Nyheder og SamfundBerømtheder

Resultater og biografi General Shamanov Vladimir Anatolievich

Biografi af General Shamanov er fuld af interessante og kontroversielle fakta. At blive den eneste hærchef, der har civile administration erfaring, hvilken kandidat de sociologiske videnskaber og samtidig kompromisløse og skånselsløse fjender at bekæmpe generel Vladimir Anatolievich er nu det vigtigste commando af landet, overvejer det det vigtigste i hans karriere.

Barndommen og ungdommen

I byen Barnaul i februar 1957 og begyndte sin biografi. Vladimir Shamanov, mistede sin far, der forlod familien. Hans mor blev bragt op, velkendt i Altai atlet, der har nået en betydelig succes på flere måder: atletik, cykling og skiløb. At det har dannet i den målrettethed. Shamanov barndom i Usbekistan, hvor familien flyttede, og hvor der som en ottende grader, han så filmen "Officerer", som bestemt skæbne teenager.

Hans klassekammerat var søn af den militære kommissær, hvorefter Vladimir lært om den militære profession, vælge en sti af en faldskærmssoldat. Han handlede i Tashkent Tank Skole, vel vidende, at læring overføres til en virksomhed Ryazan VVDKU. Efter at være blevet en kandidat-faldskærmssoldat, i 1978 begyndte han tjeneste som delingsfører i den berømte 76. Pskov Division.

Skydiving

Hvad der betragtes som den højeste opnåelse af mennesket: karriere succes, eller overvinde sig selv? Future General Vladimir Shamanov, hvis biografi er beskrevet af historikere i moderne tid, den første faldskærmsudspring lavet tilbage i Centralasien i 1974. Han sprang med lukkede øjne, og han var virkelig bange. Analysere hans handlinger, han var i stand kun under det næste spring, som ikke ønsker at give op.

I løbet af sit liv var han 176 gange steg ind i himlen, at stige ned med faldskærm, overvinde sin egen frygt og dårligt vejr. I 1986 Shaman var ved at blive offer for en tragisk ulykke, der ikke åbne den vigtigste faldskærm. Efter belastningen reserve, har den anden kuppel pludselig bliver for udrettet, hvilket skaber risiko for sammenfletning linjer. Klare de problemer, der allerede i jorden, en officer skyndte sig at gentage springet for at opnå yderligere tillid. "Jeg blev født under en heldig stjerne" - siger om f.eks fremtiden General Shamanov.

Biografi: familie og sin plads i livet

Hans største bedrift Vladimir A. siger hans familie. Lyudmila Shamanov, hustru til den generelle, hvis biografi er kendt for sin støtte til en ægtefælle i alle missioner, herunder hot spots - det vigtigste hans livs kærlighed. Hun er født og opvokset i Ryazan, hvor de mødtes ved brylluppet af fælles venner. Når man først har forladt de militære lejre, skrev Shamanov røre breve, udfærdiger i pigen ikke kun kvindelighed og skønhed, men også evnen til at være en reel kamp kæreste. I Nagorno-Karabakh, hans første tur til "hot spot", det faktisk reddede hans liv, ikke bange for at gribe enarmede tyveknægt hånd, når han var ved at blive klar til at skyde sin mand.

De blev gift i 1978, efter endt uddannelse. Lyudmila advokat ved uddannelse, uddannet fra Polytechnic Institute. To børn blev født i ægteskab: en datter, Svetlana, spøgefuldt døbt "The Captain Daughter", for min far på det tidspunkt var i rang af kaptajn, og søn George, nu uddannet fra Suvorov Military School og Military University. Ikke at være en tilhænger af overdreven børnepasning, Shamaner stadig fundet det nødvendigt at forberede sin søn til barske militær besættelse, personligt lære at skyde og ledsager ham under hans første faldskærmsudspring.

