HjemlighedVærktøj og udstyr

Steamer - hvad er det? Hvad er det damper om ernæring enhed? Hvad er gassen dampovne? Hvad betyder det hav damper?

Steamer - hvad er det? Dette er en universel termisk udstyr. Navnet i sig selv forklarer princippet om sit arbejde - en kombination af damp og konvektion. Konvektion - er processen med tilberedning under påvirkning af bevægelsen af varme luftstrømme. Med denne mad vender ensartet behandlet med en dejlig skorpe.

Hvad er det damper om ernæring enhed? Validiteten af køb

Trods sin relativt lille størrelse (i forhold til den industrielle kabinet ovn), dampovne stand til at udføre funktionerne af udstyr såsom:

 • varmluftovn;
 • friture;
 • damper;
 • ovn;
 • Ovne;
 • madlavning overflade ;
 • Mad gryde ;
 • Proving kabinet.

På grund af den smykker indstillingen combi kokke kan tilberede måltider af enhver kompleksitet. Hans tilstedeværelse i et storkøkken er i stand til at spare plads, værdifuld tid er altid kort, nerver og penge til ejeren.

Antallet af bakker er lagt i udstyr varierer fra 3 til 20, den mest populære størrelse svarende Gastronorm størrelse 1/1 (530 * 325mm). Om hvordan man vælger damper, med fokus på deres behov, vi beskriver her de punkter betragtes de opgaver, de skal udføre.

Type af forbindelsen. Gas eller el?

Som med enhver udstyr, kan kombiovn (afhængig af model) være forbundet til både gas og elektricitet. Overvej fordele og ulemper:

 • Hvad er gassen dampovne? Dette udstyr, som kan tilsluttes til flydende eller naturgas i stedet for elektricitet. Sådant udstyr er dyrere end de sædvanlige enhed på 380, men prisforskellen meget hurtigt tjener sig ind, fordi gassen er billigere end elektricitet.

 • Den største ulempe - du kan ikke altid bruges. Ifølge sanitære regler ikke tillader dig at bruge i dit køkken gasudstyr, hvis rummet er beliggende i en beboelsesejendom.

Til dato, gas dampovne (hvad det er, og hvor det er relevant, fandt vi ud af) kan give sine kunder en europæiske mærker. Russiske producenter ikke har mulighed for at give markedet en stabil drift gas apparat. Dette skyldes det faktum, at det terminaludstyr skal overholde CE-standarder og er certificeret som gas sikkerhed. Hvis du opfylder alle betingelserne for produktion, vil den endelige pris på russisk udstyr ikke være mindre end den europæiske. Under sådanne omstændigheder er det meget svært at konkurrere, som den vigtigste trumf russiske kombi - pris og en fuld pakke af nødvendige dokumenter.

Klassisk eller "hav" ydeevne

Stort set alle navngive industrielt udstyr har en "marine" variation. Nej, det betyder ikke, at det er trukket yakorkami og dræn. Marine udstyr - en stærkere, mere pålidelig, i stand til at gøre en lang ophold på skibet på åbent hav eller kystlinjer uden tab af ydeevne. Hvad betyder det hav damper i forbindelse med:

 • fungerende betingelser for kontrast i eksterne temperaturer;
 • fungerer under forhold med høj luftfugtighed;
 • Yderligere styrke af metallet, som forhindrer korrosion;
 • ignorerer vibration;
 • stærk tilknytning til gulvet.

Til alt dette vil have et engangsbeløb til at betale de 20% af den kombidamper i den klassiske version og få det udstyr, der ikke vil svigte selv under de mest vanskelige forhold.

Udstyr fra Rusland. Abat

Og her er de - de foretrukne af offentlige kontrakter. Abat combi selskab perfekt manifestere sig i et medium belastning. Nå, hvor enkle måltider uden hævder at være en særlig udfordring. I sin linje af modeller har 2 typer af fordampning:

 • Combi injektion. Ved 6 (145 000) og 10 (167 000) størrelse 1/1 niveauer. Injektion fordampning type er kendetegnet ved, at opnås ved injektion af vand allerede opvarmet i proceskammeret. Dette komplicerer gennemførelse af en funktion som "lav temperatur damp +", ellers benævnt "proofers", men billig og pålidelig.

 • Combi kedel. Ved 6 (175 000) og 10 (197 000 rubler) størrelse 1/1 niveauer. Kedeldrift type er kendetegnet ved, at dampen genereres separat og på denne måde passerer ind i arbejdskammeret. Rækken af funktioner bliver mere og mere pris - højere.

Udstyr er god mod alle, bortset fra muligheden for at arbejde for slid - ikke anbefales samtidig at hente alle de foreskrevne niveauer.

