HjemlighedVærktøj og udstyr

Slibemaskinen til knive: anmeldelse, typer, karakteristika og anmeldelser. Hvordan vælger man en slibemaskine?

For at skærpe knive bliver mange mennesker til workshops. Særlige maskiner til dette formål sælges dog i butikker. De er af forskellige typer og har deres egen egenskaber. Drevet skelner mellem tape og diskenheder. Mange modeller er lavet i lukkede tilfælde og er helt sikre. Det skal også bemærkes, at der er en god maskine i området 20 tusind rubler.

Hvordan vælger du en model selv?

Mange eksperter anbefaler at give fortrinsret til diskenheder. Først og fremmest giver de dig mulighed for hurtigt at få fart. Detaljerne i dette tilfælde slides langsomt ud. Designet skal være forsynet med et lukket hus.

Det er også vigtigt at være opmærksom på savbladets diameter . I gennemsnit er det 13 cm. Hvis vi taler om tape modeller, produceres de med lav effekt. Designet har ofte en åben type. En kvalitativ båndslibemaskine til knive i området 12 tusind rubler vil gå rundt.

Anmeldelser for "Jet 10"

Mange købere reagerer positivt på denne maskine. Dens nominelle effekt er 3 kW, og den bruger ikke så meget elektricitet. Motoren installeres direkte i kollektor typen. Vejledninger i enheden er placeret bag hæklet. Hvis du tror ejerne, er forbindelseskablet forsynet længe. Pladen i enheden er lavet af stål. Den nederste blok i dette tilfælde er fastgjort til et specielt ben.

For at justere drevets hastighed er der en speciel regulator. Ejerne noterer sig også enhedens enkle design. Rengør pladen selv, hvis det er nødvendigt. Kabinettet i denne maskine er lavet af gummi. Støjniveauet for den viste model overstiger ikke 30 dB. Knive det giver dig mulighed for at bruge en tykkelse på op til 5 mm. Slibningshastigheden er meget høj. Det er værd at nævne den specificerede slibemaskine (markedspris) omkring 21 tusind rubler.

Parametre af Jet-12-modellen

Denne model er udstyret med en kraftfuld kollektor motor. I gennemsnit udgør disken pr. Minut mere end 2 tusind omdrejninger. Den nederste blok i den viste modifikation er lavet af stål. Benene er forsynet med gummierede pakninger. Skiven drejer sig omgående på en speciel aksel. Knivens maksimale tykkelse er tilladt i 5,5 mm. Køb denne maskine i butikken kan være 18 tusind rubler.

Hvad de siger om maskinen Touch Pro

Slibemaskinen Touch Pro skiller sig ud med en robust ramme. I dette tilfælde er stativet lavet af metal. Til store knive passer denne model perfekt. Det er også vigtigt at bemærke, at disken anvendes i diameter på 13 cm. Modulets strømforbrug er ubetydeligt. Om nødvendigt kan diskens hastighed justeres. Vejledningerne i denne model er placeret i vandret position.

Til sikker brug har slibemaskinen Ganzo Touch Pro et hegn. Slibens overflade er lavet med en speciel belægning. Skærmen i enheden slides meget sjældent ud. Det er også vigtigt at nævne maskinens kompakte dimensioner. Hvis du vil flytte det til et nyt sted, er det ikke svært. Et reservehjul til slibemaskinen kan købes hos et servicecenter. Den angivne model er kun 13 tusind rubler.

Udtalelse om Eurotech-2001

Disse grinders anmeldelser fra forbrugere bliver gode. Men de har også ulemper. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at knivene kan anvendes i tykkelser på op til 4 mm. I dette tilfælde er disken indstillet til en lille diameter. Båndet i den præsenterede enhed har en tykkelse på 2,1 mm. Pladen i maskinen er lavet af aluminium. For at gøre det lettere at bruge værktøjet er der en rullemekanisme. Vejledningerne i modellen er i opretstående position. Hvis det ønskes, kan de rengøres. Væg modellen lidt, så du kan altid overføre den. I dette tilfælde er der ikke hegn. Det er også vigtigt at bemærke, at maskinen ikke har en quill. Hvis du tror ejerne, så bryder lunetten nogle gange ned. Det er dog vigtigt at nævne stærke stillinger. Du kan købe denne maskine i dag til 23 tusind rubler.

Specifikationer FDB TS630 DMX

Denne knivslibemaskine er kendetegnet ved stærke diske. Vejledningerne på modellen er på siderne. Hvis det ønskes, kan de fjernes. Det er også vigtigt at bemærke simpel ledelse. I dette tilfælde kan diskens hastighed justeres. Generelt er den nederste blok i stand til at modstå tunge belastninger.

Hvis du tror ejerne, er maskinens stabilitet ikke noget problem. For at gøre det lettere at bruge værktøjet er der et særligt hjørne. Hegnet findes ikke i dette tilfælde. For at rette diskerne bruges shkify. Du kan købe denne maskine i butikken til 18 tusinde rubler.

Anmeldelser af FDB TS750 DMX

Denne slibemaskine er vel værdsat for dens kompakthed. I alt bruger guiden to modeller. Direkte er kroppen lavet med et beskyttende stativ. Ruller til denne enhed leveres ikke. Hvis du tror på kunderne, skal du blot rense instrumentet. Effekten af denne maskine er 3,3 kW. Arbejdet er i stand til et netværk med en spænding på 220 V. Knivens maksimale tykkelse er tilladt i 4,5 mm. Svinghjulet er i dette tilfælde fraværende. Låsen er fastgjort gennem den øvre stråle. Find den specificerede maskine i butikken kan prissættes fra 15 tusind rubler.