Militær karriere

At sige, at den militære biografi General Shamanov lykkedes - dermed siger ingenting. Han ikke alene blev den yngste Army Commander til hovedet de 42 år den 58. hær, men tidligt i sin karriere formået at passere de nødvendige skridt for militære stillinger, der trodser enhver logisk forklaring. Vender tilbage efter et år med Pskov og førende uddannelse delingsfører og derefter en virksomhed i RVVDKU det på forslag af den øverstbefalende for den faldskærmstropper Dmitry Sukhorukov straks blev udnævnt kommandør bataljon, hvilket banede vejen for ham at akademiet.

I 29 år, Vladimir Anatolievich sad ved skrivebordet, mens de højeste officerer modtog kamperfaring i Afghanistan. Efter eksamen fra Akademiet i 1989, har den forreste Shamanov ikke ramt, men den årlige stigning i den position er blevet en tradition. På vej ind 1999, hæren, og han var hverken en divisionschef eller den øverstbefalende for den militære distrikt eller stabsofficer Airborne.

Den første kamp erfaring

I sin rolle som chef for 328. regiment Vladimir Anatolevich Shamanov, hvis biografi er fyldt med visse modsætninger, deltog han i militære operationer i Nagorno-Karabakh. Det var i begyndelsen af 90'erne, hvor der var et kollaps af landet, og sikkerhedsstyrkerne, som befandt sig i udlandet, var det vanskeligt at opbygge den rette fremgangsmåde. At være stationeret i Aserbajdsjan, faldskærmstropper brød for ham at forsvare armenierne i Martakert regionen modtog nationale priser.

Før fjernelse tropper i Ulyanovsk region i 1993, de drives relativt uafhængigt, ofte ved hjælp af fremgangsmåden ifølge "udrensning". I dag, menneskerettighedsaktivister fordømme handlinger russerne, men hæren kan ikke være ansvarlig for de politiske beslutninger.

Den første tjetjenske kampagne

I Tjetjenien var Shamanov i marts 1995 som stabschef af det 7. luftbårne division. Det var i denne kampagne kom til ham berømmelse. Gennady Troshev i hans bøger kalder ham en helt, flygtede fra hospitalet til sin enhed. På kampvogn ramte en mine, at få syv granatsplinter sår. Livet han reddede Makarov, beskyttelse mod indtrængen af fragmenter i hjertet. I juni, faldskærmstropper af oberst Shamanov tog Vedeno og dræbte hundredvis af militante, og derefter i oktober, allerede i rang af generalmajor, blev han udnævnt til vice Trosheva, chef for den 58. hær, der er leder af gruppen af kræfter i Tjetjenien.

Biografi af General Shamanov omfatter betydelig sejr for indsamling Chateau, sjaler, gentile og Bamut, hvilket bringer det hele var mere tilbøjelige til at sammenligne det med Zhukov, så Yermolov, at bemærke ikke kun militært talent, men også iboende i stivhed, at Vladimir Anatolievich viste ikke alene de militante, men også civile. I juli 1996 blev en officer sendt til Akademiet for generalstaben, er så inglorious konklusion af den tjetjenske kampagne ikke er dækket med skyggen af hans nederlag.

Den anden tjetjenske kampagne (WHO)

Den anden tjetjenske kampagne begyndte med Dagestan, hvor Khattab og Basayev har fundet støtte fra islamisterne, som stadfæstet i Kadar zone uafhængig republik. For at overvinde krisen tog en stejl hærfører, stand til at ødelægge arnested for terrorisme. Shamanov tilbage til Kaukasus i stillingen som chef for den 58. hær. For erobringen af landsbyer og Chabanmakhi Karamahi (AUG-SEP 1999), vil det blive præsenteret for rang af Hero af Rusland.

