SundhedKvinders sundhed

Hvad er den type af atrofiske udstrygninger i gynækologi?

Atrofisk form for slagtilfælde, såvel som andre slag, betragtes cytologi livmoderhalsen, hvilket giver ekstremt nøjagtige resultater vedrørende diagnose af cancer og præcancerøse læsioner i det urogenitale system kvinden. Rettidig og regelmæssig Pap cytologi reducerer sandsynligheden for at udvikle kræft i nogle gange.

Hovedformålet med disse analyser anses for at identificere de tidligste former for kræft og deres behandling i de indledende faser.

Hvad er atrofisk form for slagtilfælde i Gynækologi

Pap cytologi er et af de vigtigste gynækologisk forskning. Gynækologi er den nemmeste og mest pålidelige måde at kende tilstanden af livmoderhalsen.

Atrofisk form for slagtilfælde - en god og pålidelig måde at finde ud andelen af standard og parabasale celler. Denne analyse gør det muligt at få et klart billede af tilstanden af livmoderhalsen, samt finde ud af mængden af hormoner i æggestokkene.

Hvorfor bruge vatpind i Gynækologi

Atrofisk form for slagtilfælde (hvilket betyder, at du kan læse i denne artikel) betragtes som den mest pålidelige metode til levering af gynækologiske cytologi. Denne metode anses for at være meget enkel og økonomisk overkommelig for alle segmenter af den kvindelige befolkning. Det kan hjælpe dig med at afgøre hvilket er betingelsen for livmoderhalsen, og tage de efterfølgende terapeutiske eller forebyggende foranstaltninger.

Atrofisk type smøre cytologi er det vigtigste mål - at identificere unaturlige og fremmede celler i kvindens krop. Normalt, i normale, raske kvinder er ingen celler. Meget ofte er disse fremmede celler og er begyndelsen på fremkomsten af maligne tumorer.

Hvis gynækolog vil informere dig om, at testresultatet er utilfredsstillende, i hvert fald, ikke forsinker behandlingen. Hvis der er nogen form for afvigelser straks gå videre medicinsk forskning, der vil bidrage til at etablere hele billedet. De fleste af disse undersøgelser med til at opdage kræft i sin vorden. Jo før du starter behandlingen, jo mere sandsynligt, at det vil blive en succes.

Hvad er det atrofi

Før vi beskæftiger os med selve sygdommen, er det nødvendigt at forstå, hvad der er atrofi. I gynækologi dette koncept betegner overvægten af parabasale celler i kroppen. Samtidig antallet af normale celler reduceres betydeligt. Oftest i smear det konstateres et stort antal hvide blodlegemer, og mængden dederleynovskih sticks er så lav som muligt.

Hos nogle kvinder kan kun observeres ideelt det samme antal af cellerne i overgangsalderen. Denne tilstand varer ikke mere end fem år. På dette tidspunkt, er mængden af østrogen i kvindens krop væsentligt reduceret, men det påvirker ikke mikrofloraen, og det kan være i perfekt stand.

Atrofisk type cervikal smear begynder at udvikle på grund af mangel på kvindelig hormoner østrogen. Det er værd at bemærke, at der er flere typer af celler , der er indeholdt i livmoderhalsen:

- basal;

- mellemprodukt;

- parabasale;

- den øvre forhornede lag.

I dette tilfælde har hver celle angiver dens stoflag. For eksempel er overfladiske forhornede celler betragtes det øverste lag af det vaginale epitel. Før dem er flere mellemliggende lag af epitelceller.

Bundlag epitelvæv omfatter basale celler, som i sidste ende vil begynde at omdannes til andre celler i de mellemliggende lag.

Under processen med celletransformation mødes kvindelige hormon østrogen. Hvis en kvindes krop er ikke nok af disse hormoner, cellen konverteringsprocessen begynder at blive brudt, på grund af hvad, og der er store problemer.

Oftest atrofisk type smøre cytologi er almindelig hos ældre kvinder som følge af fald i hormonal niveauer. Disse processer forekomme som en konsekvens af nedsat ydeevne af kvindelig omskæring. Ikke undtagelsen, i voksenalderen denne smøre kan endda blive betragtet helt normalt. I de yngre problemer opstår på grund af ukorrekt drift af uorgenitalsystemet og hormonelle problemer.

Funktioner i behandling

Hvis resultatet af leveringen af analysen observerede atrofisk form for slagtilfælde, derefter videre til fortvivlelse bare ikke det værd. Det giver ikke en absolut garanti for, at du er udsat for kræft sygdomme. Oftest sker det at smøre den totale kontrol over den kvindelige urogenitale system. Derfor, selvom du hørt, at du atrofisk smøre typen, er det ikke den vigtigste indikator for kræft.

Ganske ofte, kvinder er modtagelige for sådanne sygdomme som atrofisk coleitis. Det er ikke meget farligt at kvinders sundhed, men ikke desto mindre kræver øjeblikkelig behandling.