Parametre af model FDB TS940 DMX

Denne slibesten er mest velegnet til husholdningsbrug. Under brug er det ret simpelt. Sagen på den er lav, og maskinen vejer kun 13 kg. Denne model har ingen hegn. I et øjeblik er disken i stand til at gøre ca. 2000 gange. Hvis det er nødvendigt, kan du selv rense guiderne.

Akslen i enheden er fastgjort direkte til rullerne. Foringsrøret er ikke brugt i det. Hvis du tror ejerne, fungerer maskinen stille nok. Der er dog stadig ulemper ved modellen. Først og fremmest vedrører dette det hurtige slid på flangen. Nogle forbrugere klager over bruddet af quill. I dette tilfælde skal støtten smøres periodisk. Køb denne maskine til 22 tusind rubler.

Hvad de siger om maskinen "Korvet-470"

Denne maskine er valgt af mange for sin alsidighed. Det giver dig mulighed for at håndtere knive af forskellig tykkelse. Det er også vigtigt at nævne diskens store diameter. Alt dette gør det muligt at skærpe knivens kant uden problemer. Hvis du tror ejerne, så er rystet af enheden lille. Maskinens lydstyrke irriterer imidlertid mange. Lydniveauet for den præsenterede model er på niveauet 45 dB.

Flyhjul i enheden er fastgjort bag akslen. Modellen er ikke meget udbredt. Hvis du vil omarrangere enheden, kan du. Skærme i denne model kan rengøres af dig selv. Det er også vigtigt at nævne styrkenes styrker. Flangen i enheden er lavet af aluminium. Du kan købe denne maskine i en butik for kun 18 tusind rubler.

Udtalelse om "Corvette-500"

Denne maskine er specielt designet til brug i hjemmet. Ud over knive er det muligt at male forskellige metalgenstande. Strømmen er lav, men modellen har mange fordele. For det første bemærker købere styrken af strukturen. Støtten i enheden er lavet af stål. Benene på modellen er inkluderet med gummierede pakninger.

Hvis du vil, kan du justere hastigheden på diskens rotation. Modelens flange er lavet af aluminium. Et hus er brugt til at beskytte enheden. På grund af dette overstiger støjniveauet ikke 33 dB. Skærmen er ikke installeret i dette tilfælde. Denne maskine er heller ikke udstyret med en beskyttelsesafskærmning. Når du bruger det, skal du være meget forsigtig. Køb denne model kan være i dag for 23 tusind rubler.

Karakteristik af maskinen "Korvet-510"

Denne maskine er udstyret med en skive på 14,5 cm. Den øverste plade af denne enhed er fastgjort til fjederen. Hjørnet er lavet af aluminiumlegering. Hvis du vil, kan du rense det selv. Hvis du mener tilbagemeldinger fra købere, så er denne maskine meget sjælden. Det er dog vigtigt at bemærke sin lave effekt. For lange knive passer den ikke. Produktets maksimale tykkelse er tilladt på et niveau på 3,5 cm. Beskyttelseshuset i enheden giver dig mulighed for at arbejde sikkert.

Det er også vigtigt at nævne strukturens kompaktitet. Støtten er lavet af metal og er i stand til at modstå tunge belastninger. Hastigheden af diskomdrejningerne er let at justere. Det er også nødvendigt at nævne værktøjets stabilitet. Rammen af modellen er lavet af stål. Du kan købe denne maskine til 22 tusind rubler.

Anmeldelser af Profi Cook 1090

Denne drejebænk (slibning) er i vores tid i stor efterspørgsel. I dette tilfælde installeres pladen med en rullemekanisme. Direkt er disken brugt i en diameter på 13,6 cm. Apparatets transmissionssystem mangler. Separat er det vigtigt at nævne sagens kvalitet. Den er fremstillet med et anti-vibrationssystem. Om ønsket kan sengen altid justeres.

Disken i enheden er slidstærkt og skærer knivene meget høj kvalitet. Brugeren kan ændre vinklen på produktets position. Styrene i maskinen er placeret under pladen og står i opretstående stilling. Hvis du tror ejerne, så kan du betjene maskinen i lang tid. Du kan købe den til 17 tusind rubler.

Parametre af Profi Cook 2030

Denne maskine (slibesten) bruges meget sjældent i hverdagen. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at det vejer så meget som 22 kg, hvorfor det er problematisk at omarrangere det selvstændigt. Desuden fortjener designbredden opmærksomhed. Stativet er lavet af aluminium. Flangen ligger lige bag klemfjederen. Hvis du tror ejerne, skal du nemt rengøre den angivne enhed. Det er også vigtigt at nævne den lette drift. Rullemekanisme i enheden er ikke leveret. Diskens rotationshastighed er justerbar. Køb denne maskine bruger kan til 15 tusind rubler.

Hvad de siger om maskinen Profi Cook 1055

Denne maskine (malet) anmeldelser fra kunder modtager en positiv. Hvis vi taler om parametrene, er apparatets effekt 3 kW. Disken er indstillet til 13 cm. Et dæksel bruges til at beskytte systemet. Apparatets lydstyrke overstiger ikke 20 dB. Modelens flange er ikke bred. Pladen selv er lavet af aluminium og vejer ikke meget. Flyhjulene på maskinen anvendes ikke. Motoren er placeret i bunden af konstruktionen.

Rullemekanismen er placeret lige under pladen. Knive på denne maskine kan behandles til en tykkelse på op til 4,5 mm. Slibningshastigheden er høj. Det er også vigtigt at nævne et langt strømkabel. Således kan du installere maskinen hvor som helst. Modellen har ingen anti-vibrationssystem. Det er værd i vores tid en sådan maskine (whetted) omkring 19 tusinde rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.