Med venlig hilsen og effektivt. Italiensk udstyr UNOX

Den næste fase af evolution combi - udstyr italiensk mærke UNOX. Ja, dyrere, men kvaliteten er det værd. Dette kan ses i alt - som en samling, som metallet, og funktioner. Skelne modeller:

 • Hver elektrisk model har en "gas tvillingebror." Pris sidstnævnte er højere med omkring 20%. Gasapparater - hvad er det? Ovennævnte oplysninger, være styret af behov og driftsbetingelser.
 • 3 (140 000) 5 (165 000) 7 (190 000), 10 (250 000), 20 (400 000) 1/1 størrelse bakker. Til hver efter hans behov.
 • Med mekanisk og elektronisk styring type. Den første er god, fordi det er billigere med 20 tusinde af et sekund, alt andet lige egenskaber, og det er sværere at bryde. Den anden er relevant, hvor vi taler om komplekse indstillinger og fine, delikate retter.

Steamer - det er den opfattelse af tyskerne. rationel

Parokonvetomaty dette mærke kan placeres i House of mål og vægt. Ideelt set referencen.

Tja, meget, meget dyrt. Deres erhvervelse er berettiget, når det kommer til haute cuisine og skala. Typer inkluderer:

 • Med mekaniske kontrol Combimaster 6 1/1 niveauer. Performance i 380 (550 000) og gas (690 000 rubler).
 • Med mekanisk styring Combimaster 10 1/1 niveauer. Performance i de 380 (790 000 rubler) og gas (890 000 rubler).
 • Med mekanisk styring Combimaster 20 1/1 niveauer. Udførelse kun 380 (1,6 millioner rubler).
 • Elektronisk styret Rational SCC Senses 5 6 1/1 niveauer. Performance i 380 (780 000) og gas (930 000 rubler).
 • Elektronisk styret Rational SCC 5 Senses 10 1/1 niveauer. Performance til 380 (1 100 000 rubler) og gas (1 200 000 rubler).
 • Elektronisk styret Rational SCC 5 Senses 20 1/1 niveauer. Udførelse kun 380 (1,85 millioner rubler).

Listen af muligheder er uendelig, så vi kan sige kun én ting: Rational - et af de få mærker, der tydeligt kan gøre det klart, hvad det damper. Hvad er han i stand til prigototovit der adskiller den fra de andre repræsentanter for den termiske udstyr.

Steamer på offentlige institutioner køkkener

Det går nu til børnehaver, skoler, hospitaler og plejehjem. De er forenet ved det faktum, at fødevarer på alle stadier i forberedelsen skal gennemgå en alvorlig kontrol, et skridt væk fra verificerede ruter. Specifik mad - en grænse på fedt, dampning eller ærgrelse, bagning. Alt efter de kanonerne af en sund, skånsom behandling. Alt dette er ubesværet i stand til at yde den dampovne. Han er i stand til at bære 80% af alle termiske operationer, som er nødvendige i tilberedningen. Den unikke kombination af varmeapparater og ventilatorer, samtidig giver dig mulighed for at tilberede forskellige retter - fra burgere til ost gryderet, uden at bekymre sig om, hvad der lugter kan blande sig. På grund af den kalibrerede madlavning mode, som kokke sæt, før du lægger bakkerne, processen tager mindre tid, hvilket ikke kun bevarer de fleste af de vitaminer, men også sparer deltidsansatte. Steamer (hvad det er, og hvor det er relevant, har vi påpeget ovenfor) er nu værd næsten hver ernæring enhed på statsinstitution som tilfredsstille alle anmodninger om sundhedsstandarder og routing.

Forholdet mellem "demand / pris" på den mest hensigtsmæssige udstyr til at sætte disse objekter Russisk mærke Abat, som nævnt ovenfor. Det er let at betjene, har den krævede dokumentation pakke og er relativt billigt, er det vigtigt for organisationer i staten.

resultat

Du har brug for en damper i dit køkken eller ej - det er kun dig. Det kan synes, at listen over de praktiske funktioner lille smule dårlig (ja, det også sker), er det lettere at sætte grillen så ovnen, men med tiden vil du komme tilbage til ham som genstand for særlig stor nytteværdi. Så damper - hvad er det? Billeder er vist ovenfor, og alt andet, vi fortalte og forklarede mere end én gang i denne artikel, men endeligt sikker på, at vi har ret, du kan kun se ham i aktion. Besøg flere workshops, der regelmæssigt indsamler industrielle brugt udstyr, og du vil opdage, at det kombidamper samtidig spare og tjene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.