ComputereComputerspil

Passage af Blackrock (Hearthstone) på normal sværhedsgrad

Hearthstone - dette er en af de mest populære til dato, kort spil, som overskygget selv den legendariske Magic: The Gathering. Her skal du bygge din egen spil kort, der består af væsener af forskellig styrke, en bred vifte af magi og så videre. Du kan enten kæmpe med dine venner og folk på internettet, og at tage historien kampagnen. En af de mest vanskelige dele - er "Black Mountain". Og en komplet gennemgang af "Black Mountain" vil blive drøftet i denne artikel. Hearthstone - det er et spændende projekt, og selv dette element vil give dig en masse behagelige oplevelser. Men kun hvis du kan lave et dæk kompetent og korrekt bortskaffelse af det. Netop på dette tidspunkt er du nødt til at kæmpe med bosserne 17 at fuldføre passagen af "Black Mountain". Hearthstone er ikke den nemmeste spil at lære, så du vil komme i handy i denne manual.

Koren

Fra det, hvordan du samler dine dæk vil afhænge af din passerer "Black Mountains". Hearthstone - et spil, der gør du tror, og allerede den første boss, du vil forstå det. Det fungerer ganske interessant - i begyndelsen af hver tur Koren tager sin dæk af to tilfældige ting, men på grund af din - én, således at der skabes for sig selv en fordel. Din chance - for at skabe et dæk af de kraftigste væsener, samt at fortynde deres magi, der vil hjælpe dig med at håndtere den overlegne kræfter modstanderen.

Mrachnokamen dommer

Hvis den første chef kan klare ganske let med korrekt dannelse af dækket, så på den anden kan du stoppe passagen af "Black Mountain". Hearthstone ikke fortryder sine spillere, så Mrachnokamen i starten er bare fire mana krystal, samt før hvert kursus han har en vagt med et minimum af angreb og forsvar, som afleder skaden for sig selv. Her har du allerede til at stole mere på magi og lykke, uden hvilken det vil ikke være let.

kejser Thaurissan

Hvad mener du lave mad på passagen af "Black Mountain"? Hearthstone-dæk skal altid vælges individuelt for hver boss - for eksempel den tredje chef er en af de stærkeste i kampagnen, fordi siden af ham er hans kone, med sundhed enhed. Så snart hun var døende, bliver chefen mange gange stærkere og er i stand til at dræbe dig med ét hit. Derfor er den nøglekort her er en, der vil være i stand til at bytte statistik skader og beskytte sin kone.

Garr

Passage af "Black Mountain: Hearthstone» på normale sværhedsgrad ville skabe vanskeligheder, alle bliver et mareridt, så længe du ikke sammensætte et meget stærkt kort og har ikke lært at bruge dem, er det ikke anbefales at flytte til et nyt niveau af kompleksitet på højere niveauer. Du kan ikke engang slå Harry fordi på sværhedsgraden Normal det har 45 sundhed enheder og vil snart starte med syv væsener at døden er anvendt på alle tre punkter af skader for hver døde skabning af denne type.

Geddon

Som man får yderligere passage af "Black Mountain: Hearthstone»? Heroic tilstand sætter dig op med en mørk baron der nej, der har en utrolig vitalitet og rustning, men også får dig ti punkter af skader hver tur, når du ikke bruger al din mana, og forsøge at redde hende. Så du er nødt til at bruge en mindre kraftfuld kort, som kunne være brugt på en tur, der er at trykke nummeret, ikke kvalitet - og dette vil hjælpe dig mest Warlock helt.

Ekzekutus

Passage af "Black Mountain: Hearthstone» grundlæggende dæk er muligt, men det virker meget svært - som nævnt ovenfor, du må hellere arrangere bunken selv. Og på samme tid til at forstå de særlige kendetegn ved dækket af fjenden - for eksempel Ekzekutus når de falder under de 20 sundhedsmæssige enheder af opkald på bordet af det smeltede Giant, så du bliver nødt til straks at dræbe ham, så man undgår en situation, hvor chefen vil få en masse skader, men vil ikke dø.

Omokk

Som du ved, passagen af "Black Mountain: Hearthstone» i Heroic mode - dette er ikke en let opgave. Og hver gang du får op foran stadig mere udfordrende bosser. For eksempel Omokk begyndelsen af hver af sit slag ødelægger den tilfældige spiller bliver væk fra bordet. Håndtag kan det skyldes at ringe til et stort antal små skabninger - og selvfølgelig med støtte fra magiske, fordi ellers små skabninger ikke vil være nok til at besejre boss.

Drakissat

Drakissat - en next-gen, som du vil skubbe passage af "Black Mountain: Hearthstone. Heroic. " Det grundlæggende niveau af vanskeligheder vil yde nødhjælp til passagen, men under alle omstændigheder, vil denne boss være ganske vanskeligt for alle. Kompleksiteten af chefen er, at alle levende væsener er lige i omkostninger for en enhed af mana - selv den mest magtfulde af dem. Men du kan kun spille et kort fra sin hånd for kurset, som i høj grad indsnævrer dine muligheder.

