HjemlighedMøbler

Hængsler til glas: funktioner og varianter af tilbehør

Tilstedeværelsen af glaselementer i møbeldesignet gør det lyst. Ved brug af lyse transparente døre eller møblerindsatser kan designere realisere de fedeste ideer. Fittings er et centralt element i design af møbler, vinduer og døre. Uden dette konstruktive element kan ikke gøre. Og hvordan ville ellers vinduerne, dørene til frysere og sengeborde åbne? Uanset hvilken facade der er åbnet, er møbelens funktionelle eksistens umulig uden tilstedeværelse af møbler.

For sikker fastgørelse af skrøbelige elementer i møbelstrukturen skal der anvendes specielle glassløjfer. Markedet er fyldt med forskellige tilbehør, så du hurtigt kan finde de nødvendige detaljer, der vil se harmonisk ud mod baggrunden for den færdige konstruktion.

Hvad er en møbelarmatur?

Ved teknologien til fremstilling af glaspropper ligner møbler fastgørelseselementer til spånplader, men nogle designforskelle er stadig iboende.

Udformningen af møbler beslag består af fire elementer:

  • En monteringsplade fastgjort til produktets enderdel;
  • Holderen selv;
  • Seal - en speciel ring, der forbinder materialet og fastgøreren (pakningen er fastspændt mellem to dele: facaden og holderen selv);
  • Specielle stik, der ligger på toppen af vedhæftet fil, takket være, at designet ser æstetisk glædeligt ud.

Funktion af møbelholdere

For at fastgøre let slående elementer i et møbelsæt, anvendes fire hængslede holdere til facader oftest. Egenskaben af denne armatur ligger i fastgørelsesmekanismen: takket være hængslet kan døren placeres i enhver position og i enhver hældningsvinkel. Montering af facaden på hængslerne til glas, du kan nemt justere det i nogen af de tre fly.

Den eneste nuance, der giver ulejligheden, er den vanskelige at bruge hjemmeboring af et hul til en sløjfe med en diameter på 26 mm. Dette er en teknisk kompleks proces, der består af flere trin. Hvis du forsømmer boreteknologien, kan glasset let springe.

Fire hængsler til glas er:

  • overliggende;
  • inde;
  • polunakladnymi;
  • Diagonal (bruges til montering i en vinkel på 45 °).

Installation af glashængsler udføres komplet med en lodret planke, som skrues på skruerne (4 x 16) til møbelvæggen. Til fastgørelse anbefales det at anvende et materiale med en tykkelse på ikke mindre end 5 mm.

På markedet er der kun to sorter af stik og ringe til tilbehør: en i form af en halvcirkel, den anden - runde. Hver del har en krom eller mat finish. Køberen kan kun vælge det sæt dele, der passer perfekt til ham.

Ved fremstilling af møbler bruger hovedsagelig interne og falske fastgørelsesdele. Det krævede antal og dimensioner af glasløkker beregnes ud fra parametre som vægt og areal. Når du monterer fastgørelseselementerne, skal du ikke glemme, at jo større beslagene er, jo vanskeligere bliver det at justere døren og give den den rigtige position. Derfor skal du holde øje med den intermitterende placering af skruer og forsøge ikke at overdrive den.

Hvordan vælger du kvalitetsprodukter?

Udvælgelsen af producenten af tilbehør skal tages alvorligt. Brugen af lavkvalitetsholdere kan ødelægge dine møbler. Tilbehør såsom virksomheder som Hettich, Blum, FGV, Häfele, Müller og Linken, på markedet er i stor efterspørgsel. Ikke kun almindelige mennesker, men også store producenter og møbelvirksomheder stoler på dem, så du kan være sikker på pålideligheden af produkter fra disse virksomheder.

Glas tilbehør er til stede på markedet i en bred vifte, nem at montere og tiltrække æstetisk udseende, hvilket ikke forstyrrer den samlede visuelle opfattelse af møbelstrukturen.

Med denne fastgørelse bliver eventuelle møbler i indretningen nyttige og karakteriseret ved funktionalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.