HjemlighedHavearbejde

Begonia knold: overvintring og korrekt det træning

Fans har længe dyrket planter i hjemmet en masse dekorative former, som giver dig mulighed for at slå en lejlighed eller et hus i en rigtig blomst. En af dem er Begonia knold, som ofte overvintrende er uimodståelig udfordring for begyndere.

Nogle teoretiske oplysninger

Start med det faktum, at en hvileperiode i disse planter begynder omkring midten af november og løber frem til udgangen af februar. Desuden er det meget anderledes opførsel af unge og gamle blomster.

Så unge Begonia knolde, der er ikke særlig stor i størrelse, kan du holde hele vinteren i kølige forhold, vanding lejlighedsvis. Hvis dette ikke sker, er der en stor risiko for udtørring af rodsystemet.

En anden ting - moden Begonia knold, overvintring som kører lidt anderledes.

Overvintrende voksne begonier

Hvis knoldene fra det gamle anlæg allerede har nået den ønskede værdi, så efter død af skuddene de forlader til vinteren i samme gryde. I det tilfælde, hvor begonier blomstre hele sommeren i det åbne land, efter død af den vegetative del af deres grave, sætte på en kold årstid i tørt sand eller tørv.

I dette tilfælde er Begonia knold, overvintring som var en succes i slutningen af vinteren, bare udvundet fra sandet til den fase af spiring.

Dette gøres omkring marts, når knoldene begynder at spire knopper. Til dette overvintret knolde presses ind i let fugtig tørv substrat. Den er lavet på grundlag af høj kvalitet kompost, tørvemoser og udglødet flod sand.

Hvis knoldene er dårlige ...

Men alle ovenstående gælder kun for de tilfælde, hvor kvaliteten af knolde alle rigtige. Hvad gør man, når de er for små og slasket, og selve planten blev dyrket på åben mark? Efter alt, er det ofte tilfældet, hvis sommeren var alt for varmt og tørt!

I dette tilfælde er det nødvendigt at pille, eller Begonia knold, som vil blive afholdt mislykket overvintring, skal du blot gå til grunde.

Efter at have gravet "tørret", de har brug for at sætte knoldene i en husstand køleskab. Da de kan begynde at vokse, er det nødvendigt fra tid til anden forsigtigt fjerne bakterier. Doderzhat frø til marts, kan det sikkert blive plantet i potter.

Hvis du gør det rigtigt, får du en kraftfuld og sunde begonier, der vil glæde dig med fremragende blomstring. Som regel har de allerede i det andet år danner en stor og kraftfuld knolde, opbevaring af, som ikke bør have nogen problemer.

pleje

Men ingen dvale fungerer ikke, hvis den ikke overholdes selv de mest grundlæggende regler for landbrugsteknologi! Så hvordan man passer en Begonia knold?

Husk, at denne plante ikke tåler forblæste og meget solrige områder. Plantet dem kun i godt befrugtet, ordentligt drænet jord.

Hvis det har en lav pH-værdi, det kalkning nødvendigvis. Efter landing af knolde i jorden humus, barkflis overfladen og drys træaske.

Under alle omstændigheder er det umuligt at fylde dem med vand, vanding er at foretrække at udføre i morgen.

Alligevel er det, hvordan vil blive gemt Begonia knold om vinteren afhænger af skønhed af blomster og deres helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.