Rend

Med hensyn til denne chef, derefter til ham kan du opleve problemer på grund af det faktum, at han i enhver bevægelse kan bruge forskellige færdigheder - de er alle fokuseret på opkaldet, og ikke alle de skabninger, han kalder, er stærke. Men det alene er værd at drage, som Rend kan tilkalde hver fjerde bevægelser - han har 8 8 angreb og forsvar, så den er stærk nok. Vi har brug for evnen til at hjælpe dig med klare godt med en masse ting fra fjenden.

Razorgore

Denne chef er farligt, fordi det vises på æggene til beskyttelsen af 3, som klækker efter nogen tid i en temmelig kraftige drager. Deal med dem du kan, indsamle ganske hurtigt dæk, der er, skal det omfatte kort, som du kan spille med det samme, i stedet for at akkumulere på dem hver gang mana. Så du kan slippe af med æggene, før de bliver fyldt med drager, og dermed fratage chef for hans primære våben.

Vaelastrasz

Konfrontationen med chefen og under alle omstændigheder ikke kan strammes, fordi enhver bevægelse han får en bonus punkt mana, at der under de nuværende betingelser ville give ham en imponerende fordel efter en halv snes træk. Hvad omstændigheder? Faktum er, at i en kamp med ham, vil du modtage et kort i stedet for tre for hvert skridt - men det samme vilje til at modtage og chefen. Så du har brug for at være i stand til at fjerne kortet fra hånden af fjenden, såvel som at spille et stort antal af deres kort i en bevægelse.

Chromaggus

Denne chef har en meget ubehagelig vane - han altid smider dig i hænderne på den negative og positive for dig for ham kort fra hans eget dæk. Derfor er din opgave - at hurtigt at tage kontrol over området, og anvendelsen af de væsener, som måske også have gavn af negativ magi, for eksempel, skumringen drage.

Victor Nefaria

Styrken ved denne chef er, at den er fuld af en bred vifte af kraftfulde skabninger, som han vil kaste dig fra starten, fordi det allerede er den anden gå det vil være til rådighed for ti mana. Så du igen nødt til at stole på ødelæggelsen af kortene fra hånden af fjenden, samt det faktum, at du vil være i stand til at strække nok til det punkt, og når du har en anstændig mængde mana at tilkalde kraftfulde skabninger.

Omnitron

Dette sikkerhedssystem er ganske usædvanligt robotter, som hver har sine egne egenskaber. Tre af de fire robotter er ikke meget behageligt, og de har brug for bare at en eller anden måde overleve, men en af dem - dette er din frelse. Efter alt, det gør prisen på alle spells nedenfor for tre mana. Derfor skal du til at stole på magi, hvoraf den vigtigste, som skal være frost - bare brug for hende til at komme til dig, før den sjette tur.

Maloriak

Mange gamere mener, at denne chef er den sværeste i hele kampagnen, og det har sine årsager. For det første kan det ofte medføre ganske gode kæmpere med tre enheder af angreb og forsvar. For det andet kan det forbedre dem og angreb og forsvar i de to enheder, og at gøre det han kan ikke kun denne bonus håndlangere, men med hele sit væsen, i princippet. Men i den tredje, kan han beskytte mig og angribe enhver skabning, så du er nødt til at prøve meget hårdt på at gøre regnskabet op med ham. Derfor koncentrere sig om de kort, som vil være i stand til at fjerne de væsner fra bordet af fjenden, og hurtigt gendanne levering af kort på hånden.

Antramed

Dette boss er også ganske kompliceret, men kompleksiteten af endimensionale - han har en særlig våben, der virker som polugeroya-poluminona. Og hvert kort, du spiller, hvilket giver væsen en ekstra enhed af angreb. Generelt, er du nødt til at gå hele ud til at kæmpe med disse våben, efterhånden underminere det, og at ofre deres svageste skabninger, der efter ødelæggelsen af bonussen er meget lettere at håndtere selv chefen.

Nefarian

Nå, den sidste chef, der konkluderer, passagen af "Black Mountain: Hearthstone» - Nefarian. Denne boss er meget snu - så snart du ødelægge alle hans rustning, ville han kalde på sin plads en anden karakter, der vil have en god bestand af sundhed og forårsage alvorlige skader, stigende på samme tid for hvert træk. For at klare dette er ikke let, så det er bedst ikke at opdrage sådan et opkald. Bare spare op kort, tror effektive kombinationer, og hvornår det vil være muligt - brug dem for at straks at fjerne og rustning, og sundhed (du kan gå videre til at underminere rustning).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.