HjemlighedPlantning af bevoksning

Når omplantning hortensiaer: efteråret eller foråret?

Sandsynligvis er der ingen gartner, der ikke ville elske hortensiaer. Dette er en fantastisk ornamental busk, der blomstrer næsten hele sæsonen. Fra det tidlige forår er ikke muligt at vente, indtil de blomstrer hvide kugler af sine blomsterstande. Dette er den bedste haven dekoration, meget lyse, sarte og smukke. Men når den tid kommer til transplantation hortensia, mange fans indse, at de ved nok om denne magiske blomst. Faktisk, om at skifte bopæl, når det er bedre at gøre, og hvilke betingelser det er bedst egnet til den nye placering? Alle disse spørgsmål vil forsøge at besvare i dag.

karakteristiske planter

Ikke så let at besvare spørgsmålet om, hvornår de skal omplante hortensiaer, hvordan man kan forstå, hvad betingelser er nødvendige for at sikre, at anlægget på den nye placering. Denne busk er ikke særlig kræsne om jord og let vokser i næsten alle forhold. Det skal bemærkes, at dette er en unik og en af en slags blomstrende busk, der kan formere sig ved at dividere de gamle buske.

Han opretstående vane, vokser op til to meter. Det er bedst egnet til en skyggefuld del af haven vokser hurtigt og har god vinter hårdførhed. Dette er en fantastisk plante, der vil være den perle af landskabet. Den foretrækker let sure substrater, er meget følsom over bioklip. Meget velegnet til dette formål fyrretræ bark, store træflis og tørv. Glem ikke at befrugte denne plante, bare så du kan få den tykke blade og flotte blomster. Men hvis du har købt en eller flere buske, før eller senere du har et spørgsmål om, hvornår de skal omplante hortensiaer, så lad os tale om dette i flere detaljer.

Plads til landing pit

Utroligt, som genopfriske og forskønne din have kan uhøjtidelig hortensia. Selv hvis du kun har en bistade, han snart vil vokse ind i en smuk gyde, farverigt dekoreret med lyse knopper. Det er nok bare at give normale betingelser for dens eksistens. Alle arter af denne art er meget hygrophilous. For deres normale vækst og reproduktion er nødvendigt at vælge et sted med kalksten jord, god belysning og skygger fra nord. Ved sammensætningen af jorden busk gør særligt høje krav. Det må være meget nærende, med konstant fugtighed.

Forbered hul til plantning

For at starte, bestemme tid på året, hvor transplanteret hortensia. Dette kan være en foråret eller efteråret, vil vi forklare nedenfor, hvad er fordelen ved én og andre versioner. Under alle omstændigheder skal du forberede sig på forhånd et sted. Ideelt set er landing pit forbereder sig på en måned eller to før plantning kimplanter. Det skal være stor nok til en 50 m i bredde og længde og 60 cm i dybden. Hvis du har brug for at plante et par buske hortensia, er det nødvendigt at holde et skridt og et halvt meter, fordi det er i kraftig vækst, og det vil være dårligt, hvis buskene vil forstyrre hinanden.

jordblanding

Du bliver nødt til at foretage en nem og nærende blanding af tørv og kompost, blad jord og sand. Alle andelene er taget tilfældigt, ca. 1: 1: 1: 1. Lidt som muligt at tage sandet. Til anlægget havde alle nødvendige sporstoffer og vitaminer bør tilføjes til forøgelse af udbyttet af 0,2 g af kaliumsulfat, 0,6 g superphosphat, humus 0,1 g og 0,2 g urinstof. Glem ikke den vigtigste regel: når transplanteret hortensia haven kommer tid, skal du placere roden kraven på jordoverfladen. For første gang, skal du installere backup, hvilket vil understøtte bushen og vil ikke lade det styrte ned ved kraftige vindstød. Når rodsystemet er godt vant, kan backup fjernes. Men i det første år kimplanter er meget modtagelige for frysning. Kun modne planter bliver resistente over for kulde.

