Hjem og familieKæledyr

Hvordan til at passe et marsvin

Marsvin er en familie af gnavere, men i udseende mere som kaniner, undtagen med små ører. Imidlertid strukturen og arrangementet af tænder de har, er meget lig de gnavere. Svin blev tæmmet århundreder siden af de gamle inkaerne, og den dag i dag anses for at være vidunderlige kæledyr. Det er overraskende kærlige, aktive og selskabelige væsener. Desuden i modsætning til de små kolleger gnavere, der fører den daglige livsstil. Hvert marsvin har sin egen unikke karakter. Der er også dovne sveller, der elsker et solidt måltid, og evig bevægelse, klar til at gøre støj hele dagen lang.

Hvem skal starte svin

Enhver gris kan være en vidunderlig kæledyr. Folk, der ikke ved, hvordan man passer et marsvin, og er ikke bange for at beskæftige sig med dette problem, kan ikke bekymre dig: Dyrene virkelig uhøjtidelig. Pas godt på dem kan selv et barn, fra en alder af seks. Også fabrikken svin anbefales til ældre par og de mennesker, der ikke har meget fritid til at passe større og mere krævende dyr. Svin ikke tager meget plads, ikke ødelægge møblerne og kræver ikke gå på gaden, og derfor vil være et godt alternativ til en hund eller kat.

Hvis en familie har repræsentanter for den yngre generation, skal du ikke være bange for at overlade vedligeholdelsen af deres kæledyr. Det er gennem kontakt med dyr og omsorg for dem, lærer børnene om verden. Så de lærer ansvar for livet for andre, omend dette er blot en lille skabning. Det er vigtigt at tålmodigt fortælle barnet, hvordan man passer et marsvin til at forklare, at det ikke kan trække benene og pels.

Marsvin: pleje og vedligeholdelse

Jo større buret, hvor han bosatte dit kæledyr, jo bedre. De store chips (ikke blødt træ) blev anvendt som fyldstof, at ændre et par gange om ugen. For én marsvin ville være størrelsen af 70 med 50 cm er tilstrækkelig boliger, ikke mindre. Der bedre ikke være nærig, fordi princippet "i nært hold, men ikke gal" til polte er uacceptabelt. Indholdet af en eller, endnu værre, et par grise i et bur for lille fører til en svækkelse af immunitet hos dyr og fremkomsten af en række stressende situationer. For ikke at nævne de infektioner.

Som et resultat heraf kan svin underkastes en ubehagelig sygdom, hvoraf den ene - alopeci. Det betyder, at de søde pelsdyr delvist eller fuldstændigt fratages uld. Cure stress-induceret sygdom kan være, men til rehabilitering og restaurering skal bruge en masse tid og kræfter på den del af ejeren. Bedre at bare undgå disse situationer. Derfor er valget af de celler skal behandles ansvarligt.

Udvælgelse af svin

Det er bedst at købe et dyr opdrættere specialiseret i avl dine foretrukne racer. Sådanne mennesker er normalt alvorligt med deres omdømme. Desuden kan de fortælle en masse om, hvordan man passer et marsvin bestemt valgt racen. Efter alt, er det op til de nye ejere helt krummer - lige ret til at gå tabt. Derfor køber en lille gris opdrætter garanterer succes, såvel som fravær af sygdom og fosterskader.

På andenpladsen med hensyn til driftssikkerhed er værd at købe et marsvin fra en dyrehandel. Men her, den fremtidige ejer skal selv være opmærksom. For det første i butikkerne ofte sælge for voksne svin, og dette i høj grad komplicerer domesticering af dyr. Det er bedst at få børn fra en alder af en måned. De har brug for at være aktiv, med klare øjne, godt at spise. Skader på hud og hår, knogler udstående, sammenfiltret og beskidt hår i området af anus, sløvhed indikerer, at dyret ikke er sundt, og af dets køb bør opgives.

Nå, og den tredje er at købe dyr, som de siger, "med hænderne". Samt levende fuglemarkeder eller efter aftale. Dette sker altid på eget ansvar. Det eneste tilfælde, hvor jeg vil anbefale denne metode til at få dyret, - køb af svin har gode venner.

fodring

På hylderne i dyrehandlere ofte kan du se bogen beskriver i detaljer, hvordan man passer et marsvin. Betydelig opmærksomhed på dem i afsnittet "fodring". Og det er ikke tilfældigt, fordi maven er meget sart for alle enkelhed indhold hos grise. Den vigtigste fødevarer af marsvin er hø. Det skal altid være i overskud. Sommer hø delvist erstattet med frisk, godt vaskede græs: star, mælkebøtter, vejbred, kløver. Selvfølgelig, hvis du har et sted at samle det som en vejsidebombe vegetation eller fra forurenede områder ikke går til gavn for dyrene.

Også i truget skal være tørfoder til marsvin. Det er vigtigt, at de spiste alle, eller næsten alle, og ikke vælge den mest lækre. Hvis ødelægge dyret på en sådan måde, vil det stoppe med at modtage alle de nødvendige krop stoffer. Som et resultat, vil gris begynde at lide af beriberi. For at undgå dette, må vi være tålmodige og ikke hælde en ny foder oven på den gamle. Fyld fugl feeder er bedst om morgenen og aftenen.

Friske frugter og grøntsager bør også være til stede i kosten af marsvin. Denne æbler, agurker, tomater, gulerødder (ikke for meget, ellers vil der være problemer med leveren), pærer, druer, vandmelon. Fåresyge er meget vigtigt vitamin C. Nogle spiser appelsiner, andre får dette vitamin fra persille, foder eller vilde rose bær. Enten måde, C-vitamin bør være tilstrækkelig. Glem ikke om vand. I buret skal altid være vandtrug, hvis indhold ændres hver dag bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.