HjemlighedVærktøj og udstyr

Diesel kedler: brændstofforbrug ratings. Valg af kedel til opvarmning af dit hjem

Opvarmning udstyr, der arbejder på flydende brændstof, er det nu mere og mere populære. Selvfølgelig er prisen på den samme dieselmotor er ikke altid så, men vi vil gerne se hende. Det er af denne simple grund, beboere i etageejendomme er at foretrække at bruge naturgas som brændsel. Men nu til den private sektor er ofte den eneste fornuftige vej ud - er at bruge diesel kedler. Fuel ratings og specifikationer forbrug - det er, hvad der vil blive drøftet.

generelle oplysninger

Det er ikke nødvendigt endnu en gang sige, at ud fra et økonomisk synspunkt, opvarme rummet ved hjælp af naturgas mere rentable. Men ofte er der ingen mulighed for at tilslutte gas. I dette tilfælde, mange er opmærksomme på el-kedler. Vedligeholdelsen og driften er enklere, men prisen på elektricitet gør os tænke over det. Så hvis de to ovennævnte muligheder er elimineret, er det nødvendigt at være opmærksom på oliefyr, i vores tilfælde, vi taler om diesel.

Sådant udstyr er meget effektiv, da der ikke er grund til at betale store penge for brændstof. Hvorfor? Dette vil du lære senere. Lad os tale nærmere om, hvad en diesel kedler. Brændstof forbrug ratings og specifikationer som helhed afhænger af den model, så vil vi se på et par populære producenter taler om det rigtige valg.

Apparater og udstyr funktioner

Som de siger, alt geni er enkel. Denne erklæring er perfekt egnet til vores sag. Kedlen fungerer på dieselolie for gas apparat er meget enklere og væsentligt mere pålidelig elektrisk. Især fordi det er ikke-flygtigt, selv om det drejer sig om ikke alle modeller.

Apparatet består af en diesel brænder, brændstoffilteret, pumpen og styreenhed og et par sensorer (trykmåler, temperaturmåler bærer). Essensen af dette udstyr ligger i det faktum, at det brændstof, som pumpen leveres til brændkammeret (brænder), hvor det blandes med luft. Derefter sprøjtning udføres med en ventilator og inflammation. Formede gasser udledes i en skorsten eller koaksialt rør. Her, i virkeligheden, hele enheden og virkemåde.

Diesel kedler: brændstofforbrug ratings

det var ganske logisk at gøre opmærksom på, hvor meget brændstof kedel forbruger. Dette vil afhænge af dens omkostningseffektivitet. Generelt er det besluttet at beregne forbruget af diesel på følgende måde: kW / 10. Den resulterende værdi vil tale om, hvor meget en time, vores kedel forbruger dieselolie. For eksempel hvis strømmen på 10 kW, denne 1 kg af en dieselmotor, hvis 100 henholdsvis 10.

Det er ekstremt vigtigt at være opmærksom på forbrugernes vurderinger. Det faktum, at ikke alle diesel kedler, priserne er ikke for høj, er af god kvalitet. Så vurderinger tyder på, at det er bedre at købe en model med en aftagelig fakkel. Dette vil tillade dig at ændre typen af brændstof fra væske til gas og vice versa. I tilfældet med den indbyggede brænder kedel vil koste mindre og vejer mindre end en størrelsesorden.

Hvordan at vælge den varme kedel på dieselolie?

Lidt senere vil vi tale om de tekniske karakteristika for det udstyr, men nu er der ikke meget valg at overveje. Faktum er, at producenten på nuværende tidspunkt har et bredt udvalg, og de nytilkomne er meget let at lave en fejl. Samtidig vil det blive brugt en masse penge, men følelsen af dette vil være minimal. Den første ting er at se på varmeveksleren materiale. I dag er de lavet enten af stål eller støbejern. Sidstnævnte er holdbare og høj vægt, og den første - effektivitet og lav vægt. Generelt velegnet til støbejern version af et privat hjem, især hvis vi tager i betragtning, at sådanne kedler i de fleste tilfælde gulvet.

Single-kredsløb eller to-kredsløb?

Det er ikke svært at gætte, at diesel kedel til opvarmning af dit hjem, ligesom gassen kan have en eller to kredsløb. I det første tilfælde støtten udelukkende opvarmes til opvarmning. Derfor vil du ikke have varmt vand, selv om det er muligt at give en lagertank eller noget lignende.