Anbefalinger til transplantation

Det så sker, at efter transplantation af planten begynder at blomstre mere frodigt, blomster er større og mere udtryksfuld. Men det sker også den anden vej rundt: væksten er stoppet, og Bush dør langsomt. Det er derfor, det er meget vigtigt at vide præcis, hvornår transplanteret hortensia haven. Hvorfor har de transplantation resultater kan afvige så dramatisk? For det første afhænger af de betingelser, hvorunder bush kommer ind, nemlig sammensætningen af jord og vand, graden af belysning. Anbefalinger Vi har allerede givet nok til at følge dem, og du får et godt resultat. Du kan se og en rigtig mirakel - pink blomster pludselig blå. Dette tyder på, at jorden er, aluminium eller jern. Disse ændringer fører og høj jordens surhedsgrad.

Foråret eller efteråret

Der er flere egnede øjeblikke, hvor det er muligt at transplantere hortensiaer. Det er tidligt forår og efterår. Hver af disse aspekter har sine egne fordele og ulemper, især en masse forhånd forberedelse er nødvendig forår udplantning. Men sommeren er ikke anbefalet til transplantation, da tidspunktet for blomstring det ville være for meget for bushen. Payback kan være en mangel på farve nogle flere sæsoner. Derfor er det bedre at følge de råd af erfarne gartnere.

transplantere i foråret

Ved at ty til denne metode, hvis du ønsker at med begyndelsen af sommersæsonen planterne blev arrangeret lidt anderledes, men at det ikke indflydelse på den fremtidige blomstring. Hvis vi taler om, når det er bedst at omplante hortensia, bør du nok sige, at det er efterår, men vi vil fortælle dig om både.

Så i det tidlige forår. Flyt planten til en permanent bopæl skal være før begynder at blomstre knopper, det vil sige, indtil den er helt optøet jord. Dette er nødvendigt for at sikre, at rodsystemet er mindre påvirket af transplantationen. Med henblik herpå fra efteråret gartnere forberede den nye plantehullet, og med starten af den første kolde klippe en klump jord med en voksende plante i det. I foråret kan kun flytte denne klump af jord fra den gamle til den nye placering. Men når i foråret transplanteret hortensia én gang, eller hvis du er sent med al den forberedelse, forlader bushen til at falde.

efteråret transplantation

Vigtigst - forberede sted for transplantationer på forhånd. Taler om, når transplanteret hortensia i efteråret, skal det bemærkes, at man ikke kan tage den nødvendige tid til at forberede sig til efteråret busk, men også bør ikke være for sent. Det bedste tidspunkt for plantning - det er i slutningen af september. Anlægget er der stadig tid nok til at slå rod, men på samme tid, det vil ikke gå tilbage til vækst, hvilket betyder døden for de unge skud.

Feed planter ikke brug for et par år endnu, da tidspunktet for transplantation landing pit er fyldt med en speciel blanding, hvori der indføres gødning. Men når det er bedre at transplantation hortensia - du bestemmer, baseret på anmodningerne fra din have.

Division eller stiklinger

Det skal bemærkes, at hvis du forfølger et mål om at øge antallet af bistader i dit område, men ikke ændre deres placeringer, kan du ikke brug så drastiske metoder. Til podning perfekte lignificerede grene, som er skåret i efteråret og lagret på den nederste hylde i køleskabet, og tættere på foråret plantet i fugtig jord. Når planterne vil give rødderne, de er klar til omplantning i det vigtigste sted i haven. Dette anlæg har mange sorter, men næsten de samme landbrugsteknikker. Derfor taler om når transplanteret Hydrangea paniculata, vi har i tankerne alle de samme teknikker. Udfør transplantationen, og division kan være i foråret og efteråret, og selv om sommeren transplantation kan give et godt resultat, men blomstringen kan blive forsinket.

For at opsummere

For at omplante smukke hortensia, behøver ikke noget umuligt fra dig. Det er nok til at vælge et godt sted at lande og finde en passende pottemuld. Efter dette vil vare vanskelig nuance - at vælge det rigtige tidspunkt til plantning. Bedste tidlige forår. Det kan transplanteres i begyndelsen af maj, når jorden er allerede godt varmet op og klar til at tage bushen. Hvis du ikke har tid til at gøre dette, bliver du nødt til at gøre transplantation i september, hvor det ikke var alt for varmt, men der er ingen nattefrost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.