Mad og drikkevarerSalater

Lav en salat pust "Petchenkin"

Mange kokke gerne forberede lagdelte salat. Dette skyldes, at sådanne snack retter er ikke kun lækre og nærende, men også utrolig smuk. I processen med deres registrering kan vise alle deres kreative fantasi.

Vi gør "Petchenkin" salat trin

Denne diner parabol er af særlig næringsværdi. Efter alt, det indeholder en værdifuld biprodukt, ligesom kyllingelever.

Så hvordan man forbereder salat "Petchenkin"? For at skabe sådanne måltider skal købes:

  • friske kylling lever - 350 g;
  • syltede agurker mellemstore - omkring 8 stk;.
  • hønseæg store - 4 stk;.
  • gulerod små - 4 stk;.
  • pære løg mellemstore - 3 stk.;
  • kalorie mayonnaise - ca. 200 g;
  • solsikkeolie (til stegning) - omkring 2 store skeer.

Produkt proces behandling

Hvor skal begynde at forberede en salat pust "Petchenkin"? Kyllingelever vasket grundigt i koldt vand. I den proces, afskåret fra det alle de vener og andre uspiselige film. Næste biprodukt kog i saltet vand, indtil kogt. Til dette kan du gå omkring ¼ time.

Når leveren er blødt, fjernes fra væsken og afkøles. Efterfølgende produktet hakket i fine strimler.

Som for de andre bestanddele, er de også udsat for en varmebehandling. Gulerødder kogt i deres skind, kølige, rene og gnid på et stort rivejern. Med hønseæg ankommer på nøjagtig samme måde. Men deres gnides på en lille rivejern, (individuelt hvide og æggeblommer)

Også separat oprenses fra skallerne løg. At de lishis deres bitterhed, de hakkede i terninger og steges til de er gyldenbrune på en varm pande med olie.

I det mindste begynde at behandle pickles. De fjernes fra lagen, vasket grundigt og skæres navler. I fremtiden grøntsager hakket i små tern.

Hvordan til at generere?

Salat "Petchenkin" skulle danne lagene. For at gøre dette, skal du bruge et ovalt eller rektangulært fad med ikke meget høje sider.

Første, spredes på pladens halvdelen dele af kogt kylling lever. Hendes dækning mesh mayonnaise, tilsæt derefter gyldne stegte løg.

Det næste lag bør handle pickles. De kan også sprede sig i halve portioner. Efter dette, anbringes pladen på alle kogt og revet på et groft rivejern gulerødder. Hendes omhyggeligt frakke med højt kalorieindhold mayonnaise og dækker æggehvider.

Efter beskrevet handlingen i salat "Petchenkin" spredt resterende biprodukt, ristede løg og pickles. hvert lag rigeligt således smurt mayonnaise.

Ved slutningen af diner fad smukt drys med æggeblomme. Eksternt denne salat er meget lig den "Mimosa".

Hvordan søger til bordet?

Når alle lag af salat vil blive lagt ud på en tallerken og spredes med mayonnaise, sendes den i køleskabet. Imprægnering tjener sit standpunkt i kulden i omkring 4-5 timer. Dernæst dekorere salat grønne og distribuere på plader.

Med forbehold for alle de ovenstående krav, du skal have en meget smagfuld, lækker og nærende mellemmåltid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.