Combi diesel kedler, hvor prisen, selvom noget højere, foretrækkes. Men der er undtagelser, når fx belastningen er for høj på varmeanlægget. I dette tilfælde skal du ikke bekymre dig specielt. Set single-loop kedel og kedel. Således problemet med opvarmning og varmtvandsforsyning vil blive løst helt.

Lidt Ydelse

Ikke så svært at gætte, at udgifterne til udstyr stiger med forbedringen af de operationelle og tekniske egenskaber. Især er det nødvendigt at tage hensyn til magten. Typisk 1 kW nok til at opvarme rummets størrelse på 10 kvadratmeter. Så hvis du har et hus på 100 pladser, så er du nødt til at købe en kedel på 10 kW, vil dette udstyr forbruge omkring 1 kg diesel i timen.

Som for vægt, denne mulighed i de fleste tilfælde ikke er så vigtigt. Næsten alle modeller er placeret på gulvet. Sandt nok, er det nødvendigt at se på størrelsen, da nogle gange ikke er plads til en bred eller omvendt, den høje kedel. Apropos effekt / vægt-forhold, så her er det svært at finde nogen form for regelmæssighed. Meget afhænger af producenten og bruges under samlingen af materialer. Så kedler 10-20 kW vejer omkring 100-160 kg, 25-30 kW - 170-200 kg og så videre.

Som bestemt af producenten?

Et andet vigtigt punkt - producenten. Det faktum, at der er høj kvalitet udstyr, og der er ikke for meget. Så ved første øjekast, er det ganske vanskeligt at forstå, hvad der præcist du har at gøre med. I de fleste tilfælde er det nødvendigt at se på virksomhedens omdømme. For eksempel, diesel Kiturami varmekedel, uanset modellen, er i efterspørgslen. Antallet af positive reaktioner er 95%. Dette tyder på, at virksomheden producerer produkter af høj kvalitet. Det samme gælder for virksomheden "Buderus" fra Tyskland, som leverer på vores marked diesel kedler "Logan". Selvom de er dyre, men har en lang levetid, høj pålidelighed og effektivitet. Generelt er det fornuftigt at tage et nærmere kig og til indenlandske producenter, som vores virksomheder gør meget høj kvalitet udstyr. I dette tilfælde, at prisen for det betydeligt lavere end de europæiske modeller.

Kort om tjenesten

Periodisk rengøring af kedlen er et must. Faktum er, at ved forbrænding af olie, dieselolie etc. brændstof, en tilstrækkelig stor mængde af sod og aske. Alt dette afsættes på kammervæggene, hvorved ydeevnen. Ca. 2 mm askelag forøger brændstofforbruget med 5-10%. Det er ekstremt vigtigt at periodisk renses for sod brænder. Den regelmæssighed af sådanne begivenheder bør fastlægges afhængigt af kvaliteten brændstof. Den renere er, jo langsommere sod dannet på brænderen port bisector. Under alle omstændigheder, før fyringssæsonen, er det ønskeligt at overlade specialisten at udføre vedligeholdelsesarbejde. Så du beskytte dig mod uforudset svigt af kedlen i de alvorlige frost. Desuden er diesel combi kedler består af et stort antal sensorer og elektronik.

konklusion

Her er vi med dig og talte om, hvad en diesel kedler. Brændstofforbrug, forbruger anmeldelser, samt visse tekniske egenskaber diskuteret i denne artikel vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at tage sig om, hvor du vil tage brændstof til kedlen. Hvis du har en mekaniker i nærheden af de fabrikker, hvor olien anvendes som et smøremiddel, og et stort antal af minedrift simpelthen hældes, er det muligt at blive enige om meget favorable vilkår for begge parter.

De fleste modeller har en temmelig høj effektivitet, omkring 95%. Dette antyder, at stort set alle de brændstof vil gå ind i varmen i huset. Men der er en diesel kedel og minusser. Chief blandt dem er det faktum, at kvaliteten brændstof er ikke altid høj. I brænderen mens brændstoffilteret tilstoppet hurtigt, og det skal ændres. I modsætning til naturgas, er diesel eller olielækage ikke føre til døden, der er uden tvivl meget vigtig. Men her er leddene kan lække, så for dem er det nødvendigt hele tiden at se og spænd møtrikken evt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.