Biografi af General Shamanov, i mellemtiden, fortsætter med at være modstridende udtalelser. I spidsen for gruppen "Vesten", hans hær gjort sin vej til Grozny med blodige kampe, mens Troshev som en del af gruppen "øst" var på udkig efter en fredelig løsning af konflikter med befolkningen. Med den øverstbefalende for den UGA Vladimir Kazantsev har relationer Shamanov ikke udviklet sig, hovedsagelig på grund af manglende deltagelse i den første tjetjenske kampagne. Kølighed kommandør hærdet hær er tydelig, ikke kun på slagmarken, men også i strid med underordning, afstand officerer i tilstedeværelse af hans underordnede, stivhed i forhold til den lokale befolkning. For en række specifikke begivenheder senere var der en international proces, men Attorney General kontor var ikke af en forbrydelse, skal ses af den russiske hær.

guvernør

Ved foråret 2000 blev det klart, at hæren kommandør kontor i det nordlige Kaukasus Militærdistrikt nærmer sig sin afslutning, og han blev tilbudt en stilling i Moskva District. officer af fænomenet var, at det fremtidige oberst-General Shamanov, hvis biografi har gjort ham til en stjerne på TV-skærmen og den foretrukne af russerne, blandt kolleger og den lokale befolkning ikke brugte myndighed. Betragtes at nogle generaler misunder ham som den yngste chef for hæren, har Vladimir Anatolievich besluttet at forlade hæren og køre til guvernørposten, at vælge for sig selv det Ulyanovsk-regionen.

Lokale folk støttede hans kandidatur, drømmer om at genoprette orden i regionen efter 15-års-reglen af tidligere leder - Yuri Goryachev. Området var på randen af en energikrise, at overvinde at Shamanov lykkedes ved at omstrukturere den offentlige gæld. Men for at trække sig ud af området halter bagefter manden uden erfaring med civil administration var ikke under tvang. I 2004 Shaman trak sit kandidatur fra de efterfølgende valg ved at gå på arbejde i regeringen.

Retur til drift

Præsident Putin sagde engang, at landet ikke haste generaler såsom shamaner. I 2007 underskrev han et dekret om at vende tilbage til den menneskelige hær, der i årevis har været syv år tog afstand fra sin elskede erhverv. Efter at have deltaget i den militære operation i Abkhasien (2008), i 2009 blev han overført fra Main kamptræning og service af tropper til stillingen som chef for VDV. Marines accepteret udnævnelsen med glæde. Og i 2012 blev Shamanov tildelt rang af oberst almindelighed. Han føler absolut glad, gentagne gange sagt, at alle studerende drømme om at blive en stor RVVDKU faldskærmssoldat land. Det lykkedes ham.

efterskrift

Biografi af oberst-General Vladimir Shamanov er fuld af skandaler, som kan forklares kun ved én ting - kompleksiteten af tilpasning til betingelserne for bekæmpelse officerer fredelige liv. I 2009 Vladimir Anatolievich tilsluttet Luftbårne specialstyrker til at imødegå en søgning på "Sporttek", som er ejet af ægtemanden til sin datter A. Khramushin. Ikke eje situationen indtil slutningen, havde han overskredet sin autoritet, som han blev straffet for forseelser.

I 2010 fik nær Tula firmabil Generelt i en alvorlig ulykke med et stjålet køretøj MAZ. Som et resultat af en chauffør frontalsammenstød kommandør VDV blev dræbt, og de Shamaner og to officerer blev alvorligt såret. Føreren af MAZ Davlatsho Elbegiev idømt 6 års fængsel, han angrede i retssalen. Efter genopretning, Shaman tog igen sin stilling, men mange tror ikke så langt i en ulykke ulykken.

Historien vil dømme, og vil vurdere den vanskelige periode i livet i landet og dets helte. Uanset hvad det var, har Vladimir Anatolievich været virkelig elsker. Han tror på det "vingede infanteri", selv i hæren tekniske ændringer det udstyr og ændringer i metoder i krigsførelse. Luftbårne soldater kun i et par timer kan være hvor som helst i verden til at begynde at bekæmpe mission enhver kompleksitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.