Oftere end ikke med sygdommen klarer hormonterapi. Til dette formål, særlige stearinlys eller salver, som indføres i skeden i to uger. Desuden tabletter eller plastre anvendes. For de bedste resultater, er denne terapi været praktiseret i seks eller syv år. Mange læger anbefaler at spise fødevarer rige på phytoøstrogener.

Atrofisk form for slagtilfælde, cervix, der ligger i en beskadiget tilstand, kan helbredes, hvis komplekse metoder vil blive anvendt. Disse omfatter medicin ordineret af den behandlende læge, samt brugen af særlige produkter.

Atrofisk type smear, hvilken behandling bør iværksættes straks, ofte manifesteret som atrofisk vaginitis. Denne sygdom er forbundet med uhensigtsmæssige hormonelle kvinder og det utilstrækkelige antal tildelte hormon østrogen. Meget ofte kan vaginitis være forårsaget af overgangsalderen, som er både naturlige og kunstige.

Når antallet af naturlige menopause hormoner er en normal reaktion af kvindens krop til alder. Når det drejer sig om kunstig overgangsalder utilstrækkelig mængde hormoner - er en konsekvens af overtrædelser af deres produktion af æggestokke. Dette problem kan simpelthen løses ved hjælp af specielle teknikker.

Hvad gør atrofisk form for slagtilfælde, kan kun definere din læge. Hvis din diagnose - "atrofisk vaginitis", der forstyrrer bare ikke det værd. Behandlet det er meget enkle og tilgængelige metoder. Af den måde, et forvarsel om sygdommen symptomer er:

- kløe og brændende i de interne og eksterne kønsorganer;

- Høj vaginal tørhed;

- meget hyppige ture til badeværelset. Mængden af frigivet væske ændrer sig ikke;

- blødning fra skeden af ukendt karakter;

- tab af hår på pubis og skamlæber;

- hyppig vaginalblødning selv i de mest mindre skader.

Atrofisk smøre seværdighed: parakeratose

For at diagnosticere sygdommen kan kun gynækolog efter undersøgelsen. Til effektiv behandling af denne sygdom anbefales at genoprette hormonal balance. Specialist selv vil vælge medicin baseret på din analyse. hormon østrogen kan således komme ind i kvindens krop ved hjælp af tabletter, suppositorier, plastre eller salver. Det anbefales også at tage vitamin og forbedre vaginal tone med hjælp af særlige øvelser.

Parakeratose - en cervikal sygdom, nemlig aktinisk sin slimhindelaget. Dette fænomen er oftest forbundet med traumatiske faktorer. Disse omfatter medicinsk intervention, samt dannelsen af infektioner. Ikke udelukket, og human papillomavirus.

Til behandling af sygdommen udføres skrabning cervikal mucosa og dens yderligere undersøgelse til bestemmelse af tilstedeværelsen af fremmede celler. Meget ofte brugt laser ætsninger af de beskadigede områder. Under alle omstændigheder er det umuligt at behandle denne sygdom folkemusik metoder.

Det ligner en smøre

Ser man på den smøre med det blotte øje, er det umuligt at forstå, hvad der skete med ham, at noget var galt. Fordi tilsyneladende vil han ikke adskiller sig fra den smøre af en ung sund kvinde. Derfor cytologi kan (smear atrofisk type) kun ske med hjælp af moderne mikroskopi. Kvinder bør være opmærksom på, at det skal gøres hvert halve år for at bevare deres sundhed og levetid.

Atrofisk form for slagtilfælde (hvilket betyder man kan læse i denne artikel) har form som parabasale celler, der udgør hovedparten af den totale cellemasse. Østrogen mangel resulterer i epitelvæv i vagina går ikke ind i andre typer af væv, og dette er et stort problem.

Forskerne også bemærket, at den mere progressive atrofi, jo større stigning i kernen af parabasale celler. Den dybeste atrofisk fase gør det muligt at bemærke, at kernen bliver så stor, som er i stand til at fortrænge alle andre vitale elementer i cellen. På trods af, at kernen er signifikant forøget, selve cellen, den tidligere størrelse.

Produkter, der indeholder østrogener

Østrogen - en kvindelig hormon ansvarlig for korrekt og harmonisk arbejde af den kvindelige urogenitale system. Hvis kroppen af dataelementer er ikke nok, så kan støtten komme ikke kun medicin, men også mad.

Østrogener er vigtige for kvinders sundhed i almindelighed. De er ansvarlige for den skønhed og den generelle tilstand af kvinden. Derfor, hvis deres hormoner er utilstrækkelig, er det nødvendigt at tage hensyn til en phytoøstrogen.

Forskere har vist, at det største antal af dem er indeholdt i øl. Men misbrug af dette produkt bare ikke det værd. Derudover indeholder store mængder af østrogen og andre vegetabilske produkter, er det værd at være opmærksom på det første sted.

