanske udviklere har udstyret din telefon pyatimegapikselnoy kamera. video operation proces er forholdsvis enkel. For eksempel, hvis det er nødvendigt, kan indstilles som optagelsen ved at trykke på en skærm smartphone, og ved at trykke på knappen. Derudover kan du indstille lydoptagelsen. Der er også en mulighed for at indstille timeren, hvis nødvendigt. timeren kan således indstille forsinkelsen i 10 sekunder direkte på Sony Xperia J. fotografi kammer, som opnås ved skydning kan ikke kaldes udestående. Selvfølgelig, fra en budgetmodel skal ikke forvente gode detaljer fag. Stadig billeder taget med kameraet, drej lidt sløret. Detailing dem er også på det lavere niveau. Som et resultat, kan vi konkludere, at telefonen Sony Xperia J har et kamera, som er standard for et budget model.

udstilling

Er der nogen funktioner, som har et budget model Sony Xperia J? telefon touchscreen er 4 inches i diagonal, hvilket er standard størrelse for et budget smartphone. Skærmopløsningen er 480x854. Sidstnævnte kan vise op til 16 millioner farver. De særlige træk ved denne skærm smartphone er det faktum, at det er omfattet af en specielt hærdet glas Gorilla Glass, som er kendt for sin styrke. Normalt budget smartphones er indstillet billigere muligheder vindue. Visning af vinkler og skærmens lysstyrke på et godt niveau, selv i dagslys. Det eneste, der betyder noget kalder det kontrasten i farver. Når man ser på telefonen, ser det ud til, at farverne gengives lidt forskønnet.

smartphone Indstillinger

Når du køber denne model, ejeren af smartphone, det vil modtage ikke kun telefonen, men også et par ekstra tilbehør, som kan være nyttige, når du bruger en telefon. For det første, udfyld telefonen er der en hurtig tutorial til at bruge, som kan hjælpe med at bruge en smartphone, når der opstår spørgsmål. For det andet USB-ledning, som kan bruges i processen med at forbinde telefonen til en computer og under opladning. For det tredje, opladeren. For det fjerde, en proprietær headset fra det japanske selskab Sony i form af hovedtelefoner med en mikrofon, som er praktisk at bruge, når man taler.

Priserne for denne model

Afhængig af hvor du køber denne smartphone model fra den japanske producent af smartphones, kan prisen for det være anderledes. Generelt er prisen på Sony Xperia J, firmware, der bruger et operativsystem "Android 4.0", er i intervallet fra 150 til 200 dollars. Desuden er værdien smartphone bestemt også hans bundt. For eksempel, hvis du køber telefonen med en ekstra lagerkapacitet på 16-32 GB, vil telefonen have at betaler for meget for en anden 30-40 ekstra dollars.

Sony Xperia J, kundeanmeldelser og ekspert

Da telefonen blev lanceret for nogen tid siden, efter to år for smartphone-markedet - så mange, i dag kan du finde et stort antal af anmeldelser, der beskriver, hvordan smartphone på den positive side, og det negative. Og hvis den almindelige forbruger brugte en smartphone kun til praktiske formål, og deres respektive anmeldelser, er det ekspertudtalelse frastødt af den sammenlignende analyse af modellen med konkurrenterne. Da fordelene ved mange almindelige brugere af skærmen smartphone, og satte ham bygge kvalitet. Ja, hvis vi tager som et eksempel budgettet i lyset af rivaliserende HTC One V, belægningen Gorilla Glass på baggrunden ser meget mere respektabel. Som ulemper, mange mennesker, der har købt en smartphone, isoleret lav produktivitet. Og sandheden er, selv med lidt varsel kan downloades smartphone hænge grænseflade.

Ekspert mening om denne telefon som helhed positivt, da de indser, at for prisen på $ 150 er svært at finde en model, der ikke vil sætte farten ned og nyde de fremragende funktioner. Men hvis man tænker på denne telefon i forbindelse med konkurrence med sådanne kommunikatorer som HTC One V eller Samsung Nexus S, så i nogle aspekter af smartphone fra den japanske gruppe er ringere. For eksempel er sådanne aspekter er lydniveau og kvaliteten af de billeder fanget af kameraet.

For at opsummere

På baggrund af vyshepredstavlennogo gennemgang, kan vi konkludere, at telefonen har både positive og negative egenskaber. Først og fremmest er det nødvendigt at tildele prisen på en billig telefon, der ikke overstiger $ 200. Denne telefon er en glimrende mulighed for smarte mennesker, for hvem det ikke er vigtigt for høj produktionskapacitet for den smartphone Sony Xperia J ST26i. Egenskaber og anmeldelser af smart telefon design er en positiv egenskab. Det er værd at bemærke, og en tilstrækkelig stor kapacitet batteri af din smartphone, hvilket er 1750 mAH. Ved første øjekast kan dette beløb synes lille, men i betragtning af den single-core processor, batteriet holder til halvanden dage af alvorlig overbelastning. På den anden side, de spørgsmål, der optager kameraet smartphone, også finde sted. Hvis køberen er en vigtig kvalitet af billederne produceret, samt detaljer, så det smart telefon markedet, der er andre muligheder, med et godt kamera.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.