Hjem og familieKæledyr

Blærebetændelse hos hunde

Cystitis hos hunde - en sygdom i blæren, nemlig, kronisk eller akut betændelse i hans indre væv. Den væsentligste årsag til dens forekomst er stigende bakteriel infektion. Hos raske hunde i urinrøret - urinrøret - er alle former for bakterier, fanget her med huden, samt fra endetarmen til ydersiden gennem de åbne loop tæver eller mandlige penis. Næste gang hunden tisser bakterier vaskes væk fra urinrøret. Men i tilfælde af vandladning, hyppig vandladning og mængde, der er forekomsten af blærebetændelse. Mikroorganismer kan også komme ind i blæren gennem urinlederen fra nyren eller komme ind i blodbanen. Typisk sker dette skyldes det faktum, at på grund af dannelsen af tumoren eller urolithiasis blokeret urinrøret. Tæver er mere tilbøjelige til at blive smittet med infektioner end hunde.

blære operation kan krænke hypotermi og neurologiske lidelser, samt det faktum, at hunden ikke var i stand til at tisse gennem sine nødvendige tidsintervaller. Blære irritation forårsaget også stoffer, der udskilles i urinen. Ofte er dette stof, som indeholder tjære. Disse lægemidler bruges til behandling af hudsygdomme hos hunde, så er du nødt til at være forsigtige og ikke at lade dyret til at slikke dem med pels.

Blærebetændelse hos hunde er manifesteret på forskellige måder. De mest udtalte symptomer omfatter blod i urinen, tisser hjem. Ved palpation indlysende, at urinblæren af dyret forøges. Hunden sætter sig ned og tager en kropsholdning, hvor tisser, hanner normalt løfte deres pote, og den mindste resultat. Hyppig vandladning i små portioner indikerer kroniske sygdomme i blæren. Dette bliver et problem for dyrets ejer, som hunden ofte kræver slippe hende ind i gården, herunder om natten.

Overskyet med en skarp lugt af urin er endnu ikke et tegn på blærebetændelse. Hendes forandring kan forårsage andre årsager. Til nøjagtig bestemmelse deres hund urin skal passere bakteriel og kemisk analyse, som straks identificere tilstedeværelsen af krystal kage og celle karakteristisk for den givne sygdom. I langvarige forsømmelse eller purulent betændelse af hunden kan være høj feber, træthed, manglende appetit.

Som regel, blærebetændelse hos hunde er godt modtagelig for medicinsk behandling, som normalt fører til en fuld helbredelse, i sjældne tilfælde, kan infektionen komme ind i nyren.

I tilfælde af et dyr, bør disse symptomer ses af en dyrlæge, der vil undersøge og gøre urin.

Blærebetændelse hos hunde forårsaget af en fælles bakteriel infektion, behandlet ti-dages kursus af antibiotika, der dræber infektion. I nogle tilfælde blærebetændelse behandling i hunde supplerer tøjvask blæren med en svag opløsning af den antiseptiske virkning. Når nyresten dyremishandling undergik operation for at fjerne stenene. Også cystitis hos hunde kan være udløst af traumer, diabetes og endog kræft.

Blærebetændelse anbefales at drikke rigeligt med varm komprimerer og tørre på hundens mave. Som et diuretikum til dyret i små mængder kan gives fysisk eller byg kaffe. Nå hjælpe afkog af urter såsom padderok eller melbærris. De er ikke blot fungere som et diuretikum, men også som et desinfektionsmiddel betyder urin kanaler. Færdige produkter med ekstrakter fra urter kan købes på apoteket. Det skal også nævnes, at de fødevarer, der æder hunden ikke skal have skarpe krydderier. Det bedste i denne sygdom hund fodret mælk supper.

Vær sikker på at kontakte din dyrlæge, hvis din hund ikke føler godt, vil det bidrage til at holde det sundt for de kommende år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.