Et meget stort antal meget tiltrængt kvindelige hormon findes i bælgplanter. Især i sojabønner. Men hun gav ikke som ærter, røde bønner og andre bælgfrugter.

Bemærk hør frø, som ud over hormoner også indeholder store mængder af andre næringsstoffer. I moderne medicin, det er et uddrag af, som bruges som en erstatning for naturlige kvindelige hormoner.

En masse af østrogen og korn. Især i hvede. For kvinder, vil den mest hensigtsmæssige grød morgenmad overvejes, især klid.

Bør ikke ignoreres, og mejeriprodukter. Da koen giver mælk, spise en masse græs, rig på østrogen, og mælken vil indeholde et stort antal kvindelige hormoner.

Men glem ikke, at alle nødvendige foranstaltninger. Før du tager naturlægemidler hormoner, bør du konsultere din læge. Efter alt, kan deres overflod føre til mange sygdomme, hvoraf den ene er brystkræft.

Pap cytologi

For at bestemme tilstanden af uorgenitalsystemet i gynækologi, besluttede at gøre en smøre cytologi. Denne procedure giver mulighed for at lære om livmoderhalskræft slimhinde tilstand, samt gøre opmærksom på tilstedeværelsen af forskellige patologier. Pap cytologi giver dig mulighed for grundigt at undersøge epitelceller. Denne metode er den mest nøjagtige og pålidelige til at bestemme sammensætningen af epitelet, fordi under mikroskop for at blive set selv den mindste ændring det.

Oftest cytologiske undersøgelser er udført for at undersøge alle mulige ændringer i livmoderhalsen, såvel som i den vaginale slimhinde. I forbindelse med denne undersøgelse, kan ses flere typer af slagtilfælde:

- betændelse:

- østrogen;

- androgynous;

- regressiv eller atrofisk form for slagtilfælde (hvordan man behandler årsagen til hans sygdom, nu du kender);

- Blandet;

- progesteron.

Hver af disse typer af slagtilfælde har sine væsentlige træk, som er udtrykt i overvægt af den ene over de andre celler. Hvis vi taler om de udstrygninger af atrofisk form, i dette tilfælde, epithelet er i høj grad domineret af parabasale celler. De vil have en meget stor kerner. Størrelsen af cellen, er ubetydelig.

Bestemmelse af livmoderhalsen

Kvindelige urogenitale system kan fungere perfekt, hvis æggestokkene producerer tilstrækkelige mængder af hormoner - østrogen. I tilfælde af deres mangel tilstand af livmoderhalsen kan ændres ikke til det bedre. Sammen med dette er der ændringer i det vaginale økosystem. Er begyndt at gøre fremskridt disbiotic processer, og der er alkalisering af slimhinderne. Dette øger indholdet af bakterier og infektioner i kvindelige kønsorganer betydeligt.

Øvre cervikale lag - det epithelvæv, hvorunder der er subepiteliale stroma. De kan nemt starte blødning selv ved den mindste skade.

Hvis der under inspektionen af en kvinde atrofisk form for slagtilfælde har opdaget, at patienten var et presserende behov for at passere andre typer af undersøgelser. Jo før dette er gjort, jo lettere og hurtigere vil det forekomme behandlingsprocessen.

Symptomer på livmoderhalskræft

For at bevare kvindens helbred i mange år, bør underkastes regelmæssig gynækologiske undersøgelser. Det er meget lettere at forebygge sygdomme end at behandle det. Atrofisk form for slagtilfælde med leukocytreaktion og andre cervikale sygdomme - det er problemer, der kræver umiddelbare løsninger.

Livmoderhalskræft er en ondartet svulst, der udvikler henholdsvis i selve livmoderhalsen. Oftest denne sygdom ses hos kvinder efter femogtredive år. Men sygdommen er også modtagelige og yngre kvinder.

Oftest er livmoderhalskræft kendetegnet ved følgende symptomer:

- hyppig blødning efter samleje, mellem perioder, efter douching, samt under og efter gynækologisk undersøgelse;

- kan variere menstruationscyklus, og til at forlænge perioden for blødning;

- udflåd erhverve permanent blodige nuance;

- antallet af hvide som kan forøges flere gange;

- den sidste fase af livmoderhalskræft kan karakteriseres ved fremkomsten af en meget ubehagelig lugt, samt frigivelsen af tætte blodpropper;

- samleje er ledsaget af svære smerter;

- meget hyppige smerter i lænden og maven;

- der kan være en generel utilpashed af hele organismen.

For ikke at udsætte sig selv for sådan en farlig sygdom, er det værd hvert halve år for at besøge gynækolog og passerer passende tests. Du bør ikke have sex i en meget ung alder på grund af livmoderhalskræft epitelvæv er endnu ikke fuldt dannet. Se din kost og holde en korrekt måde at leve på. Prøv ikke at bruge orale svangerskabsforebyggende metoder, fordi de påvirker hormonbalancen i kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.