ComputereComputerspil

Ændringer i spil eller hvordan du bliver banditter

Nogen i et barn drømte om at blive en astronaut, nogen - en livredder, mens andre drømmer om at være banditter. Delvist realisere vores latent ønske om at hjælpe computerspil.

Ofte i virtualitet er inviteret til at blive en positiv helt, men tværtimod er der langt mindre udbredt. Som i "Skyrim" at blive en gangster, alfons, en narkobaron? Typisk spiludviklere med en åben verden fra starten lover store muligheder: du kan gøre noget, du vil, men når det kommer til at frigive, viser det sig, at halvdelen af løftet forbliver uopfyldt. Spillere ønsker at røve campingvogne, transporterer repræsentanter for de ældste erhverv, og udviklere siger, "Jeg er ked havde ikke tid."

Hvad skal man gøre, hvis du virkelig ønsker at plyndre campingvogne, og til at gøre forkert? Kom til ved hjælp af mode. Efter konstant spille for den positive side og kontinuerligt sparer prinsessen allerede keder: fag de fleste spil er skrevet som en plan, og møde en virkelig original bliver stadig vanskeligere.

Hvad er mode, eller hvordan man bliver banditter

Under modifikationer forstås normalt ændring af spillet ressource, foretages enten ved at bruge tredjeparts software, eller den officielle SDK. SDK - dette program er leveret af bygherren, hvorved de gjorde spillet, men sandsynligvis med den afkortede potentiale. Med andre ord, hvis den ønskede kapacitet, grupper, objekt af scenariet er ikke, det kan suppleres med dine egne, hvis det ønskes, ved hjælp af en tredjepart program eller en formel udvikling miljø mods under tilstedeværelse deraf.

Også ikke at forveksle med ændringer eller tilføjelser, som de kaldes addons. Addons (fra ang add -. Added) forlænge gaming verden, introducere nye figurer komplicere scenariet, eller fortsætte den. Addons - en vej ud for udviklere, er spillet planlagt til store, og at gennemføre alle vores planer er endnu ikke muligt.

At tilføjelser tillader tiden at udvide spillets verden. Disse tilføjelser er ofte ligner det nye spil. "Blod og Vin" for "The Witcher 3" - at et levende eksempel.

Da ændringer af tilstandene og alle klar

Men hvad man skal gøre for at blive en bandit? Til dette formål er det ikke nødvendigt at skrive din modifikation. Så hvis du går igennem den sværeste, oprettelsen af hans mode fra bunden kræver sikker viden og tid. Og fordi du ønsker at blive en bandit i dag og slutte så hurtigt som muligt til den mørke side af Kraften. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at finde en færdig modifikation på websteder med de samme temaer.

Betroede websteder med modifikationer

Hvis vi taler om spillet Skyrim, det bedste site med modifikationer end nexusmods.com, ikke eksisterer, men de fleste versioner derude på engelsk. Der er selvfølgelig også russisktalende, men der er meget få. Derfor, hvis du er fortrolig med det engelske sprog, ændringen kan tages her.

Gå til http://www.nexusmods.com/games/ site.

At vælge et spil, for eksempel, Skyrim.

Vælg derefter filer-> Gennemse filer.

Indtast et søgeord bandit og se alle mode af det - deres store mængde. For nemheds skyld åben hver ny mode i en ny fane, så for ikke at lukke de vigtigste søgefeltet mods. For at åbne en ny fane i browseren bruges ved at klikke på musehjulet. Hvordan ved du, at det er nødvendigt at vedtage, og at der - nej? Du kan sortere de mest betroede og populære mode, vælge Sorter efter Mest godkendt (den mest high-værdi).

Læs beskrivelsen og vælge, hvad du har brug for. Af den måde, et synonym for bandit - landevejsrøver.

Her er et direkte link til informationssiden "Skyrim" -Fashion "at blive en bandit."

For dem, der har problemer med engelsk, eller bare ønsker at spille russisk

Hvis engelsk er vanskelig, her er et site med oversatte tilstande:

http://tesall.ru/.

Men nøjagtig samme måde, som er de banditter, kun på russisk:

http://tesall.ru/files/file/7536-stan-banditom-33/.

Et par ord om, hvordan du installerer mods og hvordan man bliver banditter

Installation af mods - et materiale til en anden artikel, men kortvarigt essens er at hente Nexus Mod Manager. Det kan være nødvendigt at registrere på webstedet nexumods.com, hvor er den engelsksprogede mode, eller tesall, eller lignende. Hvis du beslutter dig for at lære engelsk, du enklere, bare vælge begivenhederne på nexusmods.com websted og klikke på "Send" for at hente Nexus Mod Manager.

Hvis det er noget andet site, er du nødt til at bruge Tilføj Mod fra fil-menuen, hvor en fil er hentet på forhånd modifikation. Af den måde, Nexus Mod Manager understøtter arkiver. Med andre ord, du åbner Nexus Mod manager, skal du vælge + næste Tilføj Mod fra fil og vælg filen med den mod som et arkiv.

Hvorfor har brug for en Nexus Mod Manager? Uden dette program, selvfølgelig, kan du gøre unzip mode direkte til mappen med spillet, men hvis du skifter mening at blive en gangster i "Skyrim" eller noget andet spil, du er nødt til at huske, at hvor kopieret og der udskiftes (at lave kopier af de originale filer). Nexus betyder det gøre for dig (kopi, skriver hvor, hvornår, vil gøre for dig backup udskiftet filer).

Bandekriminalitet til andre spil

Ændringer af "Stalker" (hvordan du bliver en gangster (af STALKER), og endda til andre spil) er installeret på en lignende måde, er der endda mulighed for at downloade den færdige installation fil med tilpassede tilstande, og kan gøre alt for dig, og sørg for hver udskiftning af filer og manuelt kopiere alle de nødvendige filer fra det oprindelige spil. Således i spillet "Stalker" hvordan du bliver en gangster er ikke et problem for gamere.

Denne post omfatter to spil og deres modifikationer, men det grundlæggende princip er det samme for næsten alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.