Hjem og familieKæledyr

Hvor mange timer om hund skal sove hver dag?

Sove hele dagen og hele natten - nogle gange ser det ud til, at det er det, alle ønsker en hund. Er det virkelig?

Hvis du har en hund, se på, hvad det gør lige nu. Mest sandsynligt, at svaret er meget enkelt: søvn! Forskere og eksperter inden for PET ved ikke, hvorfor så mange hunde på advarslen, men de normalt bruge mindst halvdelen af deres tid i søvn. Hvad er en af de teorier? Folk holde sig vågen hele dagen og derefter hele natten hvile, og 25% af denne tid bliver brugt i den hurtige fase af søvnen. Og hunde sover ikke så mange timer i træk, fordi kun 10% kommer fra REM-søvn.

På dette grundlag er det blevet bevist, at dyrene har brug for mere hvile end mænd, fordi de drømmer om at genoprette deres styrke, få den energi, de så har brug for.

Hvor meget tid de rent faktisk har brug for?

En mellemstor hund sover omkring 12-14 timer i døgnet. Dette er kun begyndelsen. Hvalpe, der tilbringer en masse energi på miljøet for at studere og læring, kan det tage 18 til 20 timer. Ældre hunde har også brug for en lang pause, samt visse racer.

I princippet som repræsentanter for små og store racer kan være reel dormice, men stadig, som regel, er det mere om de større dyr, såsom Newfoundland, mastiff, Saint Bernard. Sommetider ejere tror, at deres kæledyr bare ikke gøre noget, men søvn uendelige.

Hvordan er den dag hunden

Hvis dagen er inddelt i procenter, 50% af hele tiden brugt på søvn i løbet af dagen, er 30% af dem bare liggende, og kun 20% af dyrene opfører sig aktivt. Men i modsætning til mennesker, der føler sig bedre, når holde sig til en regelmæssig tidsplan, hundene er "fleksibel" dormice. For eksempel kan de let vågne op, når der er nogle handlinger (for eksempel, når dørklokken ringede), og fredeligt blunde når de keder sig. Når dit kæledyr har noget at gøre, sover han mindre. "arbejdstagere" hvalpe, såsom politiet eller gården, jagt, hvile mindre end dem, der ikke har andet arbejde, men simpelthen at sidde i en stand hele dagen.

Hvornår skal bekymre

Selv i forhold til søvn og hvile alle hunde er forskellige, er der én ting, du skal være opmærksom. Denne pludselige ændring i humør og adfærd. Hvis din hund opfører sig normalt aktiv, og pludselig begyndte hun at sove mere end normalt, eller omvendt, denne alarm klokke, og du skal straks kontakte din dyrlæge for at sikre din hund har ingen sundhedsmæssige problemer. Svaret kan være enkel og banal, såsom en ændring i hans kost, og kan indikere alvorlige problemer såsom hjertesygdomme eller skjoldbruskkirtlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.